Drogy
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
No dik ale to je vsetko na fore co si tam pisu ludia ja to potrebujem ako clanok s praveho zdroja, nie co napise niaky fetak schovany za monitorom
(ty si moj fella ty vis jak som to myslel !
) lebo uz vazne neviem kto mojej mame vyprava take neskutocne kraviny (minule mi doniesla papiere a tam take veci napisane ze fizicka zavislost a pod. bludy
) ale ked to zistim tak si s nim spravim battle ! 
-
Digital
Guru
Ok vecer ti to pohladám , cital som aj clanky od roznich doktorov takze dokument je urcite a hadam sa to najde aj na videuokonenipica napísal:No dik ale to je vsetko na fore co si tam pisu ludia ja to potrebujem ako clanok s praveho zdroja, nie co napise niaky fetak schovany za monitorom(ty si moj fella ty vis jak som to myslel !
) lebo uz vazne neviem kto mojej mame vyprava take neskutocne kraviny (minule mi doniesla papiere a tam take veci napisane ze fizicka zavislost a pod. bludy
) ale ked to zistim tak si s nim spravim battle !
-
okonenipica
Zablokovaný
Chci to vsechno mit !Digital napísal:Ok vecer ti to pohladám , cital som aj clanky od roznich doktorov takze dokument je urcite a hadam sa to najde aj na videuTo s mamou je f pohode ja som zažíval to isté ale ked som jej ukazal aka je zavyslost a rozne tie dokumenty tak f poho
No ja a mama to je troska zlozitejsie. Ona mi nikdy neverila (raz dokonca ked som bol strasne male decko, tak furt nasla u mna nake zapalky, ved ako kazde decko, ja som mal totiz strasne stastie vzdy som take nasel, dal do vacku a zabudol na to, nebol som nijaky podpalac, no raz horel kontajner pred domom, a male olasske ciganca co to spravilo a ma aj zlu povest povedalo mame ze to ja, NIKTO MU NEVERIL ale moja mama ano
a este jak sa pise v tich zaporoch ze zmena nalad a pod. no ja som tak trochu schizofrenik, ked mam nervy a kopem do dveri (som tiez strasny nervak) no par minut sa na tom uz smejem
-
okonenipica
Zablokovaný
Co sa dalo zohnat, to som skusil. Mlady som len raz, treba skusit skor ako zacnem na nieco nadavat. Nicmenej, dnes uz len obcas travka a vynimocne nejake to koleso
Btw, pamätate sa na ten legendarny myslienkovy pochod Marka Rentona vo filme trainspotting? "Pichali by sme si i vitamin C, keby bol nezakonny..."
Btw, pamätate sa na ten legendarny myslienkovy pochod Marka Rentona vo filme trainspotting? "Pichali by sme si i vitamin C, keby bol nezakonny..."
-
Andi_Cibula
Addict
Závisí od kvality trávky asi, keď sme boli na jednej opekačke, tak si tri osoby dali a trvalo im to nejaké tie tri hodinky.
Zas ale nedávno prišiel do školy náš spolužiak a vyzeral nejak divne, tak som sa mu len tak zo srandy priblížil rukou ku xichtu a mal z toho panický strach čo je u neho znakom vplyvu canabisu. Sme sa ho pýtali či bol huliť pred školou a že vraj bol huliť včera večer a trvá mu to dodnes.
Zas ale nedávno prišiel do školy náš spolužiak a vyzeral nejak divne, tak som sa mu len tak zo srandy priblížil rukou ku xichtu a mal z toho panický strach čo je u neho znakom vplyvu canabisu. Sme sa ho pýtali či bol huliť pred školou a že vraj bol huliť včera večer a trvá mu to dodnes.
-
Andi_Cibula
Addict
Niekde sa tu už o tom diskutovalo, ak ten test nie je zameraný na THC, tak ti nič nenájdu, najdlhšie sa ale THC udržuje vo vlasoch.
A s tými červenými očami... možno červené budú, možno nie.
To na tej opekačke dvaja mali a tretí (priznávam sa ja) nemal.
Taktiež som videl ďalšieho kamoša, ktorý bol totálne pod vplyvom canabisu a oči úplne normálne.
Vyhliadni si nejakú dlhú chvílku, napr. ráno choď preč z domu a vráť sa večer, to už by červené nemali byť a ak hej, tak povedz, že ti nejaký sajrajt do očí nalietal.

A s tými červenými očami... možno červené budú, možno nie.
To na tej opekačke dvaja mali a tretí (priznávam sa ja) nemal.
Taktiež som videl ďalšieho kamoša, ktorý bol totálne pod vplyvom canabisu a oči úplne normálne.
Vyhliadni si nejakú dlhú chvílku, napr. ráno choď preč z domu a vráť sa večer, to už by červené nemali byť a ak hej, tak povedz, že ti nejaký sajrajt do očí nalietal.
jej to mas casu dost rozdelime to tak ze 3 hodiny budes mat haluze a 2 hodiny budes kaprit.. nemusis ani visine davat o 11 budes vykapreni len budes trocha taky omameni.. ked vykapris chod si kupit redbull alebo sa chod nekde najest a bude ti dobre.. heh tento prvy stav co budes mat v zivote je najkrajsi : ) hlavne nerozmyslas a smej sa.. umres od haluzepishta napísal:No ok,stavy si odje*at nechem sak hodim si to tam o 18:00 ked dojdem domof asi okolo 23:00 este pol hodku pre tym visine by nemalo byt nic videt ne??
Diki za info,chcem to len skusit
-
->slavo<-
Addict
cervene oci
hhe kazdy den asi mam
,ked potrebujem vyzerat normalne tak si supnem visine inac sa za cervene oci nehanbim a uz si nato kazdy zvykol patri to k nahuleniu cervene oci takze tak. niekto kto si nemoze dovolit behat z cerveny mi ocami tak si nech si da visine za 100korun a do 3 minut ma oci jak biely papier ,
bez problemov. 
-
midnight_man
Guru