ANTIFICO

Diskusie na politické témy...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Neprerozdeľujú.. ale odčerpávajú prerozdelené peniaze.. a z nich si robia "zisk".. štátne ambulancie by si ho netvorili.. zdravotníctvo by ušetrilo peniaze, ktoré by sa mohli na úrovni zdravotnej poisťovne prerozdeliť niekde inde..

Teraz akurát v rádiu.. tiež pekná otázka.. prečo sú dve štátne zdravotné poisťovne? ..nestačí jedna? Toto už premiérovi ani ministrovi zdravotníctva tiež nevadí? ..veď zo štátnych peňazí musia platiť takmer 2x taký počet úradníkov..

Áno, ja Ti neberiem Tvoj názor na jednu zdravotnú poisťovňu.. určite by to bolo efektívne.. ale otázne je, či aj na Slovensku, kde sa rozkráda všetko, čo sa len dá.. obzvlášť v rôznych spoločnostiach so štátnym vlastníctvom.. kde sú nominovaní ľudia na základe politickej príslušnosti.. či už je pri moci SMER alebo SDKÚ.. pochybujem, že v takejto krajine bude jedna štátna zdravotná poisťovňa naozaj efektívna. To je zase môj pohľad na vec.. ;)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

brm napísal:Neprerozdeľujú.. ale odčerpávajú prerozdelené peniaze.. a z nich si robia "zisk".. štátne ambulancie by si ho netvorili.. zdravotníctvo by ušetrilo peniaze, ktoré by sa mohli na úrovni zdravotnej poisťovne prerozdeliť niekde inde..

Teraz akurát v rádiu.. tiež pekná otázka.. prečo sú dve štátne zdravotné poisťovne? ..nestačí jedna?

Áno, ja Ti neberiem Tvoj názor na jednu zdravotnú poisťovňu.. určite by to bolo efektívne.. ale otázne je, či aj na Slovensku, kde sa rozkráda všetko, čo sa len dá.. obzvlášť v rôznych spoločnostiach so štátnym vlastníctvom.. kde sú nominovaní ľudia na základe politickej príslušnosti.. či už je to SMER alebo SDKÚ.. pochybujem, že v takejto krajine bude jedna štátna zdravotná poisťovňa naozaj efektívna. To je zase môj pohľad na vec.. ;)
Neprerozdeluju, ale odcerpavaju? Aky je v tom rozdiel s ohladom na podstatu? Clovece, posledna vec, na ktoru mam cas je malicherne slovickarcenie... Jasne som ti v predchadzajucom prispevku poukazal na rozdiel medzi ucelom zdravotnej poistovne (ci uz sukromnej al. statnej) a ucelom sukromnej ambulancie, nemocnice, lekarne...

Ad otazka ("nestaci jedna?"): Staci.

Pokial ide o rozkradanie, toto je uz klise, spoza ktoreho bola ospravedlnovanana snad kazda jedna privatizacia za Mikiho ery, zatial co ako v nasom regione, tak vo svete existuje XY prikladov, ako statne podniky, resp. podniky s vacsinovou ucastou statu expanduju na nadnarodnej urovni. Dokedy sa chceme ubijat tymto komplexom? Pokym neprideme aj o trenky? Nie nadarmo som pisal, ze v pripade systemu zdrav. by sa energia mala o.i. sustredovat na zefektivnenie a transparentnost prerozdelovanych zdrojov. Tym, ze tu bude 6 zdravotnych poistovni, bude sa kradut menej? Bullshit. Preto, aby si sukromna zdravotna poistovna prisla na svoje- zisk- je logicke, ze ten zisk si vytvori vylucne a len tym, ze si "utrhne" z tvojho odvodu...
brm
Darca
Darca

Keďže máš dosť času na písanie odpovedí na fóre, musíš mať dosť času aj na "slovíčkarčenie".. a ja som tiež napísal ako to myslím. ;)

//nepovedal nikto, ale keby si nemal čas, tak tu nie si..
pokiaľ toto nie je Tvoje zamestnanie

