naucila sa tymovej spolupraciH@wk napísal:A co si sa potom v skole naucila ?
Pouzivate tahaky ? :) ak ano tak napiste ake sposoby...
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
No veď spolupráci, ako tu bolo spomínané, vynaliezavosti, kreativite...H@wk napísal:A co si sa potom v skole naucila ?
Samozrejme že používam...čo je to za žiaka/študenta čo nikdy nepoužil ťaháky, že áno? 
Najčastejšie si to pred hodinou z čistej zúfalosti napíšem na ruku. Jednoduché, často aj účinné. Ale keď príprave ťahákov kladiem väčší dôraz, tak si to napíšem na jeden veľký papier, ten dám do tašky a tašku dám medzi moju a susedovu stoličku. Potom počas písomky len mi náhodou spadne pero do tašky, tam ho akože hľadám, nájdem si papier a už som o čosi múdrejší
Najčastejšie si to pred hodinou z čistej zúfalosti napíšem na ruku. Jednoduché, často aj účinné. Ale keď príprave ťahákov kladiem väčší dôraz, tak si to napíšem na jeden veľký papier, ten dám do tašky a tašku dám medzi moju a susedovu stoličku. Potom počas písomky len mi náhodou spadne pero do tašky, tam ho akože hľadám, nájdem si papier a už som o čosi múdrejší
tahaky uz nepouzivam. neda sa vmestit komplet veci zo zosita na papierik. navyse dolezite predmety treba chapat. kto ich pochopi, ma dobru znamku a kto nie, tak mu nepomoze ani keby mal zosit pred sebou. na predmety, kde sme museli vediet kadejake schemy som vyuzival vreckovky s prislusnym materialom na nich napisanym. teda skor nakreslenym. vsetky schemy, ktore som si nezapamatal som dal na vreckovky. a aj mi pomohli. tiez dobry sposob bola lavica a cerzuka. tiez same schemy. veci textove si dokazem lahko zapamatat a nemam dovod podvadzat.
uplne ina kapitola je CISCO (sietove technologie). Kazdy semester prichadza velky zly final test. kedze je to vsetko v anglictine, tak mame take privilegium, ze mozme pri testoch pouzivat slovnik. test sa robi v skole na nete v ucebni. nie su povolene ziadne zosity ani nic a profka chodi hore dole. a tak som si upravil slovnik na tieto bojove podmienky. zatial je tam vlastne len jeden test pripraveny, ale nahodim tam aj dalsie vypracovane. final totiz generuje otazky z predoslych testov. minuly final som tymto sposobom napisal na 80%. slovnik mi funguje na stranke http://slovnik.namieru.org este tam podoplnam dalsie testy a mozem robit test
toto je asi najelitnejsi tahak aky som kedy spravil. pre nevsimavych: staci rolovat stranku trosku nizsie a objavi sa vypracovany test 
ps: original slovnik je na stranke http://slovnik.zoznam.sk
uplne ina kapitola je CISCO (sietove technologie). Kazdy semester prichadza velky zly final test. kedze je to vsetko v anglictine, tak mame take privilegium, ze mozme pri testoch pouzivat slovnik. test sa robi v skole na nete v ucebni. nie su povolene ziadne zosity ani nic a profka chodi hore dole. a tak som si upravil slovnik na tieto bojove podmienky. zatial je tam vlastne len jeden test pripraveny, ale nahodim tam aj dalsie vypracovane. final totiz generuje otazky z predoslych testov. minuly final som tymto sposobom napisal na 80%. slovnik mi funguje na stranke http://slovnik.namieru.org este tam podoplnam dalsie testy a mozem robit test
ps: original slovnik je na stranke http://slovnik.zoznam.sk
správa
Ja používam ťahak iba ked totálne nič neviem a kedysi som si písal ťahaky do papiera, na ktorý som písal aj písomku, ano spravne ja som si urobil tzv. odtlačok do papiera - to sa da skontrolovať a odhaliť iba tak, že si to nejaký učiteľ da pod svetlo inak je to dosť spoľahlive,
a ak niečo čoho je málo tak to píšem na stoličku predomnou sediaceho človeka - s ktorým som samozrejme dohodnuty, že keby učiteľ tak sa otoči a takisto to vychádza len niekedy neveiem prečítať to čo som sam napísal
/ked to vždy píšem na poslednú chvíľu
/
a ak niečo čoho je málo tak to píšem na stoličku predomnou sediaceho človeka - s ktorým som samozrejme dohodnuty, že keby učiteľ tak sa otoči a takisto to vychádza len niekedy neveiem prečítať to čo som sam napísal
-
Sakino [SKK]
Amateur
-
Tomasko
Guru wannabe
Re: tahaky
uff neprijemne, na aku vysku to chodis?VAMPIRKA_XY napísal:na strednej som si tahaky pisala klasicky na dlan, osvedcilo sa a vzdy mi to pomohlo....na vyske je to problem, pretoze vsetky skusky su monitorovane, minule tak vyhodili 50 ludi. Mali tahaky, boli nasnimani a po skuske za nimi dosiel technik a profakom a povedal, ze ich videli a ze maju prist nabuduce
Re: tahaky
ze taketo nieco moze byt zavedene by som nikdy necakal... to by ma fakt nenapadlo. nuz na vyske sa treba asi aj ucit veruVAMPIRKA_XY napísal:na strednej som si tahaky pisala klasicky na dlan, osvedcilo sa a vzdy mi to pomohlo....na vyske je to problem, pretoze vsetky skusky su monitorovane, minule tak vyhodili 50 ludi. Mali tahaky, boli nasnimani a po skuske za nimi dosiel technik a profakom a povedal, ze ich videli a ze maju prist nabuduce
-
zvonenie33
Light Professional
-
Enduro3333
Medium Professional