Akne

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

akne? hociaka voda na xicht na alkoholovej baze je dobre ak to ma aloe vera (rano aj vecer na vatu a poriadne xicht vydrhnut) a namstit kremom tiez aloe vera...
marcus-16
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa marcus-16 »

skenner napísal:akne? hociaka voda na xicht na alkoholovej baze je dobre ak to ma aloe vera (rano aj vecer na vatu a poriadne xicht vydrhnut) a namstit kremom tiez aloe vera...
pri tazsich formach akne ti taketo nieco nepomoze..nejde o vonkajcie vplyvy na plet ako spina a pod.(na nich pomoze aj cistenie pletovou vodou) ..je to problem z vnutra organizmu, zapal, zvysena produkcia kozneho mazu, ktore sa musia LIECIT(no vlastne nemusia, ked niekomu nevadi ze ma cerveny opuchnuty ksicht)..
nejlepsie na to su antibiotika..a z nich najlepsi je urcite ROACCUTANNE/AKNENORMIN :!:
10ucen
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 10ucen »

pi*i .. mne nic nepomaha poradte nieco pls..mam ist koznemu ?
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

ja nedám dopustiť na Avon..či už kozmetika z radu Pure pore- fection...alebo clearskin...
čistiť si pleť s peelingom a nejaké masky tiež niesu na zahodenie...a voda pleťová nesmie chýbať....

ale ak máš moc problematickú pleť tak rýchlo hybaj ku kožnej... nech nemáš jazvičky.... :?
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

Serte na daake neviem ake pripravky.... ja som tiez na seba natieral neviem ake gely,vodicky a zazracne emulzie od seliakych firiem ale hovno pomohlo :) Spociva to v tom ze mate mastnu plet alebo jete jedlo ktore neprospieva vasej pokozke....Vyrazky su nieco ako nadbytky tukov v tele...Staci sa o pokozku starat.... Ja si tvar umyjem obycajnym mydlom.... je to hlupost ale tvar nebude mastna a "rinava" ale bude akuraaat :wink: a vyrazky su uz menej stale menej.... no takto to aspon namna posobi neviem ako vy.... piste svoje nazory :)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

skola napísal:..ale ok k veci....
NEVYSKYTOL SA U VAS KTORY STE NIEKEDY BRALI ROACCUTANE PNEUTORAX? mozno je to blbost co sa pytam..ale za opytanie preda len nic nedas,,
...nemal si na mysli pneumotorax? Lebo ak ano, tak mi poranenie hrudnika, resp. pohrudnice nijak nejde dokopy s akne... :?
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

no tak ja si vytlacim jebaciky a potom natriem tou kyselinou z Avonu.
marcus-16
Star
Star

bocian napísal:..spociva to v tom ze mate mastnu plet alebo jete jedlo ktore neprospieva vasej pokozke....Vyrazky su nieco ako nadbytky tukov v tele...Staci sa o pokozku starat..
no to je cele hlupost..
1."..nejestvuje medicinsky dokaz o tom, ze by potrava sposobovala akne. FastFood, cokolada a zemiakove hranolceky nemaju na svedomi akne.. .."(citujem z prirucky k lieku aknenormin..)
2.nejde o tuky v tele ale o tvorbu mazu..tu nezredukujes ked budes jest menej slaniny, je to vekom a pri nadmernej mazotvorbe urcite navstivte koznu.. ..aj ten aknenormin/roaccutane nelieci akne ako take, on redukuje tvorbu mazu(na minimum), takze v tom je cely vyrazkovy pes zakopany..
3...to mydlo je tiez hlupost..vysusi pokozku, to je pravda, ale pri takej suchej pokozke si telo vylucuje mazu este viac..a este k tomu obycajne mydlo ani nieje na plet(na tvari) moc vhodne..
10ucen napísal:pi*i .. mne nic nepomaha poradte nieco pls..mam ist koznemu ?
a co si skusal doteraz ked vravis, ze ti nic nepomaha, ale u koznej si este nebol?!..
Styphnos
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Styphnos »