;)
Tomasito napísal:Dokedy sa chceme ubijat tymto komplexom?
Na Slovensku to zatiaľ nevyzerá byť komplexom, ale holým faktom.. a kým sa to zmení, bude musieť vymrieť ešte minimálne jedna generácia Slovákov. Žiaľ dnešná generácia a jej správanie je ešte stále nepriaznivo ovplyvnená obdobím pred 1989.
Tomasito napísal:Nie nadarmo som pisal, ze v pripade systemu zdrav. by sa energia mala o.i. sustredovat na zefektivnenie a transparentnost prerozdelovanych zdrojov.
Tak dôveruješ Ficovi a Valentovičovi, že zabezpečia, aby štátnu poisťovňu riadil nikým neovplyvniteľný človek, ktorý sa bude sústreďovať na efektívnosť a transparentnosť? Žiaľ, ja im takto neverím.. a určite by som neveril ani inej súčasnej politickej strane.. v dnešnej dobe určite nie.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

brm napísal:Keďže máš dosť času na písanie odpovedí na fóre, musíš mať dosť času aj na "slovíčkarčenie"
Povedal kto? lol. Co "musim" nechaj na mna a vyssiu moc ; ) BTW. slovickarcenie ostane vzdy len slovickarcenim, tak ako OT.
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

lavicova politika Europe nic dobre neprinesie.inak tzv. soc. demokrati su len marxisti a trockisti v inom kabate. :smt018
Ali N
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ali N »

Tomasito: Je pravda že 6 poisťovní je veľa ale to je len momentálny stav...časom sa pozlučujú aby neskrachovali. A nechápem prečo by niekomu mali vadiť. Keď si niekto mysli že súkromná poisťovňa ho bude len o*ebavať, nech ide do štátnej. Tí ktorí štátnej neveria, alebo si myslia že súkromná sa o nich postará lepšie, pôjdu do súkromnej. Podobne ako so školami (aj keď tam je to o inom).
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

Ali N napísal:Tomasito: Je pravda že 6 poisťovní je veľa ale to je len momentálny stav...časom sa pozlučujú aby neskrachovali. A nechápem prečo by niekomu mali vadiť. Keď si niekto mysli že súkromná poisťovňa ho bude len o*ebavať, nech ide do štátnej. Tí ktorí štátnej neveria, alebo si myslia že súkromná sa o nich postará lepšie, pôjdu do súkromnej. Podobne ako so školami (aj keď tam je to o inom).
Tak v tomto mas absolutnu pravdu Ali N! A co sa tyka toho co hovori Taurus tak s tymto by som absolutne nesuhlasil aj lavicova politika ma svoje plusy a minusy tak ako pravicova! a je prirodzene ked sa tieto styly vladnutia striedaju! Aj ked si myslim ze toto volebne obdobie este mohla byt v SR pravicova vlada :)
slay
Addict
Addict

ANTIFICO RIGHT WAY

Príspevok od používateľa slay »

neviem
Ali N
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: ANTIFICO RIGHT WAY

Príspevok od používateľa Ali N »

slay napísal: .... ten bohovsky novy zakonnik prace (vraj treti najliberalnejsi na svete :lol: haha ta zenska asi pije alebo co... stavim sa ze iny zakonnik ako slovensky ani nevidela...a trepe dve na tri )...
Keď už si spomenul ministerku Tomanovu...na jej "odbornosť" som si vytvoril jasný názor hneď po prečítaní tohto článku: http://ekonomika.sme.sk/c/2835789/Demog ... ozuje.html
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

Ali N napísal:...
nonsense... amaterizmus tejto vlady neprestava prekvapovat.
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

slay napísal::lol: Niet tu o com diskutovat... Fico a ta jeho banda komunistov nemaju co robit v parlamente... k tej kulture co je teraz v parlamente chyba uz fakt len Janko Luptak... a ani ten by tam nevyzeral neako cudne, naopak , pekne by tam zapadol... ved typy ako belousova alebo ciz by mali ist na psychiatriu... ostatni su drustevnici a nie odbornici... je to zas jak za komancov o ekonomike rozhoduju drustevnici a robotnici.. ALE DOBRE TAK .....NECH TI SKUR**NI SLEPI NAIVNI SEDLIACI CO VOLILI FICA PEKNE TRPIA .... ten bohovsky novy zakonnik prace (vraj treti najliberalnejsi na svete :lol: haha ta zenska asi pije alebo co... stavim sa ze iny zakonnik ako slovensky ani nevidela...a trepe dve na tri ) vsetko zase doj**be a zhorsi podnikatelske prostredie.... a EFEKT? HLUPI SEDLIACI CO VOLILI FICA sa budu hromadne prepustat.. TAK IM TREBA... u nas v meste je tiez jeden taky podnik... vsetci zobraci su tam ficovci a dam krk za to ze tento podnik skrachuje... a 500 sedliakov bude jest supky od zemiakov ALE BUDU STASTNI ZE MAJU FICA KTORI IM LEN VYMIVA MOZGY a ako ktosi velmi mudry povedal ....Da im 5 korun a zoberie 10... :lol: :lol: :lol: .... A aj tak maju vsetci stastie A najma ten Basta**d Fico... Lize smotanu z ekonomiky co Dzurinda rozbehol... (vsetko sa samozrejme prezerie a bude oot z toho) mal teplu zimu , a aj ropa sa schopne drzala... A fico vie zobrat uspechy ekonomiky a prezentovat ich ako jehovysledky ...aj ked oot spravil.... jediny zakon aj to NONSENSOVE DOCHODCOVSKE VIANOCNE MOZGOVYMIVACIE PRISPEVKY NA BARBINKY A HRACKY PRE DETICKY.... proste ja to vidim tak ze niekto nevyliecitelne chori sa bude musiet obetovat a odstrelit fica... lebo pokial praskne ta Bublina SMEru sa mi cakat nechce..... pokial sedliakom dojde koho zvolili to zas bude.... :?
stavim sa zesi vysokoskolak za ktoreho vsetko cvakaju rodicia.....nic v zlom
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

