spesko napísal:noo a ja poznam takych ludi ktorí sportuju a semtam si daju aby bola nalada... nie vzdy znamena ze ked si clovek vypije ze je ozran... dakedy sa to da prehnat, ale ni vzdy... ja si napriklad rad vypijem tak raz za tyzden popripade cez vikend aj 2x cize o mne niekto moze povedat ze som alkoholik ale je to len o tom ze clovek sa skutocne uvolni a pokial si vypijem s kamaratmi s ktorími sa citim velmi dobre tak preco nie ???
aa k dievcatam.. myslim si, alebo mam take skusenosti ze ked sa dievcatu paci chlapec a nevie ako mu to ma povedat tak si vypije a potom mu nejako da vediet ( asi viete ako, vsak ??? )
tak to je asi vsio
ja sa viem uvolnit a zabavit aj bez chlastu... v mojom okoli sa pohybuje hromada ludi s ktorymi si rozumiem aj bez chlastu...
ked som robil aktivne sport dal som si max jedno pivo... aj to tak raz za mesiac k dobremu obedu... radsej som si s kamosmi zahral futbal, basket, tenis... a nie chodil po krcmach... teraz som uz stary zhumplovany cap, preto chodim po krcmach
na margo dievcat, ono je zaujimava predstava ze pripijes babu aby bola povolnejsia... na druhej strane aby pri sulozi zaspala alebo ta ogrcala... co ja viem... a ak ti to nevie povedat za triezva, to ju budes fkuse nadajat aby si sa jej pacil? omfg... deti...
btw, ludia nezabudnite ze alkohol je najhorsia droga a jedina statom akceptovana...
Robbie42 napísal:Bože, teraz ani nevieš akú pravdu si povedala... Mám kamošku a také správanie vidím už mesiac a pol... Pomaly a isto sa z nej stáva... A to som ju mal rád, ako nikoho
aj ja amm taku kamosku a nie len 1..boli ma , ked si spomeniem ake sme boli kamaradky a tu sa proste nase cesty roisli...a komunikujeme spolu iba v skole..a aj to sa ma opyta, ci nejdeme v piatok pit..je mi z toho zle:(
Kwetinka napísal:aj ja amm taku kamosku a nie len 1..boli ma , ked si spomeniem ake sme boli kamaradky a tu sa proste nase cesty roisli...a komunikujeme spolu iba v skole..a aj to sa ma opyta, ci nejdeme v piatok pit..je mi z toho zle:(
Ja viem čo myslíš, aj včera prišla vystúpila z nejakého auta úplne napitá... No ja tiež nie som abstinent, ale ona pri pití stráca dôstojnosť a to absolútne... Baby by asi nemali piť
Robbie42 napísal:Ja viem čo myslíš, aj včera prišla vystúpila z nejakého auta úplne napitá... No ja tiež nie som abstinent, ale ona pri pití stráca dôstojnosť a to absolútne... Baby by asi nemali piť
Podla mna by sa nemal opijat nikto, je to dost trapne a nedostojne. Pri dievcatach je to vsak ovela horsie ... proste je daco hrozne vidiet dievca ktore pije. Ja si tiez dam neake to pivo(uz som to tu niekolko krat pisal) a viem aj co je to byt ozraty pod obraz Bozi a, ale jedno je pravda , dievcata boli stale tie co sa o nas debilov ,co sme mali vypite, starali, ale teraz mam take skusenosti, ze ja som ten co zachranuje dievcata ,predtym aby sa strapnili a aby nemali hambu. Ja to ako somar stale urobim a radsej zoberem hambu na seba, lebo to su kamosky, viem nemal by som, ale nemozem ich nechat v stichu...
Kwetinka napísal:mas pravdu..robia to ja babay..a je to podla mna dost nechutne..ked sa baba, ktora bola kedysi uplne nromalna kazdy vikend opije len preto aby svojim "zaabavnym" chovanim uchvatila nejakeho chlapa, ktory je aj tak velmi povrchny..
U nas na dedine priam pravidlo, ze 1 baba, ktora vyprava(skor sa rozkrikuje), ze ako sa bola cez vikend rozbit a okolo hlucik nadrzanych chalanov, ktori jej prikivuju aka je uzasna. Samozrejme, ze spolu vecer skoncia v kulturaku na diske, kde sa rozbiju a na druhy den machruju, ze ako bolo skvele..
