Kto ma pocit že hudba súčastnosti je nanič? (Komercia)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

nevnimam to ako komerciu len proste prichadza obmienanie styov, volkedy boli hypisacky, elvisovsky, beattlesacky, jazzovy, hiphop, jedneho casu zase dominoval pop, neskor zase tvrdy rock atd...dnes je toho vsak viac pretoze multimedia su stale dostupnejsie...

inak neviem kde ste vzali tie cisla ze 2002 alebo 2004 :lol:
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

OMG

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

je to asi pravda nooo :-/ dnesna hudba je uz slabsia ako ta co bola v rokoch 95 az 2000...ale ani teraz nemam problem si najst nejaku skupinu ktora sa mi paci a budem ju pocuvat...vcera som bol na disco a poviem vam nebolo to nic ine okrem techna....to uz co je ?? :D noo este tam boli dve gogo tanecnice ale to uz je OT :D....takze kto chce si najde nieco na pocuvanie aj z novsich kapiel...

a este jedna vec ma strasne ale neviem preco serie : idem po meste a zbadam chlapca ...cisty EMO boy....mysli si ze svojmu stylu rozumie a sprava sa jak najvacsii boss....pritom je to uplny čurák a ked som isel okolo neho tak zo sluchadiel mu hučal kontrafakt....:D
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

sucastna mainstreamova scena je sice opovrhnutia hodna, ale nevypoveda o celkovom stave hudobneho umenia... kto hlada, najde si chutovky aj v dnesnej dobe.. ale je pravda, ze "stare dobre" kapely uz neprekona nik
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Frankie napísal:sucastna mainstreamova scena je sice opovrhnutia hodna, ale nevypoveda o celkovom stave hudobneho umenia... kto hlada, najde si chutovky aj v dnesnej dobe.. ale je pravda, ze "stare dobre" kapely uz neprekona nik
To fakt, kto hlada najde, a mozno som to pisal aj v tejto teme, alebo niekde inde...ale v sucasnosti pocuvam skor undergroundove veci a neprajem si, aby sa z toho stal mainstream. Uz som tak prisiel o slovensky hip-hop a nechcem aby tak dopadol aj schranz alebo metal.
A tu hlasku vydavatelov, ze "kopirovanie zabija hudbu" by som zmenil na "komercia zabija hudbu" :) je to prehnane, ale tak to teraz citim. Aj v radiach sa najdu dobre skladby, ale hraju ich stale dookola, az mi to potom lezie na nervy...
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Život sú peniaze...

(aspoň pre niektorých)
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Ja sa mam dobre ako ktosi povedal ;)
V dnesnej metalovej scene su miliony a miliony mladych kapiel , ale aj tych starsich co dokazu ponuknut stale cosi nove co je uplne super :D
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

uz ani neviem co by som napisal do tejto temy len ze mam novy nick :smt059

ale nie. proste komercia to su sracky pretlacane silnymi vydavatelstvami. ved si zoberte paris hilton. naaranzovana pipka a jaky mala uspech...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

radia su plne interpretov co nie su schopny prijst k vlastnym textom lepia ich do kopy tymi blbcov a kkti to nechavaju rotovat telku a preto maju decka radi rap ..... atd..
Moja rec : Hitmaker

Svata pravda..
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

rad by som vedel co je podla vas komercia.. ako to definujete.. co robi kapelu komercnou.. preco o sebe niekto moze tvrdit ze je nekomercny a preco sa niekto povazuje za komercneho.. to cem vediet.. :?
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Tak slovenská hudba je totálne o ničom. kedže som Slovak a rozumiem o čom sa spieva v tých pesničkach tak môžem povedať, že sú nudné :!: :!:

btw. Desmod je svetlou výnimkou :) samozrejme, ale inak tma
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

slay napísal:rad by som vedel co je podla vas komercia.. ako to definujete.. co robi kapelu komercnou.. preco o sebe niekto moze tvrdit ze je nekomercny a preco sa niekto povazuje za komercneho.. to cem vediet.. :?
ja to definujem tak že komerčná kapela robí hudbu aby sa predávala a nekomerčná aby sa počúvala

