Vodicak

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Neviem, ale ja osobne by som ti neodporúčala ísť na to systémom "nabiflím sa odpovede", "vyberiem tú najdlhšiu odpoveď" atď.... Takto si to zapamätáš akurát tak do doby, kým spravíš skúšky a potom sadneš v reáli za volant a nebudeš vedieť, kto má prednosť.... Takýchto vodičov sú plné cesty!
Do 24. máš času dosť, tak si preštuduj zákon, prejdi si všetky sady testov a odskúšaj si ich tu.
Jasné, že niektoré otázky o pneumatikách a nastavení výšky svetiel, či čo to tam bolo, sú hovadiny a nepomôže ti asi iné, len si zapamätať pre účely testu pár čísel, ale myslím, že zvyšok sa dá naučiť.
Ja osobne som sa na testy pripravovala asi týždeň. Mala som plný počet a keďže som to mala celé prečítané, bolo to dosť ľahké.
Aj tak keď dostaneš vodičák, nebudeš vedieť poriadne jazdiť a budeš si musieť niektoré veci znovu doštudovať. Ale dá sa to v pohodičke zvládnuť, ale vždy pomáha, keď je človek na skúšku patrične pripravený.
Tak držím palce. Daj potom vedieť, ako si dopadla.
marsi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marsi »

371.Osoba, ktorá sa pohybuje po chodníku na lyžiach, kolieskových korčuliach alebo iným obdobným spôsobom,
-nesmie prekročiť rýchlosť chôdze za žiadnych okolností,
-smie prekročiť rýchlosť chôdze len v nočnej dobe,
-nesmie prekročiť rýchlosť chôdze; prekročiť rýchlosť chôdze sa smie, len ak sa tým neohrozia ani neobmedzia ostatní chodci.

akoze ja som nemohla tak toto je taka otazka ze placem od smiechu
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

zuzkazuzka napísal:..
V autoskole ta nenaucia jazdit, ale riadit vozidlo a ta teoria ti vobec nepomoze. Ak budes vediet znacky, krizovatky, tak budes pouzitelna v premavke viac ako dakto kto to ma naucene a pritom zmatkuje.
Vodicak je banalita, dolezite je sa potom naucit jazdit.
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

nic si z toho nerob cim sa viac budes stresovat tym horsie to spravis (teraz mam na mysli jazdu)
moja priprava na vodicak vyzerala asi tak ze som si kazdy test presiel co som nevedel comu som nechapal pytal som sa oca alebo proste niekoho kto ma vodicak uz dlhsie a kto ma so soferovanim skusenosti.
Vsteky otzky ktore nevies ci zaspi s neskor sa vrat uz iba s otazkam ktore nevies, a uvidis ci na druhykrat odpovies spravne :wink:

ked som prisiel na skusky bvol som uplne v pohode, nemas som ziadny stres dostal som test vyriesil mal som spatne jednu otazku.

Proste jedina moja rada nestresuj, kludne sa na to vyspi, precitaj si testy a uvidis ze vazne je vodicak len fornalita
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

Je to jednoduce, zozen si stesty a vsetky urob 2 az 3x a ver mi, ze na skuskach ho urobis... to je zaruceny sposob. otazky sa tam opakuju, takze neboj, to zvladnes
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Každý deň si porob pár testov na autovii a máš to v suchu. Nie je to nič ťažké. Ja sa skúšky čakám do augusta, skôšal osm sa učť už aj predtým, no sú to také blbiny, že sa začnem pripravovať tak týždeň pred. Vedenie vozidla a konštrukcia sú krásne veci :)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

termín skúšky sa ti blíži a mňa napadlo, že by ti na praktickú časť mohlo pomôcť toto malé trénovanie parkovania
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

