SKodi GeL vlasom???

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
masino
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa masino »

raz som si kupil gel za 35 SK, lebo som sa strasne ponahlal a isiel som do najblizsej drogerie a tam skoro nic nemali..cisty bordel...
tak som si kupil gel...
som rad ze som z toho nedostal rakovinu koze...
to vobec ani nedrzalo... len smrdelo a mastne to bolo... no sajgon..fuj
...
normlane pouzivam gel za cca 100 sk...
znacka to je lybar, extra silny s voskom... najlepsie sa mi osvedcil, pretoze drzi a neni su po nom ziadne lupiny... uz ho pouzivam velmi dlho
yamahaMiso
Star
Star

Príspevok od používateľa yamahaMiso »

Chlapci ma tu niekto číro(punk)? JA som to skusal gelovat barcim ale vobec mi to nestoji sakra... Nejaky dobry gel alebo typ?
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Jacoolbo napísal:čo hovoríte na značku easyhair ?
mam a obcas pouzivam... vlasy sice drzia tvar, ale nemaju ten spominany "mokry efekt"... mne sa vlasy najviac pacia, ked su cerstvo umyte a este mokre :wink:
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

yamahaMiso napísal:Chlapci ma tu niekto číro(punk)? JA som to skusal gelovat barcim ale vobec mi to nestoji sakra... Nejaky dobry gel alebo typ?
to záleží aj podľa toho, aké dlhé máš vlasy. ak dlhšie, použi skorej vosk, alebo dáky drahý gél, tak 150-200sk.
Model
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Model »

Model napísal:Lump no mam podobny problem hladam nieco aj ja ale co pozeram futbal ti hraci co maju dlhe vlasy maju vsetko s mokrym efektom pozri naprikald toto
no len chalani poradte mi uz nieco ako dosiahnem tayto vzhlad skoro taky ako ked vydem zo sprchy a mam mokre vlasy dlksie :wink:
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

ja mam take gelove tuzidlo... neni to ten zakladny gel a vzdy ked si tym tvarujem vlasy, tak mi ich kopec zostane na prstoch prilepenych.... chcem sa opytat, ci je to normalne, ze proste su uz vypadnute alebo si ich tym vytahujem/nicim ja sam....?
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

Podľa značky, myslím že tie lacnejšie moc vlasom nepomáhajú, no ale zasa keď to preháňaš tak to môže byť značka aká chce aj tak ti to bude časom škodiť ( rednutie vlasov, možno až plešinka časom :-P )
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erik_tt »

No ludia ja Pouzivam gel Paráda z Billy za neakych 50skk drzi jak svina nic lepsie som zatial nemal a to som si do teraz kupoval gely za cca 150sk +lak na vlasy zatial mi vlasi nepadaju takze pohodicka :lol:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

inak skuste aj gel za 35sk z lidl hej vyzera to cudne ale je fakt super drzi uz na rukach ako nanasate a drzi tvar cely den a je ho pol kila :lol: co narobim hehe mozno skodi vlasom ale mam ich moc huste zatial takze pohoda :)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

ja uz si negelujem vlasy...ked si ich mam nagelovat tak male mnozstvo...pretoze ked som si kupil gel tak som zanho vyhodil 150 SK a mal som tolko lupin ze moje hnede vlasy boli zrazu biele :D tak som ho vyhodil a potom som si kazdu chvilu umyval hlavu a napokom to po mesiaci zmyzli :(
Napísať odpoveď