To si chcel byt akoze vtipny ? Ja to myslim vazne . A inak mna hudba nazaujima skoro vobecKnjaz Varggoth napísal:![]()
![]()
nauc sa aj ty na gitare a sprav s nou metalovu kapelu. zacnite hrat niaky black metal, prestane verit v boha a uz ju prejde myslienka ze raz bude mníškou a hned sa bude na teba inak pozerat. bude ta nahovarat na sexualne satanisticke ritualy, ale ty sa vtedy este nedaj vyckaj az pride ta prava chvila a ona zisti ze si jej temny pan a zalubi sa do teba , vypali v tvojom mene kostol, zabije ministrantov a farara zaskrti strunov z gitary. a budete stastne zit az nepomriete
Dievca v kostole , ako nanu ? poradte
Re: Dievca v kostole , ako nanu ? poradte
-
last_knight
Light Professional
chod na nu so svetenou vodou
ako to uz bolo pisane, po omsi, alebo aj pred nou chod za nou a prihovor sa jej, povedz ze KRASNE hra, alebo spieva, potom sa predstav, ak ta nepozna, ale aj tak sa mozes predstavit, nech vidi ze si vychovany
, a dalej to poznas, bud vtipny, galantny, zvedavy, odvazny a trochu rojko, pozvy ju niekam von, ...
ako to uz bolo pisane, po omsi, alebo aj pred nou chod za nou a prihovor sa jej, povedz ze KRASNE hra, alebo spieva, potom sa predstav, ak ta nepozna, ale aj tak sa mozes predstavit, nech vidi ze si vychovany
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
midnight_man
Guru
loool
hh..ako citam,,citam tak sa aj smejem
,,, heh dajte sem to foto a potom napis ako to dopadlo som zvedavy 
Re: loool
Ja mam foto ale to by ste sa vsetci popucili od smiechu , tak je este o 2 alebo o rok mladsiamidnight_man napísal:hh..ako citam,,citam tak sa aj smejem,,, heh dajte sem to foto a potom napis ako to dopadlo som zvedavy
-
braino.swk
Light Professional
fuu kamo neviem ci si dobre vybral, ja tiez chodim na cirk. gympel, tak topoznam.. a baby mozem rozdelit na 2 skupiny 1. tie co chodia na tu skolu len preto ze ich tam zobrali a 2.tie ktore sli tam koli tomu v co veria..
podla toho co vravis by som ju zaradil skor do tej 2. skupiny a kamo neviem aka je ale ja mam spoluziacky ktore fakt ze nechcu mat vztah, lebo to neberu len ako daku zabavku.. ale pozor to su uz 18ky.. ne 12ky...
tak ci tak drzim palce, radil by som ti s nou byt len kamos, mozno tak o 2-3 roky neskor by to mohlo zacat byt kusok vaznejsie ak by si sa jej pozdaval
podla toho co vravis by som ju zaradil skor do tej 2. skupiny a kamo neviem aka je ale ja mam spoluziacky ktore fakt ze nechcu mat vztah, lebo to neberu len ako daku zabavku.. ale pozor to su uz 18ky.. ne 12ky...
tak ci tak drzim palce, radil by som ti s nou byt len kamos, mozno tak o 2-3 roky neskor by to mohlo zacat byt kusok vaznejsie ak by si sa jej pozdaval
-
pinacolada
Guru wannabe
uprimne povedane dr.barish,taku zmesku pitchovin som uz dlho nepoculbarrish napísal:tak ano!; dr. BARRISH LASKA prichadza! BabySHAQ dnes je tvoj stastny den...
takze rada prva: kedze ju stretavas len v kostole tak ju tam aj oslov; fyzika nie? eh jaj; doporucujem pouzit tieto osvedcene frazy:
ahoj; nepotrebujes doladit struny kraska? (doporucujem s vychodniarskym prizvukom kedze kazdy vie ze vyhodnare su muzikalne nadani)
alebo tato na zacatie rozhovoru: spievas celkom dobre ale v stvrtom prasci ti uteka malicek
kedze zrejme chodis do kostola nebudes asi niejaky prznitel (aj ked vynimka potvrdzuje pravidlo; moj kamos chodil kazdu nedelu do kostola len preto, aby si mohol spokojne vyhonit);
takze mi prezrad z ktorych kostolnikov si ty;
inak v pripade ze sa odhodlas pozvat ju niekam ohol si vajcia aspon tyzden dopredu...
tak ked s nou nadviazes rozhovor pouzi svoj vrodeny sarm; odrecituj niejaku pasaz z biblie v ktorej sa prznia male deti a holka bude urcite na makko; ty cochvila na tvrdo![]()
takze ked sa dostanete k rande doporucujem pozvat ju na panaka a prisypat jej do napoja TVRDOLIN ; to by mohlo zaucinkovat do 10 minut a potom jej poriadne premastis vyfuk a vymiesis vianocku och
nepoznam iny sposob ako sa dostat k sexu skor; ale nech ti ani nenapadne dievcata prznit! /na to si este maly/
ok; som rad ze som pomohol
dufam ze chalan ma dost rozumu aby take dristy neposluchol
-
last_knight
Light Professional
tak ak toto pouzivas na baby, tak to si teda fakt kanecbarrish napísal:tak ano!; dr. BARRISH LASKA prichadza! BabySHAQ dnes je tvoj stastny den...
