Aku znacku oblecenia preferujete?
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
urcite radsej ako steely a take tazke botythomik napísal:hej adio, dc, a podobne velke boty, no hroza, ja tomu nemozem prist na chut, este dobre ked to nosi niekto kto fakt skejtuje, ale dnes to nosi kazdy, kazdy kazducky pomaly, a najhorsie ze aj holky, podla mna to vyzera hrozne, jak cihla namiesto chodidla
a toto je tema o obleceni nie o botach
-
pinacolada
Guru wannabe
no dovol!:D ROFLDigital napísal:http://www.chillistyle.com/obchod/night ... s-m-6.html
to je dôvod, prečo tričká a iné veci s vyobrazením zväčša hlavného hrdinu tohto filmu (tá taká biela smrtkotvárička) nachádzaš v metalshope a iných e-shopoch s punk, gothic a metal módou...
http://www.csfd.cz/film/29484-ukradene- ... stmas-the/
http://www.cinemaview.sk/clanok/1170785 ... nocna-mora
-
pinacolada
Guru wannabe
nj ja som tiez pocul ze v zime je v nich zima.ja chodim tazkoobuty iba na koncerty kde je tak vlhko ze voda kvapka z plafona a 40 stupnov a zatial to nohy vydrzali,ziadne plesne takze v pohode.aale aj tak mam radsej svoje adiaTomasko napísal:nj len neviem cez leto teplo, plesne na nohach, paria sa nohy...
nenosim to, ale kamos hovoril, ze v zime je v tom zase mrte zima
to reno23:mam kamarata ktory brigadoval cely jul na stavbe a kupil si boty fallen za 4000 a jednu mikinu za 1500 sa mi mari a neostalo mu nic takze ano existuju taky ludia aj ked ja nesom jeden z nich.
-
pinacolada
Guru wannabe
co mu tu radite kktinyLordHaart napísal:no to je fakt velky rozdiel:D alebo skus niebelung, resistance, eighty-eight...
hezo:pozeral som si tie TS bundy a ti poviem ze podobne mas v hocijakom lepsom necinskom shope.skoc do exisportu a popozeraj po znacke diverse.ja mam budnu diverse a vyzera dobre a aj dost kvalitna je alebo popozeraj v intersporte po burton a podobnych veciach (komercina ale..
-
triple
Guru wannabe
tak boty určite nie ejža.. teraz som dako verný riekerom . a gaťe? väčšinou madock...
ale handri sa dajú zohnať aj celkom ok.. v ejžašope.. máš ich viac a dá sa to aj nosiť - "občas"
ale fakt neznášam nakupovanie.. tak to aj dopadne zoberiem prvú vec čo sa mi celkom pozdáva .. prídem domov a neni mi to dobré dahahaa
ale handri sa dajú zohnať aj celkom ok.. v ejžašope.. máš ich viac a dá sa to aj nosiť - "občas"
ale fakt neznášam nakupovanie.. tak to aj dopadne zoberiem prvú vec čo sa mi celkom pozdáva .. prídem domov a neni mi to dobré dahahaa
ked som bola mensia som bola zavisla na znackach ako Nike, Adidas, cassone, Arena,..atd,..som si neobliekla nic ,co neblo znackove,..a teraz?...hmmm teraz som s tym tak, ze to nemusi byt znacka, a nemusi to stat majetok....hlavne nech to dobre vyzera. A su veci co nestoja tisice korun a su dobre,...napriklad moj spoluziak si za 7 litrov nakupil rifle,pulover a topanky,..a kabat....a to je vsetko,..akoze ja by som si za 7 litrov vedela nakupil taku mensiu kopu siat,......ale na mna rodicia nikdy neminu tolko penazi naraz

No Ja mam potrebu sa s niecim priznat: nie som trans ani nic take, ale uprimne ZAVIDIM tu skalu a mnozstvo atraktivneho satstva co ma k dispozicii neznejsie pohlavie. Ziska na atraktivnosti, krase, variabilnosti a taky chlapik, co moze? Jedine ze bude bud: ako kazdy iny (3-4 fadne farby, na vsetkom max 2 strihy) (a prilezitost sa prezentovat musi vyuzit ako 1), alebo "extravagantny"-castokrat len koli trosku originalnosti nie celej spolocnosti po chuti, tzv.frajerostruhar v puberte co akoze nevie co so sebou. Tak to ma trosku irituje, no vacsine muzov je to asi aj tak vacsinou uplne jedno, nemaju k tomu vztah. Ukazuju len moc a majetok, triedu. Preto ma stve, ze si nikdy neuzijem toho pocitu dat si daku fajn robu alebo farebne motivove gate napriklad, ach preco sa to posudzuje za nenormalne...