Aku znacku oblecenia preferujete?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
thomik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa thomik »

hej adio, dc, a podobne velke boty, no hroza, ja tomu nemozem prist na chut, este dobre ked to nosi niekto kto fakt skejtuje, ale dnes to nosi kazdy, kazdy kazducky pomaly, a najhorsie ze aj holky, podla mna to vyzera hrozne, jak cihla namiesto chodidla
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

thomik napísal:hej adio, dc, a podobne velke boty, no hroza, ja tomu nemozem prist na chut, este dobre ked to nosi niekto kto fakt skejtuje, ale dnes to nosi kazdy, kazdy kazducky pomaly, a najhorsie ze aj holky, podla mna to vyzera hrozne, jak cihla namiesto chodidla
urcite radsej ako steely a take tazke boty :roll:

a toto je tema o obleceni nie o botach
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Tomasko napísal:urcite radsej ako steely a take tazke boty :roll:

steely su nahodou pekne,aj skejtove su pekne.mne sa nepacia tie nike hiphoperske co teraz letia.air force ci ako sa volaju.
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

no dovol!:D ROFL :lol: Počul si ty niekedy o niečom takom, ako su filmové tričká,. hudobné tričké a pod.? :D Nightmare before Christmas je animovaný film ktorý sa stal kultovým v radoch prívržencov gothiky a pod.
to je dôvod, prečo tričká a iné veci s vyobrazením zväčša hlavného hrdinu tohto filmu (tá taká biela smrtkotvárička) nachádzaš v metalshope a iných e-shopoch s punk, gothic a metal módou...
http://www.csfd.cz/film/29484-ukradene- ... stmas-the/
http://www.cinemaview.sk/clanok/1170785 ... nocna-mora
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

jezismaria :shock: to tu je kazdy druhy skejter. Je mi az na grc z tychto znaciek. Stavim sa ze vacsina z tych ktori nosia take oblecenie ze im na ne davaju rodicia. Pochybujem ze by niekto skolopovinny 2 tyzdne brigadoval a kupil si jednu mikinu za 4000SK.
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Tomasko napísal:urcite radsej ako steely a take tazke boty :roll:

:arrow: A čo boty nie sú súčastou oblečenia???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Btw/// Doposial som preferoval adidas, ale do budúcna sa chystám precválat na NIKE 8)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

pinacolada napísal:steely su nahodou pekne,aj skejtove su pekne.mne sa nepacia tie nike hiphoperske co teraz letia.air force ci ako sa volaju.
nj len neviem cez leto teplo, plesne na nohach, paria sa nohy...

nenosim to, ale kamos hovoril, ze v zime je v tom zase mrte zima :D
LordHaart
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LordHaart »

no ja sice nenosim steely ale kanady... v zime... tepluucko.. a v lete.. mal som ich dva dni v kuse na festivale... a pohoda... ani nejaky smrad nebol :D z tenisiek mam horsi...
a k tym znackam... Lonsdale, Ben Sherman, Fred Perry...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Tomasko napísal:nj len neviem cez leto teplo, plesne na nohach, paria sa nohy...

nenosim to, ale kamos hovoril, ze v zime je v tom zase mrte zima :D
nj ja som tiez pocul ze v zime je v nich zima.ja chodim tazkoobuty iba na koncerty kde je tak vlhko ze voda kvapka z plafona a 40 stupnov a zatial to nohy vydrzali,ziadne plesne takze v pohode.aale aj tak mam radsej svoje adia :)

to reno23:mam kamarata ktory brigadoval cely jul na stavbe a kupil si boty fallen za 4000 a jednu mikinu za 1500 sa mi mari a neostalo mu nic takze ano existuju taky ludia aj ked ja nesom jeden z nich.
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Poradí mi niekto podobný štýl ako thorsteinar? Lebo majú fakt pekné veci, len ked to človek nosí, hned ta kazdy onalepkuje :roll: Idem mi hlavne o styl zimnej bundy...
Lamor
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lamor »

hezo napísal:Poradí mi niekto podobný štýl ako thorsteinar? Lebo majú fakt pekné veci, len ked to človek nosí, hned ta kazdy onalepkuje :roll: Idem mi hlavne o styl zimnej bundy...
Skus Erik and sons
LordHaart
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LordHaart »