to je kktina podla mna ta hra boze...ved to je nenormalne :D presiel som na 4x do drueho kola :D a pritom parkovanie s atom mi nerobi problemi..to ani nehraj zbytocna strata casu...radsej si chod prakticky vyskusat..poziadaj kamarata alebo rodicov..a chodte na dake parkovisko a cvic a cvic a cvic :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja osobne som sa zacala ucit tri dni pred skuskami, pretoze ja sa neviem ucit dopredu, ked este neprihara :D . Kazdy den som si presla tretinu testov. Krizovatky a znacky sa daju, to si odvodis z beznej praxe. Vyhlaska je uz horsia, ale niektore otazky su tam fakt take, ze aj ked nerozmyslas, vies spravnu odpoved :D. Tiez som pocula, ze najdlhsia odpoved je vacsinov spravna, ale netreba sa na to spoliehat. Za take tri - styri dni to budes tak naucena, ze hned po precitani prveho slova otazky budes vediet spravnu odpoved, az ti to na nervy pojde :D. Pri jazde sa neodporuca stresovat, ale ked inak nevies, tak kludne stresuj, ja som tiez stresovala :). Odporucam aj komunikovat s policajtom. resp. spolusediaca nech sa s nim roprava, to trochu odvazda jeho pozornost a nebudes az taka vystresovana. Na udrzbe dostanu baby vzdy to najlahsie, pretoze sa predpoklada, ze nas to nezaujima ani nebavi :P . Vacsivou povinna vybava motoroveho vozidla. U nas sa pytali aj veci typu: na co sluzi volant a pod :D . Neboj zvladnes, drzim palce.
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Aj ja mám teraz 23. skúšky, tak aj mne držte palce :)
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

A hlavne sa priznajte ti co mate vodicak a otvarate snim len dvere na panelakoch bo takych dost poznam co maju ale neviem kcomu im je ked nemaju auto :lol:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Podľa mňa je najdôležitejšie hneď po urobení vodičáku začať aktívne jazdiť. Je to ako s bicyklovaním - keď sa to raz naučíte, už to nezabudnete. Ja som našťastie jazdila hneď po skúškach a naozaj mi to dosť pomohlo. Poznám ale ľudí, ktorí majú vodičák aj 10 rokov a vôbec nejazdia. Tí potom keď sadnú do auta, môžu začínať takmer od začiatku.
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

zuzkazuzka napísal:Podľa mňa je najdôležitejšie hneď po urobení vodičáku začať aktívne jazdiť. Je to ako s bicyklovaním - keď sa to raz naučíte, už to nezabudnete. Ja som našťastie jazdila hneď po skúškach a naozaj mi to dosť pomohlo. Poznám ale ľudí, ktorí majú vodičák aj 10 rokov a vôbec nejazdia. Tí potom keď sadnú do auta, môžu začínať takmer od začiatku.
To je pravda.
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

a potom preco mame tolko nehod..ked niekdo sadne po 4 rokoch do auta ledva s tym vie odist a s pravidiel premavky si pamata velke makove.... hm...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

marsi, no tak ako si dopadla??
marsi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

no skusky sa mi prehodili az na maj ale viete co je haluz?! :blee: JA SOM DNES SPRAVILA VODICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK

konecne to mam z krku ! :salala:

a pojde sa to riadne :smt039 :smt001

ludia naozaj ja som tak happy, dakujem vam aj za tu stranku co ste mi poslali... a ze ste hadzali komentiky
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

CONGRATULATIONS ! ! ! a teraz nebat sa a hor sa jazdit, lebo sa do toho treba dostat poriadne ! :-) ...
marsi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:CONGRATULATIONS ! ! ! a teraz nebat sa a hor sa jazdit, lebo sa do toho treba dostat poriadne ! :-) ...
jasne jasne... len cakam kedy mi donesu moje auto bo co mame teraz doma tak na tom jazdit nechcem
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

[quote="marsi"]no skusky sa mi prehodili az na maj ale viete co je haluz?! :blee: JA SOM DNES SPRAVILA VODICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK

gratulujem..... :flower: ale vieš čo to znamená.....ak náhodou pôjdeš do školy autom...zoberieš ma domov..... :lol: :uvodzovky:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

gratulieren!!! vidis, ze to nebolo take strasne 8)
Napísať odpoveď