200. príspevok!
boyindoor
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boyindoor »

dajme tomu ked kapely zacinaju, tak hraju pre radost a preto vymyslaju aj dobre songy...ptm ked uz su slavny tak uz hraju len cisto pre peniaze, pre naj honorar a aj sa to odraza na ich kvalite :cry:
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

urcite. vela umelcov teraz robia sracky. hip hop a rap su asi nejvecie sracky. volakedy bol ovela kvalitnejsi hip hop. a nie toto. ved to sa neda pocuvat. ale taky Kabat ma najnovsi album velmi kvalitny oni sa stale zlepsuju. a co som pocul o takom Korne tak je to hroza. nej fanusici kornu poslali jeho novu tvorbu do riti
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

hudba sucasnosti sa da pocuvat,len si treba dobre vybrat a urcite nehladat dobre kapely v music one ci co to chodi na markize
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

cim viac je doba vyspelejsia, tak tym su viac dostupne aj hudobne nastroje a mnohi ludia kvoli vidine rychlo zarobenych penazi spievaju, pisu texty, ale len na rychlo, aby boli peňáááze. skutocny text ale vychadza zo srdca a nie tak, ze si sadnem s perom a papierom a cakam, kym ma nieco napadne...

prave pre vidinu rychlo zarobenych penazi je viac a viac muzikantov a kazdy predsa nemoze byt elita. tak pride na scenu, vypiskaju ho a odide, ale vzdy tu je aj bude kvalitka.

ved v 30. tych rokoch tiez nebol kazdy spevak supermegaboss ;-) boli tam aj odpadlici, ale aj solidaci, ktorych pozname dodnes :)

napr. take smejdy z SK sceny - anna gaja, kontrafakt
ale mame tu aj lepsie veci ako elan, desmod :)
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

jimino napísal:ale mame tu aj lepsie veci ako elan, desmod :)
Áno, rozhodne tu máme aj lepšie veci ako Elán a Desmod :lol:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

jimino napísal:ale mame tu aj lepsie veci ako elan, desmod :)
sorac ale ked je elan lepsia vec tak ozaj neviem...totie ich zaubene trapne texty, ked tomu hovoris kvalita tak neviem fakt :lol: ale pacit sa ti moze to je tvoja vec... :wink:
orrim
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa orrim »

JohnFrusciante napísal:urcite. vela umelcov teraz robia sracky. hip hop a rap su asi nejvecie sracky. volakedy bol ovela kvalitnejsi hip hop. a nie toto. ved to sa neda pocuvat. ale taky Kabat ma najnovsi album velmi kvalitny oni sa stale zlepsuju. a co som pocul o takom Korne tak je to hroza. nej fanusici kornu poslali jeho novu tvorbu do riti
HEHE, a presne som nedavno cital nejaku recenziu na novy album kabatov (corida btw) a tam bolo ze je to najhorsi album, ze je komercny atd. V tej recenzii bolo ze kabat zomrel s Mega Hu. Tak kde je pravda???

Neviem Vam dat link sorry
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Sheep napísal:sorac ale ked je elan lepsia vec tak ozaj neviem...totie ich zaubene trapne texty, ked tomu hovoris kvalita tak neviem fakt :lol: ale pacit sa ti moze to je tvoja vec... :wink:
o com chces mat texty? o jadrovej fyzike? priorita je hudba a az potom texty u mna... moja naj slovenska kapela je tym padom isabelle a fermata :)
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Steju napísal:ja to definujem tak že komerčná kapela robí hudbu aby sa predávala a nekomerčná aby sa počúvala
zaujimave... ale par veci mi tu nesedi..

1. hudba ktora sa pocuva sa predava nie? potom su vsetci slavni podla tvojej teorie bud vsetci komercny alebo vsetci nekomercny..

2. ak sa aj budem hrat na to ze chapem o com hovoris , tak ako taku hudbu odlisis.. ako vies co je a co nie je komercne..? hm?
Napísať odpoveď