Akne
pri tazsich formach akne ti taketo nieco nepomoze..nejde o vonkajcie vplyvy na plet ako spina a pod.(na nich pomoze aj cistenie pletovou vodou) ..je to problem z vnutra organizmu, zapal, zvysena produkcia kozneho mazu, ktore sa musia LIECIT(no vlastne nemusia, ked niekomu nevadi ze ma cerveny opuchnuty ksicht)..skenner napísal:akne? hociaka voda na xicht na alkoholovej baze je dobre ak to ma aloe vera (rano aj vecer na vatu a poriadne xicht vydrhnut) a namstit kremom tiez aloe vera...
nejlepsie na to su antibiotika..a z nich najlepsi je urcite ROACCUTANNE/AKNENORMIN
-
bocian
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Serte na daake neviem ake pripravky.... ja som tiez na seba natieral neviem ake gely,vodicky a zazracne emulzie od seliakych firiem ale hovno pomohlo
Spociva to v tom ze mate mastnu plet alebo jete jedlo ktore neprospieva vasej pokozke....Vyrazky su nieco ako nadbytky tukov v tele...Staci sa o pokozku starat.... Ja si tvar umyjem obycajnym mydlom.... je to hlupost ale tvar nebude mastna a "rinava" ale bude akuraaat
a vyrazky su uz menej stale menej.... no takto to aspon namna posobi neviem ako vy.... piste svoje nazory 
no to je cele hlupost..bocian napísal:..spociva to v tom ze mate mastnu plet alebo jete jedlo ktore neprospieva vasej pokozke....Vyrazky su nieco ako nadbytky tukov v tele...Staci sa o pokozku starat..
1."..nejestvuje medicinsky dokaz o tom, ze by potrava sposobovala akne. FastFood, cokolada a zemiakove hranolceky nemaju na svedomi akne.. .."(citujem z prirucky k lieku aknenormin..)
2.nejde o tuky v tele ale o tvorbu mazu..tu nezredukujes ked budes jest menej slaniny, je to vekom a pri nadmernej mazotvorbe urcite navstivte koznu.. ..aj ten aknenormin/roaccutane nelieci akne ako take, on redukuje tvorbu mazu(na minimum), takze v tom je cely vyrazkovy pes zakopany..
3...to mydlo je tiez hlupost..vysusi pokozku, to je pravda, ale pri takej suchej pokozke si telo vylucuje mazu este viac..a este k tomu obycajne mydlo ani nieje na plet(na tvari) moc vhodne..
a co si skusal doteraz ked vravis, ze ti nic nepomaha, ale u koznej si este nebol?!..10ucen napísal:pi*i .. mne nic nepomaha poradte nieco pls..mam ist koznemu ?
Ma tu niekto skusenost s Clean & Clear? Oplati sa to pouzivat? Ale myslim to nove Advantage. http://www.cleanandclear.cz/sk/vyrobky/index.htm ... v opise Ošetrujúca čistiaca emulzia je spomenuté, keď budem používať toto+ aj tie zvysne 2 vecicky tak bude najlepsi vysledok... funguje to?
-
jorg22
Medium Professional
ja som sa presvedcil ze najlepsie je zajst za koznou a za kozmetickou.Zatial mi nic lepsie nepomohlo.Este som sa akne uplne nezbavil ale vyrazne sa to zlepsilo ked mi doktorak predpisala antibiotikum a kozmeticka mi precistila tvar.
Dufam ze to coskoro zmizne uplne.
Odporucam aj ostatnym netreba sa za to hanbit je to normalne.
Odporucam aj ostatnym netreba sa za to hanbit je to normalne.
kozmeticka=zaklad..ked si do toho budete rypat doma pred zrkadlom, necakajte zlepseni..
kozna=v prvom rade vam povie, aby ste sli ku kozmeticke
a dobre lieky tiez nemozu byt zle..
..pekna plet
sebavedomie
zeny 
chod tej koznej a uvidis co ti povie..
kozna=v prvom rade vam povie, aby ste sli ku kozmeticke
..pekna plet
never tomu, reklamy klamuPatyk napísal:Ma tu niekto skusenost s Clean & Clear? Oplati sa to pouzivat? Ale myslim to nove Advantage. http://www.cleanandclear.cz/sk/vyrobky/index.htm ... v opise Ošetrujúca čistiaca emulzia je spomenuté, keď budem používať toto+ aj tie zvysne 2 vecicky tak bude najlepsi vysledok... funguje to?
chod tej koznej a uvidis co ti povie..
-
dew6
Light Star
No, mne včera hrooozne pomohol propolis....Bohužiaľ to musí 2 - 3 týždne lúhovať v nejakom liehu (najviac sa odporúča domáca pálenka)...
Na pitie je to hnusné-užívam to proti kašlu....
No keď som si s tým včera večer pretrela tvár, najviditeľnejšie vyrážky a fľaky mi začali miznúť, no a teraz sa teším na večer, keď sa s tým budem zase potierať....

Na pitie je to hnusné-užívam to proti kašlu....
No keď som si s tým včera večer pretrela tvár, najviditeľnejšie vyrážky a fľaky mi začali miznúť, no a teraz sa teším na večer, keď sa s tým budem zase potierať....
-
Mek
Addict
mam aj ja, a nic s tym nerobim... pomaly miznu a je to v pohode... a mam obcas vyrazky aj na xichte, tie zlte povytlacam a tak, inak uz to pomaly prestava (dufam)klever169 napísal:vyrazky na hrudi/chrbte .. . co s tym ??![]()
pritom pubertu mam uz davno za sebou (ak vobec nejaka bola, tak som ju inak ani nepocitil)