Lamor napísal:Skus Erik and sons
no to je fakt velky rozdiel :D:D alebo skus niebelung, resistance, eighty-eight... :lol:
Sakino [SKK]
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Sakino [SKK] »

Momentalne Etnies a MC :twisted:
djroco
Expert
Expert

Príspevok od používateľa djroco »

lacoste, polo, hilfiger, nike, rocawear, ecko...
chcem aj ed hardy ale nemámnato peniaze
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

LordHaart napísal:no to je fakt velky rozdiel :D:D alebo skus niebelung, resistance, eighty-eight... :lol:
co mu tu radite kktiny :lol:
hezo:pozeral som si tie TS bundy a ti poviem ze podobne mas v hocijakom lepsom necinskom shope.skoc do exisportu a popozeraj po znacke diverse.ja mam budnu diverse a vyzera dobre a aj dost kvalitna je alebo popozeraj v intersporte po burton a podobnych veciach (komercina ale.. :D pekne veci) alebo v hocijakom inom sportovom obchode.nemusis sa davat hned zaradit k nacistom ked chces peknu vec
uJo Track
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uJo Track »

Nike , Adiiiidaaasss :P ,a Puma...

Ale mam este aj take nohavice s roku 5 kde je napisane "Niake" to je asi predchodca Nike :P:P:P
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

tak boty určite nie ejža.. teraz som dako verný riekerom . a gaťe? väčšinou madock...
ale handri sa dajú zohnať aj celkom ok.. v ejžašope.. máš ich viac a dá sa to aj nosiť - "občas"
ale fakt neznášam nakupovanie.. tak to aj dopadne zoberiem prvú vec čo sa mi celkom pozdáva .. prídem domov a neni mi to dobré dahahaa
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

neviete de predavaju znacku volcom ???? v bratislave ?? alebo nejaky spolahlivy eshop?

inac preferujem vans adio
chill.yy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chill.yy »

ked som bola mensia som bola zavisla na znackach ako Nike, Adidas, cassone, Arena,..atd,..som si neobliekla nic ,co neblo znackove,..a teraz?...hmmm teraz som s tym tak, ze to nemusi byt znacka, a nemusi to stat majetok....hlavne nech to dobre vyzera. A su veci co nestoja tisice korun a su dobre,...napriklad moj spoluziak si za 7 litrov nakupil rifle,pulover a topanky,..a kabat....a to je vsetko,..akoze ja by som si za 7 litrov vedela nakupil taku mensiu kopu siat,......ale na mna rodicia nikdy neminu tolko penazi naraz :lol: :?
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

No Ja mam potrebu sa s niecim priznat: nie som trans ani nic take, ale uprimne ZAVIDIM tu skalu a mnozstvo atraktivneho satstva co ma k dispozicii neznejsie pohlavie. Ziska na atraktivnosti, krase, variabilnosti a taky chlapik, co moze? Jedine ze bude bud: ako kazdy iny (3-4 fadne farby, na vsetkom max 2 strihy) (a prilezitost sa prezentovat musi vyuzit ako 1), alebo "extravagantny"-castokrat len koli trosku originalnosti nie celej spolocnosti po chuti, tzv.frajerostruhar v puberte co akoze nevie co so sebou. Tak to ma trosku irituje, no vacsine muzov je to asi aj tak vacsinou uplne jedno, nemaju k tomu vztah. Ukazuju len moc a majetok, triedu. Preto ma stve, ze si nikdy neuzijem toho pocitu dat si daku fajn robu alebo farebne motivove gate napriklad, ach preco sa to posudzuje za nenormalne... :(
Napísať odpoveď