osobne si myslim ze tieto preklady su zbytocne a casto velmi iritujuce...tak napiste s akymi "perlami" ste sa uz stretli
u mna jednoznacne vyhrava Wicker Park a.k.a. Miluj ma! Prosím
...to je chore takto "zmrzacit" nazov
no ono je tých prekadov kvantum takýchto nanič.. neviem čo tam robia v etj réžii alebo kde to odsúhlasujú.. napríklad Wrong Turn - Pach krvi...
napíšem ďalšie hne´d ako ma napadnú
Zastaneš a neprežiješ - [Crank]
Zelené peklo - [Basic]
Zlodeji pamäti - [The Forgotten]
Zlez zo stromu - [Human Nature ]
Veľký sen malej zebry - [Racing Stripes]
V zajatí rýchlosti - [The Worlds Fastest Indian]
Tú starú treba zabiť! - [Duplex]
a vela inych....
Jeho fotr, to je lotr! ---> (Meet the Fockers)
Kto Hulí ten Umí ---> (How High)
Zahulíme, uvidíme ---> (Harold & Kumar Go to White Castle)
Utržený ze řetězu ---> (Danny the Dog)
Zkurvená noc ---> (11:14)
Ve spárech yakuzy --> (Brother)
.....
prvy mi napadol Crank ale ten uz bol a z tych ktore este neboli
Amityville Horror = 3:15 zomrieš
Dodgeball: A True Underdog Story = Vybíjaná: Bež do toho na plné gule
a tiez zasnem nad ceskymi prekladmi nazvov parodickych filmov Scary Movie, Date Movie, Epic Movie = Děsnej biják, Děsnej doják, Velkej biják (a slovenske tiez nie su lepsie - Strašné kino, Strašná haluz, tretie zatial nema preklad)
The Gift - Takmer dokonaly zlocin
Swordfish - Operacia hacker
Final Fantasy - Esence Zivota (???)
Speed - Nebezpecna Rychlost
The 13th Warrior - Vikingovia
Cast Away - Stroskotanec
...a tak dalej.
fuha, aki ste seci mudri, ale skuste vymysliet nazov pre film, na ktory potom pojdu decka a jednoduchi ludia do kina. Pochybujem ze by niekto siel do kina na "Ako vysoko" [How High], alebo "boli sme vojaci" o ano to znie super [we were soldiers], mozno "klzajuce sa dvere" parada...[sliding doors]. Ja by som tuto temu zmazal a zmenil na:
Napiste nazvy ktore sa Vam nepacia a ake by ste dali Vy, ked ste taki mudri a kritizujete tie ktore su...tak to bude mat aj trochu zmysel, vola sa to ze konstruktivna kritika [nieco zkritizujete a navrhnete potencialne lepsie riesenie]...
uplink napísal:fuha, aki ste seci mudri, ale skuste vymysliet nazov pre film, na ktory potom pojdu decka a jednoduchi ludia do kina. Pochybujem ze by niekto siel do kina na "Ako vysoko" [How High], alebo "boli sme vojaci" o ano to znie super [we were soldiers], mozno "klzajuce sa dvere" parada...[sliding doors]. Ja by som tuto temu zmazal a zmenil na:
Napiste nazvy ktore sa Vam nepacia a ake by ste dali Vy, ked ste taki mudri a kritizujete tie ktore su...tak to bude mat aj trochu zmysel, vola sa to ze konstruktivna kritika [nieco zkritizujete a navrhnete potencialne lepsie riesenie]...
ale si to tu vsetkym dal husty ..... no mas pravdu treba uznat .....mozno tie nazvy niesu bohvie co ale kolky z vas by vymysleli nieco lepsie ??...dam ti karmu + i ked ti jej mas na rozdavanie dobre si tu vsetkym dal a mas i pravdu