Dievca v kostole , ako nanu ? poradte

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ETieNne
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ETieNne »

Mal si ju odprevadit, nemate spolocnu cestu domov?

Kazdopadne si ju ani nemusel odprevadit, stacilo by keby si je pri tom podavani gitary napr. povedal, ze sa ti paci jej hra na gitare, a potom by si sa mohol predstavit, a skusit sa este nieco opytat, napr. ako dlho hra a tak... a keby si sa predstavil dozvedel by si sa jej meno...

ale aj s tou gitarou je to pokrok... kazdopadne nabuduce uz sprav viac, nechce sa mi cakat niekolko tyzdnov :lol:

(mozno odprevadenie az neskor, aby sa nezlakla, alebo ju skus nieke "nahodne" stretnut :wink: )

hlavne si dobre vsimni ako casto a ako sa na teba pozera, ludia sa na seba zvyknu pozerat, tak to neprecenuj :wink:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

ETieNne napísal:Mal si ju odprevadit, nemate spolocnu cestu domov?

Kazdopadne si ju ani nemusel odprevadit, stacilo by keby si je pri tom podavani gitary napr. povedal, ze sa ti paci jej hra na gitare, a potom by si sa mohol predstavit, a skusit sa este nieco opytat, napr. ako dlho hra a tak... a keby si sa predstavil dozvedel by si sa jej meno...

ale aj s tou gitarou je to pokrok... kazdopadne nabuduce uz sprav viac, nechce sa mi cakat niekolko tyzdnov :lol:

(mozno odprevadenie az neskor, aby sa nezlakla, alebo ju skus nieke "nahodne" stretnut :wink: )

hlavne si dobre vsimni ako casto a ako sa na teba pozera, ludia sa na seba zvyknu pozerat, tak to neprecenuj :wink:
Neboj neprecenujem. Aj mna napadlo zeby som mohol nieco podniknut ale akurat tam nas tam bolo okolo 15 , z toho 5knazov cize tam som moc priestoru nemal a hned ja som jej to podal tak zduchla ( ale aj tak mam pocit ze si ma nejako vsimla ) . Poznam jej spoluziakov , poznam kopu ludi na jej skole voem presne kde byva ( cize tie nahodne stretnutia by neamli byt problem ) tak , no drz palce aj ja ich drzim samemu sebe a snad to vyjde . Co by si ty robil na mojom mieste ?
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Nechal by som sa zoznamit cez jej spoluziakov, lebo to by bolo nenasilnejsie..

samozrejme by to bolo nahodne zoznamenie... prebiehalo by asi takto:
kamarat by vas predstavil a ty by si povedal, no vlastne sa pozname ale len z videnia v kostole.

a povedal by si, tesi ma... potom by si jej povedal ze ako dlho uz hra, ze sa ti jej hra paci... no a tym padom... uz by si nemusel sa snazit ju zbalit pred knazmi, ale napr. by si ju mohol pockat pred kostolom a odprevadit ju domov... samozrejme to vsetko by zaviselo od toho ako daleko by ste sa dostali na tom prvom zoznameni... ak nie daleko, bolo by lepsie ak ju nechces vyplasit iniciovat cez spoluziakov viac takychto stretnuti... a potom uz by to nebol problem..

pretoze ked na prvom zoznameni budete obidvaja ticho, prides do kostola a zistis ze si skoro v rovnakej situacii...

proste tak ci tak musi prebehnut to zoznamenie... a kecanie najprv o hudbe, o kostole a potom o spolocnych znamych a potom uz o hocicom...

samozrejme nemozem nikomu pisat neviem ake navody co ma hovorit, pretoze potom by si to uz nebol ty, proste bud prirodzeny... pretoze prave pri snahe ziskat dievca su chlapci neprirodzeny... preto sa im to casto nepodari... :?

//myslim mladsim a neskusenejsim...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

BabySHAQ: Máš tu 10 strán rád, návodov, upozornení... Takže kedy sa konečne rozkotúľaš a odhodláš sa k tomu aby si ju pozval niekam na zmrzlinu, alebo čojaviem na omšové :D ? Sakra chlape tak makaj, pretože možno príde iný šuhaj a ty si budeš doma obíjať hlavu o múr :!: Držím prst :wink:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

BabySHAQ eritrocit ma pravdu, uz mi trochu pripominas MR.Henkyho co tu ma tiez temu. Chlapi ved ludia vam tu mozu poradit ako vedia a vsetko okolo toho, no samotny cin je stale na Vas.

