Drogy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Skusil si niekedy drogy?

Ano
441
47%
Nie
116
12%
Raz to skusim
45
5%
Nikdy
328
35%

Celkom hlasov: 930

okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

No dik ale to je vsetko na fore co si tam pisu ludia ja to potrebujem ako clanok s praveho zdroja, nie co napise niaky fetak schovany za monitorom :D (ty si moj fella ty vis jak som to myslel ! 8) ) lebo uz vazne neviem kto mojej mame vyprava take neskutocne kraviny (minule mi doniesla papiere a tam take veci napisane ze fizicka zavislost a pod. bludy :D ) ale ked to zistim tak si s nim spravim battle ! :o
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

okonenipica napísal:No dik ale to je vsetko na fore co si tam pisu ludia ja to potrebujem ako clanok s praveho zdroja, nie co napise niaky fetak schovany za monitorom :D (ty si moj fella ty vis jak som to myslel ! 8) ) lebo uz vazne neviem kto mojej mame vyprava take neskutocne kraviny (minule mi doniesla papiere a tam take veci napisane ze fizicka zavislost a pod. bludy :D ) ale ked to zistim tak si s nim spravim battle ! :o
Ok vecer ti to pohladám , cital som aj clanky od roznich doktorov takze dokument je urcite a hadam sa to najde aj na videu :) To s mamou je f pohode ja som zažíval to isté ale ked som jej ukazal aka je zavyslost a rozne tie dokumenty tak f poho :)
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:Ok vecer ti to pohladám , cital som aj clanky od roznich doktorov takze dokument je urcite a hadam sa to najde aj na videu :) To s mamou je f pohode ja som zažíval to isté ale ked som jej ukazal aka je zavyslost a rozne tie dokumenty tak f poho :)
Chci to vsechno mit ! :o

No ja a mama to je troska zlozitejsie. Ona mi nikdy neverila (raz dokonca ked som bol strasne male decko, tak furt nasla u mna nake zapalky, ved ako kazde decko, ja som mal totiz strasne stastie vzdy som take nasel, dal do vacku a zabudol na to, nebol som nijaky podpalac, no raz horel kontajner pred domom, a male olasske ciganca co to spravilo a ma aj zlu povest povedalo mame ze to ja, NIKTO MU NEVERIL ale moja mama ano :cry: )
a este jak sa pise v tich zaporoch ze zmena nalad a pod. no ja som tak trochu schizofrenik, ked mam nervy a kopem do dveri (som tiez strasny nervak) no par minut sa na tom uz smejem :) A este take ze sustredenost, no ja som nikdy nemal dobru pamet. Ved si pametam ako som sa s mamou ako tretiak ucil vlastivedu a kazdych 5 minut mi behal rozum po zenskych a pod kravinach :o 8) Takze ja som problemova osoba a to dost, a vies ako to je, ja sa obavam ze si moja mama bude hladat niaky ciel na ktori hodi za vinu vsetky moje zapori.. :?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

okonenipica napísal:... no ja som tak trochu schizofrenik, ked mam nervy a kopem do dveri (som tiez strasny nervak) no par minut sa na tom uz smejem :) ...
tak to si potom tusim cholerik, schyza je rozdvojena osobnost :roll:
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

uprimnaDUSA napísal:tak to si potom tusim cholerik, schyza je rozdvojena osobnost :roll:
ano viem, ale nevyjadril som sa uplne o sebe, takze nemozes vediet co som :wink:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Diskutujte tu o drogach kolko len chcete, no nepytajte sa na to, kde co zohnat- vasa vec. Trestne je aj sprostredkovanie!
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Co sa dalo zohnat, to som skusil. Mlady som len raz, treba skusit skor ako zacnem na nieco nadavat. Nicmenej, dnes uz len obcas travka a vynimocne nejake to koleso :oops:

Btw, pamätate sa na ten legendarny myslienkovy pochod Marka Rentona vo filme trainspotting? "Pichali by sme si i vitamin C, keby bol nezakonny..." :lol:
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Cawte,chcel by som skusit travu,daval by som cez fajku a povedal by som ze hodne kvalitnu travu,nikdy som to neskusil by ma zaujimalo ze kolko mi asi budu trvat stavy a ci sa to neda niecim skratit a tak,hlavne tie cervene oci a tak :D :?
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Závisí od kvality trávky asi, keď sme boli na jednej opekačke, tak si tri osoby dali a trvalo im to nejaké tie tri hodinky.
Zas ale nedávno prišiel do školy náš spolužiak a vyzeral nejak divne, tak som sa mu len tak zo srandy priblížil rukou ku xichtu a mal z toho panický strach čo je u neho znakom vplyvu canabisu. Sme sa ho pýtali či bol huliť pred školou a že vraj bol huliť včera večer a trvá mu to dodnes. :shock:
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

No jo,ono by to bola asi hodne kvalitna trava.
Ja to chcem len raz skusit.
Ma zaujimalo ci sa napriklad tie cervene oci nedaju niecim potlacit alebo tak,a ze ci mi testom THC mozu dokazat ze som hulil travu aj keby ten test urobili napriklad za pol roka?Moc sa do toho nevyznam :?
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Niekde sa tu už o tom diskutovalo, ak ten test nie je zameraný na THC, tak ti nič nenájdu, najdlhšie sa ale THC udržuje vo vlasoch.
A s tými červenými očami... možno červené budú, možno nie.
To na tej opekačke dvaja mali a tretí (priznávam sa ja) nemal.
Taktiež som videl ďalšieho kamoša, ktorý bol totálne pod vplyvom canabisu a oči úplne normálne.
Vyhliadni si nejakú dlhú chvílku, napr. ráno choď preč z domu a vráť sa večer, to už by červené nemali byť a ak hej, tak povedz, že ti nejaký sajrajt do očí nalietal. :lol: :wink:
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

Racius napísal:Sme sa ho pýtali či bol huliť pred školou a že vraj bol huliť včera večer a trvá mu to dodnes. :shock:
:lol: :lol: :lol:
Racius napísal: A s tými červenými očami...
Treba pouzivat Visine... 8)
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

heh no jasnee visine to bola nasa zachrana oci jak rubini tak potom to vyborne odstranilo opticke haluze..
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Takze myslite ze tak pol hodku pred prichodom domov hodim visine a je po probleme??? 8)
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

pista: pochybujem ze by ta na prvy krat nejak kruto chytilo aj ked pojde o kvalitny matros... kazdopadne ak si chces skratit stav tak daco malo pomozu aj samotne visinky, no ak chces stav uplne odje*at tak si sadni pred telku a snaz sa nevyvyjat vela psychickej aktivity...
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

No ok,stavy si odje*at nechem sak hodim si to tam o 18:00 ked dojdem domof asi okolo 23:00 este pol hodku pre tym visine by nemalo byt nic videt ne??
Diki za info,chcem to len skusit :D
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

pishta napísal:No ok,stavy si odje*at nechem sak hodim si to tam o 18:00 ked dojdem domof asi okolo 23:00 este pol hodku pre tym visine by nemalo byt nic videt ne??
Diki za info,chcem to len skusit :D
jej to mas casu dost rozdelime to tak ze 3 hodiny budes mat haluze a 2 hodiny budes kaprit.. nemusis ani visine davat o 11 budes vykapreni len budes trocha taky omameni.. ked vykapris chod si kupit redbull alebo sa chod nekde najest a bude ti dobre.. heh tento prvy stav co budes mat v zivote je najkrajsi : ) hlavne nerozmyslas a smej sa.. umres od haluze
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

ani ja som nikdy nemal v drogu v papuly... akurat tak chlast :D
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

cervene oci :twisted: hhe kazdy den asi mam :smt033 ,ked potrebujem vyzerat normalne tak si supnem visine inac sa za cervene oci nehanbim a uz si nato kazdy zvykol patri to k nahuleniu cervene oci takze tak. niekto kto si nemoze dovolit behat z cerveny mi ocami tak si nech si da visine za 100korun a do 3 minut ma oci jak biely papier , :P bez problemov. 8)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

bezpodmienecne: NIE k tomuto mam razny postoj ti co to beru to je ich problem..nech beru ale nech do toho netahaju druhych vtedy mi zacina v krvi stupat adrenalin ked vidim ze do toho svinstva tahaju nevinnych ludi...
Napísať odpoveď