Robbie42 napísal:Ja viem čo myslíš, aj včera prišla vystúpila z nejakého auta úplne napitá... No ja tiež nie som abstinent, ale ona pri pití stráca dôstojnosť a to absolútne... Baby by asi nemali piť
co by nemohli pit..ale s mierou..aby sa z nich nestalo nieco nekultivovane...potom, ked budu starsie si uvedomia..a mozno sa budu hambit..teda pokil sa z nich nestanu notoricky
Frikso napísal:U nas na dedine priam pravidlo, ze 1 baba, ktora vyprava(skor sa rozkrikuje), ze ako sa bola cez vikend rozbit a okolo hlucik nadrzanych chalanov, ktori jej prikivuju aka je uzasna. Samozrejme, ze spolu vecer skoncia v kulturaku na diske, kde sa rozbiju a na druhy den machruju, ze ako bolo skvele..
..skvely zivt..nop zabava sa kazdy treti den ozrat a dva dni vytriezvovat a potom sa s tym chvalit..a taky clovek sa ta potom opyta, ze co si robil cez vikend..a ked mu povies, ze si travil vikend s priatelom alebo s nejakimi priatelmi a neboli ste ozrati na diske, tak ti na to odpovie, ze to bol teda nudny vikend..a niecenie tela , psychiky a povesti je zabavne??tak prosim, nech sa im paci aj nadalej...ale nemam chut sa na to prizerat
//kinjeril: Nabuduce pouzi "Uprav". Inak s tebou suhlasim ; )
deblasco napísal:ja sa viem uvolnit a zabavit aj bez chlastu... v mojom okoli sa pohybuje hromada ludi s ktorymi si rozumiem aj bez chlastu...
ked som robil aktivne sport dal som si max jedno pivo... aj to tak raz za mesiac k dobremu obedu... radsej som si s kamosmi zahral futbal, basket, tenis... a nie chodil po krcmach... teraz som uz stary zhumplovany cap, preto chodim po krcmach
na margo dievcat, ono je zaujimava predstava ze pripijes babu aby bola povolnejsia... na druhej strane aby pri sulozi zaspala alebo ta ogrcala... co ja viem... a ak ti to nevie povedat za triezva, to ju budes fkuse nadajat aby si sa jej pacil? omfg... deti...
btw, ludia nezabudnite ze alkohol je najhorsia droga a jedina statom akceptovana...
SORRY ale na toto Ti musim odpovedat... ved ako ja som nemyslel sex ohladom tych dievcat... ja som to myslel tak ze sa na Teba lepia a potom uz mozes robit figle a tak... a zas sme pri tom ze si napisal ze jak keby som ju chcel ozrat ze mi zaspi a tak.. to je debilina... lebo ked si vypije do naladay... a proste ide o to ze kazdy toci o inom... a este si napisal ze po krcmach to sa mi vobec nepaci, lebo este ani raz ani raz som nepil v krcme !!! je rozdiel na diskoteke a v krcme... tak asi len tolko...
spesko napísal:SORRY ale na toto Ti musim odpovedat... ved ako ja som nemyslel sex ohladom tych dievcat... ja som to myslel tak ze sa na Teba lepia a potom uz mozes robit figle a tak... a zas sme pri tom ze si napisal ze jak keby som ju chcel ozrat ze mi zaspi a tak.. to je debilina... lebo ked si vypije do naladay... a proste ide o to ze kazdy toci o inom... a este si napisal ze po krcmach to sa mi vobec nepaci, lebo este ani raz ani raz som nepil v krcme !!! je rozdiel na diskoteke a v krcme... tak asi len tolko...
aky je tam rozdiel?aj tak budes rozbity na prach...
btw:dievcata trochu zacli viacej pit ako chalani,uz to nieje ako kedysi ze chalani boli "tý zlý"teraz su to !!!baby!!!co sa u nas v meste deje(urcite nie v jedinom)tak to je nieco,minule som bol na jednej disko a naraz prisiel "vyhadzovač"a do mikrofonu ze:kdo nema obciansky preukaz von!!!a naraz prazdno a vonku sused 14 rocny a ze co sa deje som sa spytal,on ze:ale nemame este 16 tak musime von,a tam aj baby,kopa uz bola ozratych,no a nehovorim susedova sestra,12 rokov a drzal ju aby nespadla ,dufam ze ja lepsie vychovam deti
lukasione napísal: aky je tam rozdiel?aj tak budes rozbity na prach...
