Vodicak
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Neviem, ale ja osobne by som ti neodporúčala ísť na to systémom "nabiflím sa odpovede", "vyberiem tú najdlhšiu odpoveď" atď.... Takto si to zapamätáš akurát tak do doby, kým spravíš skúšky a potom sadneš v reáli za volant a nebudeš vedieť, kto má prednosť.... Takýchto vodičov sú plné cesty!
Do 24. máš času dosť, tak si preštuduj zákon, prejdi si všetky sady testov a odskúšaj si ich tu.
Jasné, že niektoré otázky o pneumatikách a nastavení výšky svetiel, či čo to tam bolo, sú hovadiny a nepomôže ti asi iné, len si zapamätať pre účely testu pár čísel, ale myslím, že zvyšok sa dá naučiť.
Ja osobne som sa na testy pripravovala asi týždeň. Mala som plný počet a keďže som to mala celé prečítané, bolo to dosť ľahké.
Aj tak keď dostaneš vodičák, nebudeš vedieť poriadne jazdiť a budeš si musieť niektoré veci znovu doštudovať. Ale dá sa to v pohodičke zvládnuť, ale vždy pomáha, keď je človek na skúšku patrične pripravený.
Tak držím palce. Daj potom vedieť, ako si dopadla.
Do 24. máš času dosť, tak si preštuduj zákon, prejdi si všetky sady testov a odskúšaj si ich tu.
Jasné, že niektoré otázky o pneumatikách a nastavení výšky svetiel, či čo to tam bolo, sú hovadiny a nepomôže ti asi iné, len si zapamätať pre účely testu pár čísel, ale myslím, že zvyšok sa dá naučiť.
Ja osobne som sa na testy pripravovala asi týždeň. Mala som plný počet a keďže som to mala celé prečítané, bolo to dosť ľahké.
Aj tak keď dostaneš vodičák, nebudeš vedieť poriadne jazdiť a budeš si musieť niektoré veci znovu doštudovať. Ale dá sa to v pohodičke zvládnuť, ale vždy pomáha, keď je človek na skúšku patrične pripravený.
Tak držím palce. Daj potom vedieť, ako si dopadla.
371.Osoba, ktorá sa pohybuje po chodníku na lyžiach, kolieskových korčuliach alebo iným obdobným spôsobom,
-nesmie prekročiť rýchlosť chôdze za žiadnych okolností,
-smie prekročiť rýchlosť chôdze len v nočnej dobe,
-nesmie prekročiť rýchlosť chôdze; prekročiť rýchlosť chôdze sa smie, len ak sa tým neohrozia ani neobmedzia ostatní chodci.
akoze ja som nemohla tak toto je taka otazka ze placem od smiechu
-nesmie prekročiť rýchlosť chôdze za žiadnych okolností,
-smie prekročiť rýchlosť chôdze len v nočnej dobe,
-nesmie prekročiť rýchlosť chôdze; prekročiť rýchlosť chôdze sa smie, len ak sa tým neohrozia ani neobmedzia ostatní chodci.
akoze ja som nemohla tak toto je taka otazka ze placem od smiechu
-
klm16
Medium Professional
nic si z toho nerob cim sa viac budes stresovat tym horsie to spravis (teraz mam na mysli jazdu)
moja priprava na vodicak vyzerala asi tak ze som si kazdy test presiel co som nevedel comu som nechapal pytal som sa oca alebo proste niekoho kto ma vodicak uz dlhsie a kto ma so soferovanim skusenosti.
Vsteky otzky ktore nevies ci zaspi s neskor sa vrat uz iba s otazkam ktore nevies, a uvidis ci na druhykrat odpovies spravne
ked som prisiel na skusky bvol som uplne v pohode, nemas som ziadny stres dostal som test vyriesil mal som spatne jednu otazku.
Proste jedina moja rada nestresuj, kludne sa na to vyspi, precitaj si testy a uvidis ze vazne je vodicak len fornalita
moja priprava na vodicak vyzerala asi tak ze som si kazdy test presiel co som nevedel comu som nechapal pytal som sa oca alebo proste niekoho kto ma vodicak uz dlhsie a kto ma so soferovanim skusenosti.
Vsteky otzky ktore nevies ci zaspi s neskor sa vrat uz iba s otazkam ktore nevies, a uvidis ci na druhykrat odpovies spravne
ked som prisiel na skusky bvol som uplne v pohode, nemas som ziadny stres dostal som test vyriesil mal som spatne jednu otazku.
Proste jedina moja rada nestresuj, kludne sa na to vyspi, precitaj si testy a uvidis ze vazne je vodicak len fornalita
-
zuzkazuzka
VIP
termín skúšky sa ti blíži a mňa napadlo, že by ti na praktickú časť mohlo pomôcť toto malé trénovanie parkovania
-
midnight_man
Guru
-
bolek
Guru
Ja osobne som sa zacala ucit tri dni pred skuskami, pretoze ja sa neviem ucit dopredu, ked este neprihara
. Kazdy den som si presla tretinu testov. Krizovatky a znacky sa daju, to si odvodis z beznej praxe. Vyhlaska je uz horsia, ale niektore otazky su tam fakt take, ze aj ked nerozmyslas, vies spravnu odpoved
. Tiez som pocula, ze najdlhsia odpoved je vacsinov spravna, ale netreba sa na to spoliehat. Za take tri - styri dni to budes tak naucena, ze hned po precitani prveho slova otazky budes vediet spravnu odpoved, az ti to na nervy pojde
. Pri jazde sa neodporuca stresovat, ale ked inak nevies, tak kludne stresuj, ja som tiez stresovala
. Odporucam aj komunikovat s policajtom. resp. spolusediaca nech sa s nim roprava, to trochu odvazda jeho pozornost a nebudes az taka vystresovana. Na udrzbe dostanu baby vzdy to najlahsie, pretoze sa predpoklada, ze nas to nezaujima ani nebavi
. Vacsivou povinna vybava motoroveho vozidla. U nas sa pytali aj veci typu: na co sluzi volant a pod
. Neboj zvladnes, drzim palce.
-
zuzkazuzka
VIP
Podľa mňa je najdôležitejšie hneď po urobení vodičáku začať aktívne jazdiť. Je to ako s bicyklovaním - keď sa to raz naučíte, už to nezabudnete. Ja som našťastie jazdila hneď po skúškach a naozaj mi to dosť pomohlo. Poznám ale ľudí, ktorí majú vodičák aj 10 rokov a vôbec nejazdia. Tí potom keď sadnú do auta, môžu začínať takmer od začiatku.
To je pravda.zuzkazuzka napísal:Podľa mňa je najdôležitejšie hneď po urobení vodičáku začať aktívne jazdiť. Je to ako s bicyklovaním - keď sa to raz naučíte, už to nezabudnete. Ja som našťastie jazdila hneď po skúškach a naozaj mi to dosť pomohlo. Poznám ale ľudí, ktorí majú vodičák aj 10 rokov a vôbec nejazdia. Tí potom keď sadnú do auta, môžu začínať takmer od začiatku.
-
midnight_man
Guru
all
a potom preco mame tolko nehod..ked niekdo sadne po 4 rokoch do auta ledva s tym vie odist a s pravidiel premavky si pamata velke makove.... hm...
-
zuzkazuzka
VIP
-
nordkapp_pb
Hardcore addict