takze rada prva: kedze ju stretavas len v kostole tak ju tam aj oslov; fyzika nie? eh jaj; doporucujem pouzit tieto osvedcene frazy:
ahoj; nepotrebujes doladit struny kraska? (doporucujem s vychodniarskym prizvukom kedze kazdy vie ze vyhodnare su muzikalne nadani)
alebo tato na zacatie rozhovoru: spievas celkom dobre ale v stvrtom prasci ti uteka malicek
kedze zrejme chodis do kostola nebudes asi niejaky prznitel (aj ked vynimka potvrdzuje pravidlo; moj kamos chodil kazdu nedelu do kostola len preto, aby si mohol spokojne vyhonit);
inak v pripade ze sa odhodlas pozvat ju niekam ohol si vajcia aspon tyzden dopredu...
tak ked s nou nadviazes rozhovor pouzi svoj vrodeny sarm; odrecituj niejaku pasaz z biblie v ktorej sa prznia male deti a holka bude urcite na makko; ty cochvila na tvrdo![]()
takze ked sa dostanete k rande doporucujem pozvat ju na panaka a prisypat jej do napoja TVRDOLIN ; to by mohlo zaucinkovat do 10 minut a potom jej poriadne premastis vyfuk a vymiesis vianocku och
nepoznam iny sposob ako sa dostat k sexu skor; ale nech ti ani nenapadne dievcata prznit! /na to si este maly/
braino.swk napísal:fuu kamo neviem ci si dobre vybral, ja tiez chodim na cirk. gympel, tak topoznam.. a baby mozem rozdelit na 2 skupiny 1. tie co chodia na tu skolu len preto ze ich tam zobrali a 2.tie ktore sli tam koli tomu v co veria..
Diki kamo aj som nad tym uvazoval . Pocuj ty si bballista zj ? pozdravuj Allena
-
braino.swk
Light Professional
Noovidis sikovny si heh.. a k tomu basketu, jj hravam, a ten avatar no Allana az tak moc rad nemam ale nechce sa mi menit avatar:)BabySHAQ napísal:Diki kamo aj som nad tym uvazoval . Pocuj ty si bballista zj ? pozdravuj AllenaVsak uvidim najskor sa skusim skamaratit ako celkovo s nimi ( cohraju a spievaju a potom uvidim ako bude namna reagovat . Ti dam vedet , zajtra budem opet troska mudrejsi
daj potom vediet ako dopadlo..
-
hornblower
Light Professional
Tak a je to tu , ministroval som . Bola aj ona a hrala na gitaru . Myslim ze bola prekvapena ze som ministroval . Akoze celu omsu som sa nanu kukal , no ona moc pohlady neopetovala . Tak ale zas sem tam sa pozrela a raz ked sa na mna pozrela tak som sa nanu usmial ale neviem preco v zapeti som odvratil hlavu
. No a potom som ju chcel pockat po omsi , a jak som stal na ulici tak sa blizila a zrazu vbehla do obchodu . Tak ja bezim tiez , po obchode som chodil akoze nieco hladam , no ona durt a furt nie vyjst , tak a uz to bolo cudne ze bez kosa sa kukam na flasu absintu 10 mimn , tak som kupil tic tac a isiel von . Tam ze ju pockam ale stale nie a nie yjst a ja hladny jak pes ( ja so totizto od 07.30 ic nejedol a to je na mna moc ) tak som isiel a jak som bol na konci ulice zbadal som ju ale to bola dobre pol kilometra odomna uz som nemal sancu dobehnut ju ( nenapadne ) iba plnym sprintom a to si myslim ze by som ju moc naplasil. Tak som siel domov . PS : este viem ze jak sa taky maly siestak a siedmak ropravali tak som pocul ze tomu jednemu sa tiez paci ta baba .
Co si o tom myslite
Co si o tom myslite
-
hornblower
Light Professional
no ked som si precital tvoje rady tak ma skoro j.e.b.l.obarrish napísal:tak ano!; dr. BARRISH LASKA prichadza! BabySHAQ dnes je tvoj stastny den...
-
fikus-kukis
Guru wannabe
To mas tiez pravdu , no ale ona neusla , len nejak som nemal odvahu sa jej prihovorit , pritom v obchode som siel 10 cm veda nej . Vies tu je ten problem proste ze je mladsia . Inak som blbec lebo teraz musim zase 2 tyzdne cakatfikus-kukis napísal:Vieš, keď hrá človek na gitaru, nie vždy mu ostáva čas pokukovať po vrabcoch.
A že ušla, nečuduj sa, veď Ťa nepozná a nemá veľa dôvodov dávať sa z ničoho-nič len tak s cudzími do reči.