SKodi GeL vlasom???

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
lukasione
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lukasione »

heh ja mam schwarzkopf taft looks-PLAY look modelling paste extra strong..chcete aj navod?aj ten opisem :D ...a vytvara krasny efekt a dobre voni...na blond melir ako stvoreny..nerobi to efekt mokrych vlasov cize potom ani ten blond nejde do hrdzava...inak za vlasy som minul za posledne tri mesiace 5000 sk.ale aspon maju baby zaujem...
PS:velky zaujem :wink:
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

ja obcas podla toho aku mam dlzku vlasov,teraz mam thak 1,8mm takze nie a ete k tomu aj zima je capica na hlavu a jedeš... :D
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

no gelujem kazdy den uz dost rockov ale zatial som si nevsimol nejak exttra ale nekdy sem tam vidim tie moje vypadane vlasy v sprche ale jenom trosku a to len obcas
L_U_M_P
Expert
Expert

Príspevok od používateľa L_U_M_P »

lukasione napísal:heh ja mam schwarzkopf taft looks-PLAY look modelling paste extra strong..chcete aj navod?aj ten opisem :D ...a vytvara krasny efekt a dobre voni...na blond melir ako stvoreny..nerobi to efekt mokrych vlasov cize potom ani ten blond nejde do hrdzava...inak za vlasy som minul za posledne tri mesiace 5000 sk.ale aspon maju baby zaujem...
PS:velky zaujem :wink:
tie vlasy za 5 litrov by som si pozrel..:)
franta101
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa franta101 »

OOO
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

no ja od kedy gelujem tak mi zredli vlasy a su take jemne ze az. predtym som mal vlasy huste a tvrde :(
alcatraz16
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa alcatraz16 »

ja si gelujem vlasy stale a nemam poskodene vlasy alebo nieco take
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

vadi ked aj idem s nagelovanymi vlasami spat ? :oops:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Ja gelujem vlasy takmer kazdy den .... gel je tusim taft ..nejaky mega strong :D ..myslim ze ked si kupis kvalitny gel tak ti to s vlasmi nemoze nic spravit ;)
napalm
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa napalm »

tak urcite skodia, mozem powedat aj z vlastnych skusenosti pretoze NEDYCHAJU :?
Hi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Hi »

UZ nejaky ten utorok gelujem vlasy a zatial su v pohode,len to netreba prehanat :!:
DarkMan_PV
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DarkMan_PV »

lol ja si vlasy gelujem asi o 1. rocnika (no vtedy este mama)
to ma len tak do boku cesala :D ale bolo to negelovane,odvtedy to nosim do skoly stale :?
newem si predstavitť zeby som sel do skoly bez toho!ale pekne ma we nasrat ked si zle urobim vlasy a potom vyzeram oootrasnee!!!

TAFT..asi ultra strong (ten fialovy)

gelujem na sucho!!lepsie drzi,lepsie sa tvaruje!

edit:keby som sa mal chodit strihat tak aby som bol vzdy v norme tak musim chodit kazde 3 tyzdne! :roll:
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

gel mam nejaky wellaflex for men...myslim ze ultra strong a na moje vlasy postacuje....gelujem sa uz par rokov a nejake preriedenie vlasov som si nevsimol :)...

PS: na noc gel nikdy nenechavam a striham sa raz za 2-3 tyzdne ;)
L_U_M_P
Expert
Expert

zdravim, viete mi poradit nejaky pripravok na dosiahnutie podobneho efektu ako na tychto fotkach, mam vosk wellaflex strong hold ale nieje to bohvieco kvoli aplikacii aj kvoli tomu ze mi vydrzi tak dva tyzdne, mam vlasy asi 15cm dlhe, huste a mierne kucerave...dik za rady..tu su fotky:

ObrázokObrázokObrázok
ObrázokObrázokObrázok
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

pocuj lump na kazdej dobnre stranke..napr. wella.sk apeluju hlavne na to aby sa dosiehol nejaky efekt tek treba dobry strih..to je zaklad..tak skus si vytlacit tie fotky a zajdi do kadernictva nech ty to urobia nech ta zostrihaju..a nesetri hlavne...nechdo do holictva tam ta doje**..ako mna..preto teraz zhanam slusne kadernictvo za ktore si ale tiez aj pekne priplitim :?
ale mylsim si ze ten prvy zda sa mi ze spevak RHCP by so mohol dosiahnut zehlickou na vlasy a tym pripravkom hot iron od lybar sa mi zda...take orandzzova tuba sprej ci co to je...cekni www.lybar.cz sa mi zda
L_U_M_P
Expert
Expert

Cenayus napísal:pocuj lump na kazdej dobnre stranke..napr. wella.sk apeluju hlavne na to aby sa dosiehol nejaky efekt tek treba dobry strih..to je zaklad..tak skus si vytlacit tie fotky a zajdi do kadernictva nech ty to urobia nech ta zostrihaju..a nesetri hlavne...nechdo do holictva tam ta doje**..ako mna..preto teraz zhanam slusne kadernictvo za ktore si ale tiez aj pekne priplitim :?
ale mylsim si ze ten prvy zda sa mi ze spevak RHCP by so mohol dosiahnut zehlickou na vlasy a tym pripravkom hot iron od lybar sa mi zda...take orandzzova tuba sprej ci co to je...cekni www.lybar.cz sa mi zda
cenayus nejde mi o tie ucesy ide mi o nejaky pripravok, ktory mi zaruci taky ten mokry vzhlad, po cely cas kym to budem mat na hlave, nechcem gel, voskov som uz vyskusal tiez asi 10 druhov(skoro vsetky wella a schwarzkopf-taft), chcem proste aby niekto kto ma podobnu dlzku vlasov a nieco si na ne dava co vyzera podobne , aby napisal o aky vyrobok ide, mozno konkretnu znacku alebo typ vyrobku, ..ide mi hlavne o lahku aplikaciu, aby sa s vlasmi dalo hybat a aby bol rozumny pomer CENA:KVALITA a aby som neminul 700 korunovu krabicku za dva tyzdne...najidealnejsie by bolo nieco ako krem na vlasy alebo nejaky olej...ale nikde som nic take nevidel, tak preto sa pytam.....u kadernicky som bol, a ta mi poradila gelovy vosk (gumu na vlasy) welaflex
Obrázok
...ale to som tiez minul asi za tyzden a nepacila sa mi vona, a ani s vysledkom som nebol velmi spokojny ....musim si toho dat na vlasy vela, lebo su velmi huste ....vdaka za rady...
Model
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Model »

Lump no mam podobny problem hladam nieco aj ja ale co pozeram futbal ti hraci co maju dlhe vlasy maju vsetko s mokrym efektom pozri naprikald toto
Prílohy
reut_9444446_29160.jpg
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

Model napísal:Lump no mam podobny problem hladam nieco aj ja ale co pozeram futbal ti hraci co maju dlhe vlasy maju vsetko s mokrym efektom pozri naprikald toto
ten mokry efekt je pot :P
Model
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Model »

JumperAL napísal:ten mokry efekt je pot :P
ani nie lebo ked uz hraci nastupuju maju mokre vlasy a vodou obliate nie su pochybujem
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

čo hovoríte na značku easyhair ?
Napísať odpoveď