neviem
MGSnake
Light Star
Light Star

o

Príspevok od používateľa MGSnake »

Všetci čo nemate radi FICA mu iba zavidite.FICO je najlepši premier akeho sme mohli mat.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

jj, Fico je proste sef... ja by som si ho zelal za krstneho otca :)
pls-napis mi preco si myslis, ze je najlepsim premierom akeho by sme mohli mat :wink:
brm
Darca
Darca

Re: o

MGSnake napísal:Všetci čo nemate radi FICA mu iba zavidite.
Čo mu mám závidieť? :roll:
MGSnake
Light Star
Light Star

miki24686 napísal:jj, Fico je proste sef... ja by som si ho zelal za krstneho otca :)
pls-napis mi preco si myslis, ze je najlepsim premierom akeho by sme mohli mat :wink:
tak si zober že Mečiar(starý,skazený politikou,hlupak),Dzurinda(skazený politikou,vládol už 8 rokov a nič nedokázal,iba ochudobnil),Slota(veľa reči malo skutkov,hulvát aj ked sa dost zmenil)FICO(mladý,neskazený politikou,cieľavedomý,vyštudovaný,ambiciózny,po pár mesiacoch jeho vlády možeme konečne konštatovať že sme národ Slovenský a nemusíme sa za to hanbit)-tak prečo by nemal byt naj prmierom :D ?
MGSnake
Light Star
Light Star

Re: o

brm napísal:Čo mu mám závidieť? :roll:
že došiel až k svojmu cieľu,má vzdelanie ktoré nemá nikto kto ho tu osočuje
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

MGSnake: ty si pripad co potvrdzuje pravidlo
tym ze chvalis co za tento kratky cas spravil Fico poukazuje vlastne na to co tu zanechala minula vlada, pretoze ziaden z krokov co on spravil sa este nemal sancu - a ani cas prejavit
odhaduje sa, ze tie jeho zasahy do ekonomiky sa prejavia najskor o 2 az 3 roky, takze bud je Fico zazracny clovek, alebo ... obycajny chvalenkar co sa chvali niecim co nie je jeho zasluha

takze si mozes aktualne gratulovat, prave si pochvalil vladu Mikulasa Dzurindu co tu bola poslednych 8 rokov

FICO(mladý,neskazený politikou,cieľavedomý,vyštudovaný,ambiciózny,
ty poznas este nejakeho dalsieho Fica? Lebo ja poznam iba toho co bol clenom komunistickej strany, a o tom sa neda povedat ze je neskazeny, vystudovany,....
MGSnake
Light Star
Light Star

o

A ty si mysliš že Dzurinda nebol komunista?Bol lebo za komunizmu ak si chcel byť na vyššom poste tak si musel byť členom komunistickej strany.Ty si asi jeden z tých ANTIFICO čo su vymyte mozgy.A keď si mysliš že to čo sa deje dnes je zásluhou minulej vlády tak potom prečo sme sa nemali lepšie už vtedy?Ale akoby zázrakom sa máme lepšie až po príchode Fica.Silnejšia koruna je od nástupu Fica.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

:smt044 presunut do temy Zabava! :wink:
Za pol roka sa mame lepsie, tesim sa na to co tu bude po styroch rokoch :D Neviem ci taky krasny zivot vobec zvladnem..
Napísať odpoveď