Keď ste boli študenti tak ste chodili na brigádu???
LOoOoOLenter00 napísal:teraz pod 50-70 euro na hodinu nerobim.
S tvojim IQ a tym tvojim valanim na sukromnej jachte ma napada jedine ze robis luxusnu k*rvu starym 60 rocnym uchylom co nemaju kam davat peniaze a ich predstavi o sexe su take zvratene ze ich normalny gigollovia udavaju na policiu. Alebo si vyhral v nejakej reality show? Sak aj Erik vo vyvolenych mal IQ 60 a pozri kolko zarobil... Ono ked si tie miliony vydelis casom ktory tam stravil, mozno ti aj vyjde tych 50-70 euro na hodinu nie?
Hmmm.
Erik, si to ty?
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Niekto napise na forum, ze sa mu dari trochu viac ako ostatnym, ze ma vyssie ciele a hned taketo narazky?Dost ubohe, nie?A pri tom to nie je ani zdaleka take nerealne, ako tie blaboly, co pisal Les. V BA su velke moznosti, ako zarobit, kto vie, vie. Treba sa s tym zmierit a prekusnut tu zavist. A mozno zobrat si priklad a pomakat na sebe.
-
insane
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Pocas strednej a aj teraz na vyske brigadujem stale. Minuly rok som mal sucasne 3 brigady(1.v PSS a.s. - kanc.krysa, mensie pracicky
, 2. u tety male uctovnictvo, 3.upratovanie u nas v dome - pohodovy pausalny plat). Ale to som lietal po celej BA a bolo toho fakt dost vela. Teraz mam 2 a uplne mi to staci 
Ze ta to bavi na tej tvojej luxusnej jachte chodit na bezvyznamne forum a hadat sa s ludmi kto je vacsi idiotenter00 napísal:Ludia, oplati sa reagovat na takehoto primitiva?
Holub, nikdy som s tebou nebol v konflikte ale ako som si cital tuto temu, pripada mi cudne ze sa tak urputne zastavas entera. Nepotrebujem vediet preco, ale medzi mna a jeho sa nemiesaj. Ja mu nic nezavidim, konflikt medzi nami dvoma sa zacal v inej teme kde enter ukazal aky je neuveritelne hlupy a obmedzeny (jablko rastie na strome povie eritrocit, "nie! offic. teoria je ze jablko rastie v zemy ty idiot" povie enter - priklad) a preto mi nedalo zareagovat na tento jeho blud. Neviem, ale mat tie peniaze ako on a zit ten jeho vysnivany zivot, pohybujem sa urcite v inej spolocnosti nez na nejkom sk on-line fore kde je 70% uzivatelov pod 18. Howgh.Holubar napísal:Niekto napise na forum, ze sa mu dari trochu viac ako ostatnym, ze ma vyssie ciele a hned taketo narazky?Dost ubohe, nie?A pri tom to nie je ani zdaleka take nerealne, ako tie blaboly, co pisal Les. V BA su velke moznosti, ako zarobit, kto vie, vie. Treba sa s tym zmierit a prekusnut tu zavist. A mozno zobrat si priklad a pomakat na sebe.
sranda, ty sa presne chovas ako ten uzivatel pod 18 rokov... zavidis, a ked niekto dosiahne viac ako ty, urazas ho...Gangy napísal:je 70% uzivatelov pod 18. Howgh.
Ze ta to bavi na tej tvojej luxusnej jachte chodit na bezvyznamne forum a hadat sa s ludmi kto je vacsi idiot
neviem, kto ma prvy urazil... dokonca na tejto strane tejto temy.
pred tymto tvojim vypadom som ani nevedel, ze nejaky gangy na tomto fore je, to hovori za vsetko.
je to tvoj problem, ze nato nemas, a ked vravis, ze by si nechcel mat viac peniazi - klames. takych ludi je len velmi malo.
rozumna rec, respekt.Holubar napísal:Niekto napise na forum, ze sa mu dari trochu viac ako ostatnym, ze ma vyssie ciele a hned taketo narazky?Dost ubohe, nie?V BA su velke moznosti, ako zarobit, kto vie, vie. Treba sa s tym zmierit a prekusnut tu zavist. A mozno zobrat si priklad a pomakat na sebe.
ako som uz v tejto teme napisal, kontaktovat ma moze hocikto, rad mu pomozem a poskytnem moznosti, pokial je sikovny a seriozny.
LoOoOoL teraz si sa ukazal. Ja ti zavidim, to si odkial vzal? To kazdy kdo ta ma za debila a neboji sa to povedat ti zakonite zavidi to co mas v tom tvojom fantasy svete? Ako ty mozes povedat ze si dosiahol viac nez ja ked nevies kto som a co som dosiahol? A na co podla teba nemam, na teba? A kde som napisal ze nehcem viac penazi, lol vzdy budem chciet viac penazi nech budem zarabat cokolvek... Ako fakt tento prispevok stal zato, stale omielat ze ti nieco zavidm -> fakt ze rofl. A ano, toto je gangy na tomto fore, vela ludi ma pozna a vie co na tychto forach robim casto a rad - napadam idiotov.enter00 napísal:sranda, ty sa presne chovas ako ten uzivatel pod 18 rokov... zavidis, a ked niekto dosiahne viac ako ty, urazas ho...
neviem, kto ma prvy urazil... dokonca na tejto strane tejto temy.
pred tymto tvojim vypadom som ani nevedel, ze nejaky gangy na tomto fore je, to hovori za vsetko.
je to tvoj problem, ze nato nemas, a ked vravis, ze by si nechcel mat viac peniazi - klames. takych ludi je len velmi malo.