Gaforove vodicky zn. AMICA + sulfation. totalne to vycisti tvar od tych s*aciek
halaj
Novice
Novice

Príspevok od používateľa halaj »

Ja som používal ROACUTANE a veľmi mi to pomohlo
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

No tak ja mam vyje****vany cely chrbat, nastastie nie tvar... To by bolo hnusne... Ale aj taky a treba to liecit... :x :x
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Ma tu niekto skusenost s Clean & Clear? Oplati sa to pouzivat? Ale myslim to nove Advantage. http://www.cleanandclear.cz/sk/vyrobky/index.htm ... v opise Ošetrujúca čistiaca emulzia je spomenuté, keď budem používať toto+ aj tie zvysne 2 vecicky tak bude najlepsi vysledok... funguje to?
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

ja som sa presvedcil ze najlepsie je zajst za koznou a za kozmetickou.Zatial mi nic lepsie nepomohlo.Este som sa akne uplne nezbavil ale vyrazne sa to zlepsilo ked mi doktorak predpisala antibiotikum a kozmeticka mi precistila tvar. :) Dufam ze to coskoro zmizne uplne.
Odporucam aj ostatnym netreba sa za to hanbit je to normalne.
marcus-16
Star
Star

kozmeticka=zaklad..ked si do toho budete rypat doma pred zrkadlom, necakajte zlepseni..
kozna=v prvom rade vam povie, aby ste sli ku kozmeticke :twisted: a dobre lieky tiez nemozu byt zle..
..pekna plet :arrow: sebavedomie :arrow: zeny :lol:
Patyk napísal:Ma tu niekto skusenost s Clean & Clear? Oplati sa to pouzivat? Ale myslim to nove Advantage. http://www.cleanandclear.cz/sk/vyrobky/index.htm ... v opise Ošetrujúca čistiaca emulzia je spomenuté, keď budem používať toto+ aj tie zvysne 2 vecicky tak bude najlepsi vysledok... funguje to?
never tomu, reklamy klamu :)
chod tej koznej a uvidis co ti povie..
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja testujem dajake antibiotika (olej a mast na noc) co kozna predpisala segre ale segra to nechce ze to smrdi... no uvidime, inak sa mi osvedcil vichi skinset.
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

No, mne včera hrooozne pomohol propolis....Bohužiaľ to musí 2 - 3 týždne lúhovať v nejakom liehu (najviac sa odporúča domáca pálenka)...
Na pitie je to hnusné-užívam to proti kašlu....
No keď som si s tým včera večer pretrela tvár, najviditeľnejšie vyrážky a fľaky mi začali miznúť, no a teraz sa teším na večer, keď sa s tým budem zase potierať.... :oops: :oops: :oops:
klever169
Novice
Novice

Príspevok od používateľa klever169 »

vyrazky na hrudi/chrbte .. . co s tym ?? :( :cry:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

klever169 napísal:vyrazky na hrudi/chrbte .. . co s tym ?? :( :cry:
poprosit nekoho kto ti to vytlaci je to nechutne ale jak si to chces sam urobit alebo vycistit ?
marcus-16
Star
Star

to iste co sa robi s vyrazkami na tvari..liecit :)
zajdi koznej po nejaky pripravok, poriadne cisti a popros maminu nech ti to vytlaci..
a nemyslim ze je to nechutne..uplne normalna vec v puberte, tak ako aj vyrazky na tvari :roll:
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

mam aj ja, a nic s tym nerobim... pomaly miznu a je to v pohode... a mam obcas vyrazky aj na xichte, tie zlte povytlacam a tak, inak uz to pomaly prestava (dufam)
pritom pubertu mam uz davno za sebou (ak vobec nejaka bola, tak som ju inak ani nepocitil)
Napísať odpoveď