Co sa tak bojis odmietnutia? A co, tak pride dalsia, ved s touto vlastne nic nemas tak pripadne nic nestratis, no mozes jedine ziskat, tak kde je problem? Tak pohni uz konecne zadkom a makaj :wink: .
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

To eritrocit a vigor : Vsak ja sa nebojim , len ked ju vydavam raz tyzdenne a aj jej spoluziakov . Ja viem ze to tu posobi ze sa k nicomu nemam , ale tak ja denne chodim zo skoly okolo jej baraku ci ju nahodou nezastihnem jak ide domov ale nezastihnem . A tento tyzden moc casu nemam ale od Piatku idem do toho naplno ( myslim tym to ze je tyzden pred klasifikaciov a polrocne vysvedcko je dost dolezite ;) ) . V piatok chcem nejak sa dostat k jej spoluziakovi a cez neho k nej a ak nevyjde tak v sobotu sedim o 12.30 na faru , lebo ona o 13.00 chodi hravat a poviem tomu diakonovi este aby ju zatiahol aj na futbal co potom mavame . A v nedelu po omsi si hold svihnem z prezliekanim dobehnem a poviem : Dnes to bolo fakt dobre alebo daco v tom zmysle . Ok ? len fakt majte plz. ztrpenie lebo neni moc prilezitosti .

Len este pripominam , ze ja som deviatak a ona siestacka .
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Chyba je vo mne

Konecne som nato prisiel . Chyba neni v tom ze ona je mlada , alebo je to blbe okolie , toto si vstko iba namyslam v skutocnosti mojim najvcecsim problemom som ja sam . NEMAM stipku odvahy a sebavedomia . Vcera som siel okolo fari a videl som jak vosli dovnutra (ona a jej kamoska) , ja som nesiel a 1 hodinusom tam kruzil okolo . potom som sa vravcal tak jeden moj kamarat tam umyval auto , idem za nim , rozpravam sa s nim a zrazu vysla kucharka a vravi : Neni si ten chlapec co minule ministroval ? a jej nato ze : ano som a ona ze : Nechces ist dovnutra a zahrat si s dievcatami nieco ( bola tam len ona a jej kamoska )a ja ze ale my sa nepozname a kucharka ze : vsak sa spoznate a ja uz anineviem co som povedal , no proste nesiel som , potom ale o 15 minut neskor vysli von rozlucili sa s tym mjim kamosom a ja som ani usta nedokazal otvorit :cry: . Tak som si buchal cely vecer hlavu o stol a prosil som aby si naskytla este jedna sanca , idem rano do kostola 1 omsa tam nebola vsetko v poriadku a jak mala ist 2 tak som vysiel von a vidim jak ide aj s kamaratkou , tak a vedla mna bol este iny ministrant tak a on ich pozdravil oni jemu odzravili a ja som pozdravil aj oni mne potom som im otvoril dvere a isli si sadnut , celu omsu som po nej poskuloval a vsimol som si ze aj ona sa sem tam na mna pozrela . Po omsi som sa rychlo prezliekol tak som sa motal a idel som ze isli do obchodu isiel som za nimi a po obchode behal , hadam 5 KRAT sme isli okolo seba ona sa mne pozrela do oci a ja jej ale nedokazal som jej nic povedat . ESTE sme aj spolu na pokladni cakali a ja som mlcal jak baran , proste to neslo . Vysli von ja som zaplatil svoje a bezim akoze ich cestou medzitym mi kamarat volal takze jak som akurat prechadzal vedla nich zase som nic nepovedal , a oni ze fuj ( ale citali caspois a ukazovali don prstom , cize to nebolo asi na mna ) . Tak a teraz vas poprosim ako som vas este nikdy neprosil , poradte mi , pomozte mi co by bolo v tejto situacii najlepsie urobit , a hlavne ako mam prekonat ten strach . Dakujem vopred a prosim poradte , lebo uz fakt som v koncoch
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

pozri tu je už každá rada zbytočná ...

kopa ľudí Ti už radilo nájsť odvahu ... inak sa to nedá , na to niesú poučky ani návod ...

jedine nesmieš sa báť , musíš sa premocť a prihovoriť , inak ostaneš na ocot :)

ako jack hovorí , nejde o nič , však je to mladá kočka , čo bude mať z teba možno vačšiu trému ako ty z nej teraz máš ...

