Hokejbal

O športe...
koudy15
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa koudy15 »

moham3d napísal:kamarat raz dostal do hlavy rovno mu sadla do oka mu to trochu scervenalo ale vyzeral ze ho to ani moc neboli pred nedavnom bol zapas a sa bili to bola sranda az na to ze ja som bol rozhodca a musel som ich rozdelovat
Zakoho ty hravas??
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

a ja viem spravit aby kazdy bodycheck resp. kazdy atak na mna bolo nedovolene branenie alebo hrubost alebo napadnutie :D mam 187cm a 60 kg vyzeram jak chodiaci zombie alebo vampir(bledy, chladny, vyschnuty), takze vlastne ani nemusim byt hollywoodsky herec aby som skoncil na zemi :D
presne preto rad chodim pred branku, ak ma nestihnu odtlacit je bud gol z clonenia alebo z dorazky alebo vybojujem vylucenie..
hollywood rulez
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

4.11. asi idem na turnaj do Michaloviec, nejakou cistou nahodou tam nebudem niekto tiez?
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Newiete niaky online shop kde kupim hokejowe respektive hokejbalove rukavice...vy ich pouzivate ????
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Smetiar007m napriklad: http://www.profihockey.sk/
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

profihockey je dost odveci kram, nekupujem cez net ale chodim tam osobne...ja odporucam http://www.filiphockey.cz/ a http://www.hockeycenter.sk/ -> hlavne hockeycenter sa oplati navstivit osobne, do popradu chodime kazdy 2-3 mesiace a vzdy si nieco odnesieme (sice neviem kam by si ty chodil z vrablov)

btw rukavice mam TPS Omega a hoci nemaju clankovane prsty som s nimi spokojny
Momo46
Professional
Professional

no wed to je ten prblem ze som z Vrablov este skusim kuknut do nitry...ja uz mam jedne vyhliadnute na internete ale newiem aku mam velkost ruky
May
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa May »

no tak kedze hravam aj hokej ladovy hram aj hokejbal, v Leviciach mame Kontakt Rabitex Ligu kde su seniori a my mame vlastnu juniorku ale dost hracov co bude mat 15 cez ligu ide do seniorky
tymov je v juniorke asi 6 tymov ja som obranca u nas a skoncily sme dva roky po sebe druhy,skoro vsetky ostatne tmy su hokejisti okrem dvoch tymov kde neni ani jeden.nas brankar ide teraz na operaciu a dobre styri mesiace nebude chytat takze sa do brany postavim asi ja
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Áno hrával som hokejbal, táto hra je proste suprová a človek sa pri nej takodreaguje a zabudne na problémy ktoré má... Proste je to cool 8)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

smetiar007 napísal:no wed to je ten prblem ze som z Vrablov este skusim kuknut do nitry...ja uz mam jedne vyhliadnute na internete ale newiem aku mam velkost ruky
je prakticky jedno aku velkost si zoberies, rukavica sa zvykne prisposobit, ja mam 14palcove, mam dlhe prsty...radsej vacsie ako mensie
tonken
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonken »

ja hravam hokejbal mame tu taku ze ligu-nieco ako okresnu. Hrame vo vsetkych kategoriach aj s muzmy. Momentalne sa hra playoff a kedze sme skoncili 4 hrame s 1my :cry:

a k tym rukavicima ja mam 15ky a som uplne spokojny
miery::D 187cm. a 83kg.(16rokov) hram obrancu
Momo46
Professional
Professional

No ty zebraci my to vobec neposlali noedpovedaju mi na e mail nic.Objednal som si ci 28 a doteraz neprisli som im napisal ze to rusim sak malo to prist do 14 dni a dnes je uz 19 den.Zebraci jedny
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

No vidis, tak sa na to vykasli a objednaj inde. Ak ti to poslu, tak to nepreber a je po probleme.
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

tak uz o tyzden zaciname novu sezonu... tesim sa velmi, ved som hokejbal hral naposledy v juni :D konecne daco na co sa oplati chodit
solitary1
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa solitary1 »

Ja hravam 1. turciansku hokejbalovu ligu. Strasne ma to bavi. Ked som v skole tak sa tesim na trening vzdy, taky pozitivny ciel na konci blbeho dna.
Hram prave kridlo, sem tam aj centra.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja som tiež hrával ale na takej amatérskej úrovni,občas nejaký tréning s klubom a tak,menší zápas...bavilo ma to len som nemal ešte nato vek..teraz mám 16 ale už nemám príležitosť :?
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

hraval som dakedy ale to len chvilku celkom ma to byvilo len dost to bolelo ked som dostal s tou loptickou
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

Peky05 napísal:hraval som dakedy ale to len chvilku celkom ma to byvilo len dost to bolelo ked som dostal s tou loptickou
ja tiez hravam aktivne ale nejak to nepocitujem ze by to bolelo..je to v zapale hry a musis predsa aj nieco vydrzat...ved takmer kazdy stret s hracom pri mantinely boli...skor ma vsetko boli po zapase ked si trosku oddychnem ale to za tyzden prejde a dalsi zapas pred sebou... :D
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

DYLYNO napísal:ja tiez hravam aktivne ale nejak to nepocitujem ze by to bolelo..je to v zapale hry a musis predsa aj nieco vydrzat...ved takmer kazdy stret s hracom pri mantinely boli...skor ma vsetko boli po zapase ked si trosku oddychnem ale to za tyzden prejde a dalsi zapas pred sebou... :D
:lol: Hah nieco vydrzat ! Ja by som aj vydrzal ,ale ked som si roztrhol väz vkolene tak to nieje len tak... Stalo sa mi to pred prázdninami odvtedy takmer nešportujem .... :(
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

DYLYNO napísal:skor ma vsetko boli po zapase ked si trosku oddychnem
tak na toto mám zlé spomienky..hrali sme zápas a ja som mal v tedy do*ebane tenisky(zodratá podrážka a pod.)..ale predsa som v nich išiel hrať..už doma po zápase sa pozrem na nohy a zospodu dve prasknuté dobré 2centimetrové otlaky :cry: bolelo :D
Napísať odpoveď