Upadok

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

skor nieco take kde by jeden user mohol kydat na druheho bez rizika basy a tak. neh to ma grady. ten *** je taky *** a este ho ma aj maleho... :lol:

za *** si dajte kkt napr.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Frikso napísal:Nebolo by odveci založiť arénu na hádky? Niekto sa chce hádať o karme, tak pojde do arény a tam si to môže vydiskutovať. Aby to malo úroveň, tak každý musí mať nejaké argumenty, spam by moderátori so šťavnatou chuťou mazali a trestali.. :oops: čo vy na to?
myslíš, že by LEN spam mazali?! Prišiel by chudák mastermind a asi by ho porazilo, keby takú tému zbadal. Kto by nám potom zamykal témy ak by sa mu niečo stalo. Ale nápad je to dobrý, som za, ešte treba počkať na vyjadrenie "vrchnosti".
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

zjavne nevidite rozdiel medzi hadkou a diskusiou. Je prirodzene, ze v diskusii maju ludia ine nazory a diskutuju o nich. Ale ked to sklzne k osobnym invektivam, ktore ani z daleka nesuvisia s temou, tak smola ale to tu tolerovat nebudeme. Ak si myslite, ze tu povolime forum, pripadne temu kde by ste si mohli bez servitok nadavat a urazat sa, musim vas sklamat.
Ak mate zaujem o toto a na tomto fore sa citite obmedzovani, tak dovidenia. Mozete ist na pokec kde o infantilnych primitivov nebude nudza.

to pinco: nepaci sa ti? padaj. ale hlavne tu nedrzkuj do veci, ku ktorym zjavne nemas co povedat
pinco
Darca
Darca

mastermind napísal:zjavne nevidite rozdiel medzi hadkou a diskusiou. Je prirodzene, ze v diskusii maju ludia ine nazory a diskutuju o nich. Ale ked to sklzne k osobnym invektivam, ktore ani z daleka nesuvisia s temou, tak smola ale to tu tolerovat nebudeme. Ak si myslite, ze tu povolime forum, pripadne temu kde by ste si mohli bez servitok nadavat a urazat sa, musim vas sklamat.
Ak mate zaujem o toto a na tomto fore sa citite obmedzovani, tak dovidenia. Mozete ist na pokec kde o infantilnych primitivov nebude nudza.

to pinco: nepaci sa ti? padaj. ale hlavne tu nedrzkuj do veci, ku ktorym zjavne nemas co povedat
Nemám čo povedať?! Práve naopak, pretože toto fórum je tu pre nás, bežných userov a teda aj pre mňa.

Si smiešny s tými tvojimi "osobnými invektívami", každý jeden moderátor hovorí o tom ako sa môžeme hádať do bezvedomia, ale pritom vždy príde dobrá duša ako ty, ktorá ani neprečíta celú diskusiu a začne poučovať a chladiť hlavy. Zjavne sa hráš na niečo, čo vôbec nie si a moderovanie ti kúsok stúpa do hlavy, tak schladiť hlavu by si mohol ty. A to nie som jediný, čo si to myslím, tak sa kúsok zamysli nad sebou. A nepíš už prosím ťa pre mňa žiadne duchaplné textíky o ničom, nikto tu nemá náladu ťa čítať. A aby som nezabudol, ostatní moderátori sa teraz nezabudnite pchať mastermindovi do zadku, lebo väčšina z vás ťahá za jeden povraz, aj keď si často myslíte opak, jeden druhého nepotopíte :roll:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ale co teraz? dam K+ alebo K- ?

master(tvoj nick je inac velavrany): nep*icuj telo a pod radsej vecer na pivo bo zjavne zase len doma sedis a nic nerobis. bol zly obed alebo ta slecna dajaka nasrala?
a mame dalsiu hadku hura het. ale aj tak s tebou nesuhlasim, tentoraz nie. :shock: agresivne akcne prispevky ocakavam.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

mastermind: Ja z teba nemôžem. Zrejme ti to musím vypracovať v podobe projektu na pol tucta strán alebo čo. O urážaní, invektítach a bezduchých hádkach to nemá byť. Proste by sa tam na rovinu riešil nejaký problém alebo téma, ktorá ma 2 tábory a nepísaným pravidlom by bolo, že sa v tejto sekcii/téme neuberá karma. Ale radšej to nechajme tak, pretože už vidím tvoj ďalší post, ktorý mi vyvracia to, čo som ani nepovedal a howgh koniec debaty, nič nebude! :?
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