btw:dievcata trochu zacli viacej pit ako chalani,uz to nieje ako kedysi ze chalani boli "tý zlý"teraz su to !!!baby!!!co sa u nas v meste deje(urcite nie v jedinom)tak to je nieco,minule som bol na jednej disko a naraz prisiel "vyhadzovač"a do mikrofonu ze:kdo nema obciansky preukaz von!!!a naraz prazdno a vonku sused 14 rocny a ze co sa deje som sa spytal,on ze:ale nemame este 16 tak musime von,a tam aj baby,kopa uz bola ozratych,no a nehovorim susedova sestra,12 rokov a drzal ju aby nespadla ,dufam ze ja lepsie vychovam deti
Mhh nevyhodov dievcat je ze strasne riskuju ked sa takto piju, pretoze ani netusia kto a mozu skoncit tehotne ... a v 14 tich mat dieta je prinajmensom poriadne skopmlikovany zivot. Ale to by mozno bol este aj lepsi pripad... co ak dostane AIDS ? co potom ? len preto ze bola sprosta a ze sa opila/nechala opit ? A pre tych co tu propaguju opijanie dievcat "do nalady" aby boli povolnejsie : NIKDY nevies kolko to dievca zvladne ! napriklad nes jej bolo do nalady 1 deco a zajtra uz bude z 1 deca mrtva ... zazil som to zo sesternicou ... Nejaky debil ju opil ked som niekde tancoval ... vravela ze vypila 3,5 deci , no za tym dodala "od obeda som nic nejedla" no taky strach ako v ten vecer som este nezazil ... casnik povedal ze koniec , tak my sme este chceli ostat dopit pivo/kofolu samozrejme boli sme vsetci v nalade (sesternica trochu viac). Zrazu sa postavila a povedala ze nech jej donesieme veci vonku ze ide na vzduch ... no ani sme si neuvedomili ze ide vonku z tym debilom . Vyjdeme vonku a sesternice nikde . Kricime , skusame volat na mobil (lenze jej mobil sme mali my !) a ten podnik v ktorom sme boli nebol v centre mesta kde je kopu ludi ale je to sezonny podnik pri jednom jazere (nebudem upresnovat kde) proste naokolo nikde nikoho . Len nam nejake dievcata dali cislo na mobil toho debila tak sme mu zavovali ze kde su . On o chvylu pribehol, cely preplaseny ... sesternica uz tikovala za rohom. v podstate som rad ze sa zlozila, lebo by to nedopadlo dobre . No jedno je iste ten debil by sa potom co by som ho najblizsie stretol v zrkadle nespoznal . Nie niesom bitkar, ale verte mi ze ked ide o rodinu tak mam nervy a myslim ze niesom jediny, takze aj vy co skusate zneuzit ze dievcata piju riskujete. no este raz by som chcel upozornit vsetky dievcata co piju : Ak pijete len trosku . ak sa nechate pozvat na poharik , tak verte tomu ze sa najde x takych co to budu chciet zneuzit , len pre vase vlastne dobro !
No tak podla mna je to je preto ze napr v podniku kde chodievame je to asi takto
Capovane pivo 0,5 l za 23 SK
Flaskovy dzus 0,25 lza 25 SK
takze mi povedzte ci si dnnesna mladez kupi mensi a drahsi dzus ako vecsie a lacnejsie pivo? podla mna to pivko...a este to ze s radostou in to preda aj ked ma clovek 10 rokov..
odpor14 napísal:No tak podla mna je to je preto ze napr v podniku kde chodievame je to asi takto
Capovane pivo 0,5 l za 23 SK
Flaskovy dzus 0,25 lza 25 SK
takze mi povedzte ci si dnnesna mladez kupi mensi a drahsi dzus ako vecsie a lacnejsie pivo? podla mna to pivko...a este to ze s radostou in to preda aj ked ma clovek 10 rokov..
kinjeril napísal:Bo sa hraju na dospelych. Truhlici... Niekto by im mal vysvetllit, ze bavit sa da aj bez alkoholu. Dobre, nepoviem dat si cigu, ale chlastat jak tela do bezvedomia? Aspon keby pit vedeli, ale daju si 3-4 piva, neake to poldeci a nevedia co robia. Jaaaj, bil by som takych s osratou lopatou.
krupica_dnb napísal:drahá??? ani nie keď si vo väčšom meste taxa imho lacnejšie sfajčiš ako mátneš...
co sa tyka mna, tak ja sa radsej opijem ako zhulim. Z chlastania este na druhy den citim ucinky alkoholu a trava je len docasna. Mozno sa mylim, ale ja radsej prepijem par tisic korun ako drbnut 500 korun za travu.