NASER SA !!! Obrázok
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

uvolni sa!!! nieje jedina a ani posledna... a musis byt spontanny...
tieto dve veci su zaklad. potom si musis vsugerovat ze o nic neide a ze nic nedokasles... :wink:
a bud sam sebou...
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Napocitaj do tri a povedz si idem do toho, nech to dopadne akokolvek, aspon som to skusil, nemam co stratit, ak sa strapnim, moze to byt moja vina, ale moze to byt aj jej vina, ale v tom pripade za to nestoji.. ak to bude moja vina, odnesiem si z toho velku skusenost...

cim viac sanci premarnis tym viac si budes buchat hlavu o stenu, a potom o 2 tyzdne ju uvidis s inym chlapcom...

ak sa neuvolnis... tak to nema zmysel, kazdopadne mozes sa uvolnovat postupne ale zatial sa nemas ani pri com... hlavne ju neber ako panenku mariu, ved ju ani nepoznas :wink: je to clovek taky ako ty, mozno citi to iste (aj strach aj naklonnost)... co ty vies..

v zivote su proste situacie, ked musis napocitat do troch, zhlboka sa nadychnut, zavriet oci a vykrocit dopredu... a aj ked sa to skonci hocijako, budes si moct povedat, wow, som iny clovek(aj ked len o kusok), lebo predtym som to nikdy nedokazal... :wink:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Pisem sem opet

Tak a som tu opet. Dost veci sa udialo tak vam ich chcem priblizit. Sa mi zda ze predminuly tyzden som bol na omsi , a jak som uz bol prezleceni tak som vysiel na chvilku pred kostol aj s ostatnymi ministrantami a ona akurat isla s kamoskou do kostola. Oni ju pozdravili tak aj ja a aj odzdravila. Po omsi som ju akoze cakal kam pojde a isla aj s kamaratkou do obchodu , tam sme sa ale 5 krat stretli uplne natesno a este aj na pokladi sme spolu cakali ale ja som zo seba nic vevypotil . V ten vecer som siel s kamaratom von a stretli sme jedneho chalana a ten nam vravel ze je na klzisku , tak sme tam isla , nasiel som ju , a pozeral som sa nanu . Jak isli prec tak sklopili hlavy a ja som sice pozdravil ale oni len rychlo prefrcali okolo. Som siel pockat pred zimak ale ked vysli boli a s nejakou matkou a hned sadli do auta , tak ja idem ze domov a isiel som okolo jej panelaku . Zrazu vidim ze zastalo auto a z neho vystupila ona. kamrat ma buchal do pleca a ze teraz ju uz musis pozdravit . Ona jak vystupila tak ma zbadala a kukala sa na mna a este aj akoby naschval spomalila . ked som bol pri nej tak som ju pozdravil , odzravila mi , ja som sa este po nej otocil a aj ona . Potom som ju nevidel dlhsie , a raz jak som zmeskal bus , tak som isiel peso do skoly a dal si obkluku okolo jej panelaku a naozaj som ju stretol Tak som ju pozdravil , ona mna a ja nato ze : Do skoly a ona ze nooo , tak ja som sa usmial a ze : tak nech sa ti dari , ona sa mi zda ze sa tiez usmiala a vravi ze dakujem . Ja nato ze maj sa a ona ze caw . Vcera som isiel na faru ze ked bude nacvicovat tak sa jej predstavim , no neprisla . Vecer mi kamarat vola a ze ma moc surne info pre mna . Nakoniec sa z toho vykuklo ze vyzvedal od jej spoluziaka a dozvedeel sa ze ma frajera zevraj , furt s nm sedava a rozprava sa s nim ( neni to iste ) btw : je to jeden jej spoluziak . Toto ma akoze dost vykolajilo . A k tomu este dneska , Som v kostole sedim v lavici a ona pride a pred nami zacne hrat vsetko pozdravila nas ako skupinu ( mohol som sa jej opet nejak prohovorit ale zas nic zo mna nevyslo. Zacala omsa tak som ministroval ako hlavny ministrant cize som mal velmi dobry vyhlad nanu , tak a nezdrzal som sa a celu omsu som ju ocumoval . Ona si toho samozrejme vsimla a ked zachytila moj pohlad tak daco posepkala kamaratke a tak lysiacky sa zasmiali . Sem tam sa nam pohlady stretli . Aby toho nebolo malo , tak po omsi som ju chcel pockat ci nepojde do obchodu ako obvykle . Tak aby som nestal len tak moc napadne zacal som telefonvat a ked prechadzali okolo mna tak som povedal ze Cavte - z ich strany nulova odozva , isli dalej v jednej ulicke sa zastavili a akoze ma nevidia ked som prechadzal okolo . Idem dalej cely smutny idem prejst cez ulicu a ona je za mnou , kludne som mohol sa jej pridat a odrevadit ju hadam domov ale co som spravil ? zostal som stat a kukal som sa nanu az kym nezasla za roh . Ja neviem ako toto ma vsetko chapat , som z toho vol , a este aj k tomu ze ma asi frajera . Co si o tomto myslite ? Preco sa sprava tak ako sa sprava ? alebo to ja sa zle spravam ? Co vravite na toho frajera ak nejaky je . HELP me please :cry:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Pripomínaš mi Toma Sawyera a Becky Thatcherovú v románe Dobrodružstvá Toma Sawyera a Huckleberyho Finna :lol: - obaja hanbliví, nedeľný kostol, chodenie za sebou ... a nič :lol:
No ale ľady sa pohli. Predovšetkým si zisti či má priateľa, pretože dovtedy tu nie je čo riešiť. A dohadov je tu akurát dosť. Ale už aspoň vie že existuješ. Aj to je úspech. Malý, ale je :)
Veľa šťastia :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