mastermind napísal:zjavne nevidite rozdiel medzi hadkou a diskusiou. Je prirodzene, ze v diskusii maju ludia ine nazory a diskutuju o nich. Ale ked to sklzne k osobnym invektivam, ktore ani z daleka nesuvisia s temou, tak smola ale to tu tolerovat nebudeme. Ak si myslite, ze tu povolime forum, pripadne temu kde by ste si mohli bez servitok nadavat a urazat sa, musim vas sklamat.
no mne sa skôr zdá , že zjavne nevieš čo my máme na mysli ... poviem to posledný krát , takže to píšem pomaly : P

Nikto sa tu nechce urážať
Nikto si tu nechce nadávať
Ale prečo keď je normálna výmena názorov , ktorá k diskusii patrí samozrejme ... BEZ URÁŽOK , príde mód a povie , aby sme sa skľudnili , nebodaj zamkne tému ...
Tak o čom sa tu bavíme , jeden Nikodým povie , no jasné , že možte sa debatovať hádkou , keď neporušíte pravidlo a druhý Nikodým to zakazuje ..
Tak sa už dohodnite v tom vašom súkromnom salóniku chlapci
Už chápeš dúfam ...
Frikso
Darca
Darca

Dopĺňam do švíkovej výpovede a dvakrát podčiarkujem, že tam debatoval aj eritrocit a audiotrack, tuším sa tam zapojil aj tomasito a tomase. Myslím si, že títo ludia sa neurážajú a neosočujú.. :roll:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

2 Schw33k : jak si ho zotrel :aasmile29: :smt044

//inac fakticky je to jedno ze sa zamkla tamta tema pretoze tazisko sa prenieslo do tohoto topicu :)
mastermind
VIP
VIP

este raz. Vies aky je rozdiel medzi hadkou a diskusiou? ak nie tak sa nemame o com bavit. ak ano, tak potom nerozumiem tomu co pises.
Ani jeden moderator nikdy nepovedal, ze sa tu mozte hadat kolko chcete. Ak aj ano tak len pouzil zle slova. Vymena nazorov je jedna vec a hadka je vec druha. Ja by som bol len rad, keby tu bolo viacero tem v ktorych by prebiehala vymena nazorov. Ved TO robi diskusne forum pritazlivym a to tu chceme aj dosiahnut. Ale ked sa tu zacne ktokolvek hadat a urazat sa, tak musime zasiahnut. Ved tu z toho predsa nechceme pokec, ci ano?

a k tvojim poznamkam:
1. nepotrebujem byt oblubeny
2. negeneralizuj
3. nie je to pchanie do zadku. Je to nieco, co nas odlisuje od ostatnych :)
Frikso
Darca
Darca

Oukej, tak to nazvyme polemikou.. Ostrejšia výmena názorov. Môže byť? Alebo sa môže polemizovať na celom fóre? Však sám píšeš, že to robí fórum fórom. Či nie?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Mastermind: akoze len mi odpovedz na jednu otazku aky je rozdiel medzi debatou ktora sa vedie tu a medzi debatou ktora sa viedla vtedy v teme karma ? Myslim ze je to priblizne na rovnakej urovni a preco teda taketo temy zamykas. Chapem ze v pripomienkach a navrhoch by sa asi nemalo hadat aele praveze pripomienky a navrhy su o buducnosti tohoto fora takze by sa tu malo ostro diskutovat hlavne medzi dvoma tabormi vedenia a usermi. :)
mastermind
VIP
VIP

no vsak nech diskutuju kolko chcu. Temu o karme som zamkol kvoli eritrocitovi a okonenipicovi. Eritrocit bol nabruseny a okonenipica tiez. Tak nech sa schladia chlapci.
A tie dalsie prispevky tiez neboli nic take co by sa uz v tej teme aspon 2x nepreberalo. Ak to niekto nesleduje priebezne jeho vec, ale odpovedat 3x na tu istu otazku.... za to nie sme plateni.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

mastermind napísal:Ani jeden moderator nikdy nepovedal, ze sa tu mozte hadat kolko chcete. Ak aj ano tak len pouzil zle slova
príklad ako moderátor použije zlé slová , ktoré som našiel za 15 sekúnd
hojko napísal:Ked najdes temu v ktorej sa da dobre pohadat, tak kludne mozeme zacat, ja sa rad hadam :)
Tomasito napísal:Pokial sa neporusuju pravidla fora, vyhadat sa moze kazdy aj do bezvedomia ; ) .
skúsim to posledný krát : P

