triple napísal:nejde len o mna. michau ale myslím si že 80 % mladých ludí rozmýšla presne takto isto čo sa týka dieťaťa a vlastne aj rodiny
s povedz úprimne čo by si ty robil keby tvoja priateľka prišla teraz za tebou a povedala ti že je tehotná... si si istý že s nou chceš ostať do konca lifu? chceš to dieťa vychovávať? teraz? SI NA TO PRIPRAVENÝ?
V prvom rade kaslem na skolu, idem zarabat beriem podnajom a zachovam sa ako ten ktory je trochu "zodpovedny za tuto situlaciu". Urcite ju neposlem na potrat lebo si chcem dokoncit skolu, alebo nemam chut na dieta. Ano som pripraveny nechovat sa ako decko.
ob3l1x napísal:ak ste proti potratom tak automaticky treba byt aj proti tabletke po, antikoncepcii, prezervativom... pretoze vsetkym zabijate zivot nie ? a sex by ste mali praktizovat az ked budete rozhodnuti ze chcete mat dieta ...
ja neviem ako ty ale vidim trochu rozdiel medzi prevenciou pred oplodnenim a usmrtenim plodu. To ze si dam prezervativ nezabije ziadne dieta, a ani tabletka po.
braino.swk napísal:jedine co uznavam, aj ked si s tym vlastne serem do huby, su tabletky "po"... aj ked sam neviem, ale snad vprvy den to este nema vyvinute city, snad je to len zhluk buniek, tak isto ako semeno... no ale pretoto som radsej opartny

Tabletky po neusmrtia zarodok, len vyvolaju menstruaciu skor ako dorazia spermie, tie totiz nie su az take rychle ako sa zda.
Vecina ludi tu stale omiela ze embryo alebo zarodok este nie je clovekom, fajn ked ste frajeri nechajte sa to narodit a potom to je*nite sekacikom na maso, ved tri minuty po porode to stale clovek nebude ci uz ano?
A fakt ze dieta nebude mat uz po porode velky dom a auto a psa je dovod na jeho rozflakanie ako vysity. To mi normalne pripada ako ked vyberali nemci z rady kto prezije a kto dostane gulku. Ist na potrat z dovodu ineho ako je zdravotny je ciste
zbabelstvo.