Vodicak

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Vlado6230
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

bolek napísal:50, ale vraj ak sú zhovievaví a máš 49 a je to nejaká otázka z vyhlášky, tak ti prilepšia a pustia ťa k jazde a ani o tom nemusíš vedieť. Všetko závisí od policajtov a od vedúceho autoškoly. My sme mali takého super, že ukecával policajtov, aby pustili ďalej aj tých so 49 bodmi. :)
To sa mi zda blbost. Ked raz napise na 49 tak nemoze prejst :!:
Ved on tie testy aj niekde odovzdava :!:

A k tomu zastaveniu:ZASTAVIT- Na rychle vylozenie nakladu,nastupenie.
ZASTAVIT VOZIDLO- nezavisle zastavenie od vole vodica (defekt, prekazka)
STAT-Uvedenie vozidla do pokoja na dlhsi cas ako vylozenie a nastupenie :!:
:wink:
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R.I.P. »

Ako prvé vojde do križovatky (3 body)
a)zelené vozidlo,

b)modré vozidlo,

c)červené vozidlo.

Obrázok

???
Vlado6230
Star
Star

Cervene vojde do krizovatky a da prednost modremu -to ale dava prednost zelenemu. Takze cervene vojde ide zelene, modre a cevene dokonci jazdu.
:idea:
C je spravne-cervene prve vojde do krizovatky
Keby bolo ze ktore 1. prejde tak je zelene.

dufam ze chapes :D
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

chcem poukazat davajte si pozor na niektore otazky.
http://www.autoskola-alma.sk/testy.php?id=251188083315
6. Vodič motocykla smie jazdiť rýchlosťou najviac (2 body)
a)90 km/h

b)110 km/h

c)130 km/h
- tu je správne a,
http://www.vodicak.sk/
137.Vodič motocykla smie jazdiť rýchlosťou najviac
90 km/h,
110 km/h,
130 km/h.

- tu je sprave c,

:roll: :roll:
Vlado6230
Star
Star

Ked sa ti nezdaju tieto - tak v autoskole maju testy aspon vo vacsine to tak byva.
A to su testy ktore ma aj policajt :!: Cize treba si pekne pozicat testy z autoskoly -35 testov a spravit si ich (pozorne) ..... a vtedy mas po probleme. :wink:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

skôr by som povedal , že ice7 skúšal jeden test novší a jeden starší ( keďže jonatáni to menia každú chvíľu ) ...
v najnovšej verzii vyhlášky si nájdeš odpovede , prípadne sa na takéto neisté otázky opýtaj inštruktora

Ak ma pamäť neklame , práve motorkári sa rozhorčovali nad tým , že im znížili max. rýchlosť na komunikáciach , takže by to malo byť tých 90km/h
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

normalne sa nestacim cudovat, jake veci nachadzate v tych testoch ... nedali vam vautoskole nejaku knihu ? nam hej, ale aj tak som sa z nej nic neucil. 99% som si pamatal z prednasok a z testov a na skuske to islo viac-menej(skor menej ako viac) automaticky :)
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

pre profikov ako misokgb co nevedia prist na rozdiel medzi zakazom zastavenia a statia je jedna pomocka, ktorej aj kazda blond kocka porozumie

zakaz zastavenia - to su 2 pasy cez znacku co je viac ako pri zakaze statia - kde je iba jeden
z toho znaci, ze cim prisnejsi zakaz tym viac pasov :-D
zastavenie je prisnejsie ako statie takze 2 pasy :-) a statie iba jeden ;-)
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

sundevil napísal:pre profikov ako misokgb co nevedia prist na rozdiel medzi zakazom zastavenia a statia je jedna pomocka, ktorej aj kazda blond kocka porozumie

zakaz zastavenia - to su 2 pasy cez znacku co je viac ako pri zakaze statia - kde je iba jeden
z toho znaci, ze cim prisnejsi zakaz tym viac pasov :-D
zastavenie je prisnejsie ako statie takze 2 pasy :-) a statie iba jeden ;-)
Nejak som nepochopil narazku na mna, ale asi ty si nepochopil co som napisal. To, ze som profik tu vie snad kazdy, nebudeme sa tu chvalit jeden druheho. jaj
Prílohy
sundevilko.GIF
(8.77 KiB) 2538 stiahnutí
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

nj cisty 18 rocny profik. :roll:

Ake Vam daval otazky z konstrukcie?
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

ice7 napísal:nj cisty 18 rocny profik. :roll:

Ake Vam daval otazky z konstrukcie?
17. Chladenie, spojku a povinnu vybavu. Daval mi otazky v aute, ja som sedel vpredu za volantom po jazde a policajt sedel vzadu, hned ako som spustil, tak som pocul ako tam zacal honit nadomnou, potom biele ostalo na rychlostke. Konstrukcia 200% vraj. jaj
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

schw33k napísal:Ak ma pamäť neklame , práve motorkári sa rozhorčovali nad tým , že im znížili max. rýchlosť na komunikáciach , takže by to malo byť tých 90km/h
pozor lebo ak mna pamat neklame a to akoze chodim na motoride.sk a podobne motorkarske stranky a hodne ma veci okolo motoriek zaujimaju .. tak bolo podla stareho zakona dane ze motorkari smu ist aj na dialniciach max. 90 .. ale islo k novelizacii zakona a zacali sa tomu venovat, lebo je to nezmysel 90 pre motorku .. a potom robili protestnu jazdu 90kmh rychlostou, ked isla masivna kolona motoriek po D1 v celej sirke vozovky a zdrzovali tak provoz aut, ktore smu 130 :-P ... takze tak ... a som si takmer isty ze moze motorkar jazdit v sucasnosti 130 po dialnici aj po rychlostnej ceste ...
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

misokgb napísal:17. Chladenie, spojku a povinnu vybavu. Daval mi otazky v aute, ja som sedel vpredu za volantom po jazde a policajt sedel vzadu, hned ako som spustil, tak som pocul ako tam zacal honit nadomnou, potom biele ostalo na rychlostke. Konstrukcia 200% vraj. jaj
17? skuskymozes robit az ked mas 18......
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

ice7 napísal:17? skuskymozes robit az ked mas 18......
Alebo musis mat znamosti :)
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

pochybujem, znamosti neznamosti, vek po znamosti nedostanes
Vlado6230
Star
Star

misokgb napísal:Alebo musis mat znamosti :)
BLBOST podla mna znamosti ti nepomozu :!: Policajt si na skuskach pozrie obcianske a pozrie ci mate 18 :!:

A konstrukcia je najlahsia s celej skusky-povina vybava,rozdelenie prevadzkovych kvapalin. Sme mali MY kazdy.
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

Pani, dnes nie je problem vybavit si vynimku a mat skupinu B... Ano stacia vam na to znamosti...

Vynimku si mozete vybavit,
-pokial ste vy alebo niekto vo vasom okoli ZTP (zdravotne tazko postihnuty) a je nevyhnutne potrebne aby ste mali VP skupiny B.
-pokial ste uz niekolko rokov angazovany ako motoristicky pretekar, popripadne clen nejakeho automotoklubu
-pokial mate znameho v autoskole, ktory vam jedno z tychto potvrdeni vyda

Ziadost o vynimku treba odovzdat na dopravny inspektorat, kde ma DI vymedzeny urcity cas ked sa k udeleniu vynimky musi vyjadrit, teda ci ju zamietne alebo nie. Pokial ju nezamietne, obdrzite lajstro s ktorym pobezite do najblizsej autoskoly kde vas zoberu...

No a ked sa vam vynimku nechce vybavovat a chcete ziskanie vodicaku co najviac urychlit, uz ako 17 rocny mozte absolvovat kurz, pricom v den skusok musite mat dovrseny vek 18 rokov. :)

Inak neviem, ja ked som robil skusky na vodicak, a nebolo to tak davno, odo mna ziadny policajt obciansky nechcel. jediny kto odo mna chcel obciansky bola pani v kancelarii u ktorej som sa zapisal do autoskoly.

Takze kto chce vynimku, pani, ten si ju aj vybavi. Ono skupina B od 18 je tiez dobra blbost, lebo je dokazatelne ze 17 a 18 rocny clovek sa od seba nelisia (fyzicky a psychicky)... inak povedane, kto je debil ked ma 17, tak tym debilom zostane aj ked bude mat 18... :)

Holt, dokonca uz v nemecku spustili pilotny projekt, ze vodicaky na auto udeluju uz od 17...
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

nech si spravi vodicak aj v trinasti mne je to jedno.....a zajtra robim skusky na B aj A tam ni drzte palce :)
Vlado6230
Star
Star

drzim - ALE UCIL si sa ?? HLAVNE bud kludny, a spytaj sa hned pred jazdou ci treba skontrolovat auto pred jazdou.(pneumatiky,svetla,sklo...) maximalne na jazde ! a nebud mudry aj ked ta vyhodi.
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

jazdu zvladnem, v tom nevidim problem, test na 98% tiez, este sa teraz a rano kuknem na konstrukciu a bude...
Napísať odpoveď