hmmm tak to si fakt macher :-/ .. akoze keby sa do teba pustil okej ... ale len preto ze provokuje ... no mal by som v (3,14...)či ... nech si kazdy zapara kolko chce, keby skocil, tak to je cosi ine ..ale kvoli sprostnym recicakm .. naco este vyjdes za toho debilka slabomyselneho co skocil prvysirmisoturbo napísal:ehm, ked mna niekto provokuje, alebo proste nieco v tom zmysle, nestaram sa kolko ma rokov a aku ma vysku a skocim donho. bit sa viem, ale nebijem sa len taq pre nic za nic.
Preco sa kazdy chce len bit
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
pozri, ked provokuje niekto raz, dva krat, ok. nepozna ma, ale nenavidim ked sa to opakuje.nordkapp_pb napísal:hmmm tak to si fakt macher :-/ .. akoze keby sa do teba pustil okej ... ale len preto ze provokuje ... no mal by som v (3,14...)či ... nech si kazdy zapara kolko chce, keby skocil, tak to je cosi ine ..ale kvoli sprostnym recicakm .. naco este vyjdes za toho debilka slabomyselneho co skocil prvy..
-
miki690
Medium Professional
Zavisi od situacie... akoze viem si predstavit ze chalan co ma bohateho ocka ta da na sud a nabrobi ti pekne problemy a este z toho vyjde ako frajersirmisoturbo napísal:hej mam 14, to si uhadol. hanba pre neho, hej to by bola. povedz, co by si si spravil ty, keby si ta chytil niekto? to je jedno ci starsi alebo mladsi a domaloval by ta? isiel by si s tym na sud? alebo na flojdaren?
-
Enduro3333
Medium Professional
Mne sa stalo niečo ine.Dozvedel som sa od mojej kamaratky ze jedna moja sexoska robila fajku inemu mojemu kamošovi ...ako zo začiatku ma to netrapilo som si vravel že nech si uživa tak sme sa dohodli spolu že si budeme uživat iba ale ako bola noc staršia a ako som mal ja viac v krvi promile tka mi tato vec hučala v hlave ako hurikan tak som to už nevydržal a napisal som jej sms kde som jej vynadal... to oznamila aj tomu chalanovi a obaja sme v podstate vybuchli on zobral dvoch sbskarov a šiel za mnou na chatu ... a ja som ho tam čakal už pripraveny na verande...vystupili a ja som z 1,5m vernandy skočil na prveho typka čo bol najbližšie(si predstavte že s takej vyšky ešte z rozbehom skoči 110kg hovedo ako ja pekna šupa...)mlatil som ho na zemi no priskočil druhy sbskar a dal mi kopačku do rebier čo ja som pekne zas odletel no na ten všetken hluk vyleteli chlani s chaty a udiveny čo sa deje sa pustili do nich... tym ma v podstate zachranili aby som neskončil horsie (nalomene dve rebra a niekolko modrin inač v pohode bojove športy to vykryli čo som trenoval..) vymlatili sme ich a oni odyšli... rano ked bolo po všetkom a hlavi nam mne a tomu druhemu chalanovi trochu vychladli sme sa v mierovom duchu na moj podnet stretli a vsetko sme si vyjasnili ...Pointa keby som nemal take ego a nechlastal k zbitočnemu nasiliu by nedošlo