Zakoho ty hravas??moham3d napísal:kamarat raz dostal do hlavy rovno mu sadla do oka mu to trochu scervenalo ale vyzeral ze ho to ani moc neboli pred nedavnom bol zapas a sa bili to bola sranda az na to ze ja som bol rozhodca a musel som ich rozdelovat
Hokejbal
-
mirak2
Hardcore addict
a ja viem spravit aby kazdy bodycheck resp. kazdy atak na mna bolo nedovolene branenie alebo hrubost alebo napadnutie
mam 187cm a 60 kg vyzeram jak chodiaci zombie alebo vampir(bledy, chladny, vyschnuty), takze vlastne ani nemusim byt hollywoodsky herec aby som skoncil na zemi 
presne preto rad chodim pred branku, ak ma nestihnu odtlacit je bud gol z clonenia alebo z dorazky alebo vybojujem vylucenie..
hollywood rulez
presne preto rad chodim pred branku, ak ma nestihnu odtlacit je bud gol z clonenia alebo z dorazky alebo vybojujem vylucenie..
hollywood rulez
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Smetiar007m napriklad: http://www.profihockey.sk/
-
mirak2
Hardcore addict
profihockey je dost odveci kram, nekupujem cez net ale chodim tam osobne...ja odporucam http://www.filiphockey.cz/ a http://www.hockeycenter.sk/ -> hlavne hockeycenter sa oplati navstivit osobne, do popradu chodime kazdy 2-3 mesiace a vzdy si nieco odnesieme (sice neviem kam by si ty chodil z vrablov)
btw rukavice mam TPS Omega a hoci nemaju clankovane prsty som s nimi spokojny
btw rukavice mam TPS Omega a hoci nemaju clankovane prsty som s nimi spokojny
-
May
Light Expert
no tak kedze hravam aj hokej ladovy hram aj hokejbal, v Leviciach mame Kontakt Rabitex Ligu kde su seniori a my mame vlastnu juniorku ale dost hracov co bude mat 15 cez ligu ide do seniorky
tymov je v juniorke asi 6 tymov ja som obranca u nas a skoncily sme dva roky po sebe druhy,skoro vsetky ostatne tmy su hokejisti okrem dvoch tymov kde neni ani jeden.nas brankar ide teraz na operaciu a dobre styri mesiace nebude chytat takze sa do brany postavim asi ja
tymov je v juniorke asi 6 tymov ja som obranca u nas a skoncily sme dva roky po sebe druhy,skoro vsetky ostatne tmy su hokejisti okrem dvoch tymov kde neni ani jeden.nas brankar ide teraz na operaciu a dobre styri mesiace nebude chytat takze sa do brany postavim asi ja
-
DYLYNO
Light Star
ja tiez hravam aktivne ale nejak to nepocitujem ze by to bolelo..je to v zapale hry a musis predsa aj nieco vydrzat...ved takmer kazdy stret s hracom pri mantinely boli...skor ma vsetko boli po zapase ked si trosku oddychnem ale to za tyzden prejde a dalsi zapas pred sebou...Peky05 napísal:hraval som dakedy ale to len chvilku celkom ma to byvilo len dost to bolelo ked som dostal s tou loptickou
-
RoQa
Darca
DYLYNO napísal:ja tiez hravam aktivne ale nejak to nepocitujem ze by to bolelo..je to v zapale hry a musis predsa aj nieco vydrzat...ved takmer kazdy stret s hracom pri mantinely boli...skor ma vsetko boli po zapase ked si trosku oddychnem ale to za tyzden prejde a dalsi zapas pred sebou...
tak na toto mám zlé spomienky..hrali sme zápas a ja som mal v tedy do*ebane tenisky(zodratá podrážka a pod.)..ale predsa som v nich išiel hrať..už doma po zápase sa pozrem na nohy a zospodu dve prasknuté dobré 2centimetrové otlakyDYLYNO napísal:skor ma vsetko boli po zapase ked si trosku oddychnem