No chalan Gratulujem ... ide to pomali ...ale ide ... Najprv zisti ci ma vazne chalana ...ak ano tak nadalej bojuj ;) A ked ju nabuduce stretnes tak sa prihovor .... napr: ako bolo?? moze sa z toho vytiahnut pekna debata ... Za skusku nic nedas ... A inac Drzim palce ... a zelam ti aby vam to klaplo
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Dam stovku, ze ziadny frajer zatial neje ale ked ty sa nenakopnes mozno bude. Ale ako tu uz pisali kolegovia isty uspech to je. Len tak dalej a mozno o tyzden bude pokracovanie. Ako v telenovele :)
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Tak dnes vecer som bol s kamaratom a on mi vravi ze ked som mu volal a jak som ich pozdravil tak oni mi odzdravili . :) soma asi hluchy . Stretli sme toho nasho kamarata , tak som mu povedal ze sa mi paci , najskor sa smial ale potom so mnou normalne hovoril tak vravela aj on ze je pekna , ze on s nou chodil a ale teraz uz nechodi ( neviem si predstavit to chodenie ale ok ) . A on vravi ze nema frajera . Tak ale este sa pokusim zistim aby som na istotu. Ked bude nieco nove napisem vam
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

hornblower napísal:...
Mno, už tu máme 11 strán, ešte pár a môžeš natočiť prvú sériu :lol:
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

posielaj stovku :) vyhral som stavku
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Bože, to mám zakaždým čakať týždeň na nové info, musíš sa nakopnúť, myslím že by si mal ísť do toho, nemáš čo stratiť, ak tam bola nejaká odozva, to znamená, že by si to mal aspoň skúsiť, ale nerob si predbežné nádeje, v tomto sú baby "majsterky" dať Ti dojem, že máš šancu a potom Ťa sfúknuť ako sviecu :P :lol:

Ale celkove to vyznieva zlato, ako to opisuješ, "išiel som na faru".... keby tak pán farár vedel, že načo alebo na koho myslíš celú "svatú" omšu :D

Na to, že ako šlohnúť omšové víno, opiť sa s ňou a ..."odprevadiť ju" domov... či ako sa tomu hovorí dneska :oops:

Ale nie... na to ste ešte mladí, šak to aj vidno podľa štýlu vyjadrovania, vzťah ako vyšitý na základnú 8)

Najlepšia hláška :
"Keď vyšli, boli s nejakou matkou"
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

mystique napísal:by si neveril co dokaze seda nevyrazna myska :lol:
Jj dakedy šedá nevýrazná myška je lepšia ako tá sexica ktorá ukazuje každému že na to má.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

ETieNne: Hehe, dobre pises :D Tiez som za pousmial na tom, ze isiel na faru, ze bol v kostole a podobne a farar si naivne mysli, ze tam chodi kvoli viere :P Kym si vsak neumyje svatou vodou topanky ako t0m4s3ho kolega, tak je dobre, pretoze potom si babky davaju spinavu vodu na celo :D

BabySHAQ: Go, go, nevzdavaj sa!!!
Napísať odpoveď