Keď neporuším pravidlá fóra a budem sa hádať , už nikdy mi nik nenapíše aby som sa ukľudnil ?

// a čakáme a čakáme na odpoveď :woa:
pinco
Darca
Darca

mastermind napísal:no vsak nech diskutuju kolko chcu. Temu o karme som zamkol kvoli eritrocitovi a okonenipicovi. Eritrocit bol nabruseny a okonenipica tiez. Tak nech sa schladia chlapci.
A tie dalsie prispevky tiez neboli nic take co by sa uz v tej teme aspon 2x nepreberalo. Ak to niekto nesleduje priebezne jeho vec, ale odpovedat 3x na tu istu otazku.... za to nie sme plateni.
Myslím, že eritrocit dobre vie, čo robí a čo si môže dovoliť a keď uzná za vhodné, tak si to zamkne, tak prečo sa do toho vŕtaš. Aký názor by si mal na to ty, keby ti debatu niekto zamkol.

Ako napísal schw33k, dohodnite sa vedenie na tom, čo je debata a hádka, lebo jeden to považuje za výmenu názorov a napríklad tebe to naopak vadí a premazávaš, zamykáš.
mastermind
VIP
VIP

to schweek: neviem ti zarucit ze to nikdy nikto neurobi. Zarucit ti vsak mozem, ze ja to neurobim.

to pinco: my sme si to s eritrocitom vydebatovali. On moje rozhodnutie respektuje o ostatnym neostava nic ine a musia ho respektovat tiez. Priznam sa aj mne sa parkrat stalo, ze som sa uz-uz isiel nastartovat a iny mod ma schladil.
pinco
Darca
Darca

mastermind napísal:to schweek: neviem ti zarucit ze to nikdy nikto neurobi. Zarucit ti vsak mozem, ze ja to neurobim.

to pinco: my sme si to s eritrocitom vydebatovali. On moje rozhodnutie respektuje o ostatnym neostava nic ine a musia ho respektovat tiez. Priznam sa aj mne sa parkrat stalo, ze som sa uz-uz isiel nastartovat a iny mod ma schladil.
Ale prečo si jeden druhému leziete do kapusty? Žeby moderátor nevedel, čo si môže dovoliť a tak ho musí schladiť iný?! Nazval by som to "organizácia práce", lol.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

pinco napísal:Ale prečo si jeden druhému leziete do kapusty? Žeby moderátor nevedel, čo si môže dovoliť a tak ho musí schladiť iný?! Nazval by som to "organizácia práce", lol.
keď je niektorý mod zaujatý, ako bol eritrocit v karme alebo mastermind tu, tak je lepšie aby jeho rozhodnutie bolo zvážené aj nestrannými členmi.
pinco
Darca
Darca

audiotrack napísal:keď je niektorý mod zaujatý, ako bol eritrocit v karme alebo mastermind tu, tak je lepšie aby jeho rozhodnutie bolo zvážené aj nestrannými členmi.
Nestranný člen to je ten, čo má k tomu prd povedať a aj tak sa musí miešať do výmeny názorov?!
mastermind
VIP
VIP

pinco: preco to nazyvat lezenim si do kapusty. A ani ta ironicka poznamka o "organizacii prace" sa mi nepaci.
Ved aj my sme len ludia. Tiez sme niekedy ovladani svojimi vasnami. Takze nesnaz sa nas postavit do pozicie kde by sme mali byt neomylni a nemohli si dovolit chybu.
S eritrocitom sme si to vydiskutovali takze tu zbytocne debatujeme o tom ci to bolo lezenie do kapusty alebo nie.
Napísať odpoveď