inak neviem kde ste vzali tie cisla ze 2002 alebo 2004
Kto ma pocit že hudba súčastnosti je nanič? (Komercia)
nevnimam to ako komerciu len proste prichadza obmienanie styov, volkedy boli hypisacky, elvisovsky, beattlesacky, jazzovy, hiphop, jedneho casu zase dominoval pop, neskor zase tvrdy rock atd...dnes je toho vsak viac pretoze multimedia su stale dostupnejsie...
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
OMG
je to asi pravda nooo :-/ dnesna hudba je uz slabsia ako ta co bola v rokoch 95 az 2000...ale ani teraz nemam problem si najst nejaku skupinu ktora sa mi paci a budem ju pocuvat...vcera som bol na disco a poviem vam nebolo to nic ine okrem techna....to uz co je ??
noo este tam boli dve gogo tanecnice ale to uz je OT
....takze kto chce si najde nieco na pocuvanie aj z novsich kapiel...
a este jedna vec ma strasne ale neviem preco serie : idem po meste a zbadam chlapca ...cisty EMO boy....mysli si ze svojmu stylu rozumie a sprava sa jak najvacsii boss....pritom je to uplny čurák a ked som isel okolo neho tak zo sluchadiel mu hučal kontrafakt....
a este jedna vec ma strasne ale neviem preco serie : idem po meste a zbadam chlapca ...cisty EMO boy....mysli si ze svojmu stylu rozumie a sprava sa jak najvacsii boss....pritom je to uplny čurák a ked som isel okolo neho tak zo sluchadiel mu hučal kontrafakt....
To fakt, kto hlada najde, a mozno som to pisal aj v tejto teme, alebo niekde inde...ale v sucasnosti pocuvam skor undergroundove veci a neprajem si, aby sa z toho stal mainstream. Uz som tak prisiel o slovensky hip-hop a nechcem aby tak dopadol aj schranz alebo metal.Frankie napísal:sucastna mainstreamova scena je sice opovrhnutia hodna, ale nevypoveda o celkovom stave hudobneho umenia... kto hlada, najde si chutovky aj v dnesnej dobe.. ale je pravda, ze "stare dobre" kapely uz neprekona nik
A tu hlasku vydavatelov, ze "kopirovanie zabija hudbu" by som zmenil na "komercia zabija hudbu"
ja to definujem tak že komerčná kapela robí hudbu aby sa predávala a nekomerčná aby sa počúvalaslay napísal:rad by som vedel co je podla vas komercia.. ako to definujete.. co robi kapelu komercnou.. preco o sebe niekto moze tvrdit ze je nekomercny a preco sa niekto povazuje za komercneho.. to cem vediet..
200. príspevok!
-
JohnFrusciante
Star
urcite. vela umelcov teraz robia sracky. hip hop a rap su asi nejvecie sracky. volakedy bol ovela kvalitnejsi hip hop. a nie toto. ved to sa neda pocuvat. ale taky Kabat ma najnovsi album velmi kvalitny oni sa stale zlepsuju. a co som pocul o takom Korne tak je to hroza. nej fanusici kornu poslali jeho novu tvorbu do riti
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
cim viac je doba vyspelejsia, tak tym su viac dostupne aj hudobne nastroje a mnohi ludia kvoli vidine rychlo zarobenych penazi spievaju, pisu texty, ale len na rychlo, aby boli peňáááze. skutocny text ale vychadza zo srdca a nie tak, ze si sadnem s perom a papierom a cakam, kym ma nieco napadne...
prave pre vidinu rychlo zarobenych penazi je viac a viac muzikantov a kazdy predsa nemoze byt elita. tak pride na scenu, vypiskaju ho a odide, ale vzdy tu je aj bude kvalitka.
ved v 30. tych rokoch tiez nebol kazdy spevak supermegaboss
boli tam aj odpadlici, ale aj solidaci, ktorych pozname dodnes 
napr. take smejdy z SK sceny - anna gaja, kontrafakt
ale mame tu aj lepsie veci ako elan, desmod
prave pre vidinu rychlo zarobenych penazi je viac a viac muzikantov a kazdy predsa nemoze byt elita. tak pride na scenu, vypiskaju ho a odide, ale vzdy tu je aj bude kvalitka.
ved v 30. tych rokoch tiez nebol kazdy spevak supermegaboss
napr. take smejdy z SK sceny - anna gaja, kontrafakt
ale mame tu aj lepsie veci ako elan, desmod
HEHE, a presne som nedavno cital nejaku recenziu na novy album kabatov (corida btw) a tam bolo ze je to najhorsi album, ze je komercny atd. V tej recenzii bolo ze kabat zomrel s Mega Hu. Tak kde je pravda???JohnFrusciante napísal:urcite. vela umelcov teraz robia sracky. hip hop a rap su asi nejvecie sracky. volakedy bol ovela kvalitnejsi hip hop. a nie toto. ved to sa neda pocuvat. ale taky Kabat ma najnovsi album velmi kvalitny oni sa stale zlepsuju. a co som pocul o takom Korne tak je to hroza. nej fanusici kornu poslali jeho novu tvorbu do riti
Neviem Vam dat link sorry
o com chces mat texty? o jadrovej fyzike? priorita je hudba a az potom texty u mna... moja naj slovenska kapela je tym padom isabelle a fermataSheep napísal:sorac ale ked je elan lepsia vec tak ozaj neviem...totie ich zaubene trapne texty, ked tomu hovoris kvalita tak neviem faktale pacit sa ti moze to je tvoja vec...
zaujimave... ale par veci mi tu nesedi..Steju napísal:ja to definujem tak že komerčná kapela robí hudbu aby sa predávala a nekomerčná aby sa počúvala
1. hudba ktora sa pocuva sa predava nie? potom su vsetci slavni podla tvojej teorie bud vsetci komercny alebo vsetci nekomercny..
2. ak sa aj budem hrat na to ze chapem o com hovoris , tak ako taku hudbu odlisis.. ako vies co je a co nie je komercne..? hm?