Pouzivate tahaky ? :) ak ano tak napiste ake sposoby...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
eMPiko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa eMPiko »

H@wk napísal:A co si sa potom v skole naucila ? :D
naucila sa tymovej spolupraci
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

H@wk napísal:A co si sa potom v skole naucila ? :D
No veď spolupráci, ako tu bolo spomínané, vynaliezavosti, kreativite... :D Ale tak ja som sa naučila to, čo som chcela a potrebovala a to, čo ma nezaujímalo, tak na to slúžili ťaháky. Ale párkrát sa mi stalo, že kým som si vyrobila vhodný ťahák, tak som sa aj naučila, čo som mala na ňom napísané. :)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

naposledy som mal vedla seba volnu stoličku tak som si na nu napisal tahaky...no nepresadil ma tam učitel :D
tak som si sadol na svoje tahaky
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

V prvej lavici a rovno pred katedrou moc učitelia nesledujú, takže funguje kalendár, stena, prípadne okno, spolužiačka vedľa :)
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Samozrejme že používam...čo je to za žiaka/študenta čo nikdy nepoužil ťaháky, že áno? :D
Najčastejšie si to pred hodinou z čistej zúfalosti napíšem na ruku. Jednoduché, často aj účinné. Ale keď príprave ťahákov kladiem väčší dôraz, tak si to napíšem na jeden veľký papier, ten dám do tašky a tašku dám medzi moju a susedovu stoličku. Potom počas písomky len mi náhodou spadne pero do tašky, tam ho akože hľadám, nájdem si papier a už som o čosi múdrejší :D
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

tahaky uz nepouzivam. neda sa vmestit komplet veci zo zosita na papierik. navyse dolezite predmety treba chapat. kto ich pochopi, ma dobru znamku a kto nie, tak mu nepomoze ani keby mal zosit pred sebou. na predmety, kde sme museli vediet kadejake schemy som vyuzival vreckovky s prislusnym materialom na nich napisanym. teda skor nakreslenym. vsetky schemy, ktore som si nezapamatal som dal na vreckovky. a aj mi pomohli. tiez dobry sposob bola lavica a cerzuka. tiez same schemy. veci textove si dokazem lahko zapamatat a nemam dovod podvadzat.
uplne ina kapitola je CISCO (sietove technologie). Kazdy semester prichadza velky zly final test. kedze je to vsetko v anglictine, tak mame take privilegium, ze mozme pri testoch pouzivat slovnik. test sa robi v skole na nete v ucebni. nie su povolene ziadne zosity ani nic a profka chodi hore dole. a tak som si upravil slovnik na tieto bojove podmienky. zatial je tam vlastne len jeden test pripraveny, ale nahodim tam aj dalsie vypracovane. final totiz generuje otazky z predoslych testov. minuly final som tymto sposobom napisal na 80%. slovnik mi funguje na stranke http://slovnik.namieru.org este tam podoplnam dalsie testy a mozem robit test :D toto je asi najelitnejsi tahak aky som kedy spravil. pre nevsimavych: staci rolovat stranku trosku nizsie a objavi sa vypracovany test ;)
ps: original slovnik je na stranke http://slovnik.zoznam.sk
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

akurat dnes mi profka zobrala tahak a dostal som 5 :? no co uz, prvy krat v zivote .. :twisted:
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

Noo taháky môj život...dneska sme mali písomku z dejepisu,prilepil malý papierik na pero a všetko prečítal.. :) :) :)
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Ja používam ťahak iba ked totálne nič neviem a kedysi som si písal ťahaky do papiera, na ktorý som písal aj písomku, ano spravne ja som si urobil tzv. odtlačok do papiera - to sa da skontrolovať a odhaliť iba tak, že si to nejaký učiteľ da pod svetlo inak je to dosť spoľahlive,

a ak niečo čoho je málo tak to píšem na stoličku predomnou sediaceho človeka - s ktorým som samozrejme dohodnuty, že keby učiteľ tak sa otoči a takisto to vychádza len niekedy neveiem prečítať to čo som sam napísal :D /ked to vždy píšem na poslednú chvíľu :wink: /
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

mobil + word 4ever :)
Sakino [SKK]
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Sakino [SKK] »

nieje pisomka bez ťahaku lol , no vzdy dam do pera a to nieje vidno ;)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: tahaky

Príspevok od používateľa Tomasko »

VAMPIRKA_XY napísal:na strednej som si tahaky pisala klasicky na dlan, osvedcilo sa a vzdy mi to pomohlo....na vyske je to problem, pretoze vsetky skusky su monitorovane, minule tak vyhodili 50 ludi. Mali tahaky, boli nasnimani a po skuske za nimi dosiel technik a profakom a povedal, ze ich videli a ze maju prist nabuduce :(
uff neprijemne, na aku vysku to chodis?
turtlak69
Guru
Guru

Re: tahaky

Príspevok od používateľa turtlak69 »

VAMPIRKA_XY napísal:na strednej som si tahaky pisala klasicky na dlan, osvedcilo sa a vzdy mi to pomohlo....na vyske je to problem, pretoze vsetky skusky su monitorovane, minule tak vyhodili 50 ludi. Mali tahaky, boli nasnimani a po skuske za nimi dosiel technik a profakom a povedal, ze ich videli a ze maju prist nabuduce :(
ze taketo nieco moze byt zavedene by som nikdy necakal... to by ma fakt nenapadlo. nuz na vyske sa treba asi aj ucit veru
neoburn
Medium Expert
Medium Expert

ťahák

Príspevok od používateľa neoburn »

no ja si napíšem osmičkou písmom vo worde a vlepím do vnútornej strany saka od obleku
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

ja som si vzdy pisal na papierik, ktory som daval na rozne miesta (na stolicku, na stehno a prikril trickom, do rukava, pod papier na ktory som pisomku pisal...)
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Keby som enbol lenivy napisem vo worde, kedze som lenivy vzdy naskrabem na papierik a ten do rukavu. V poho metoda.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

poslednu dobu telefon... tam si fajne napisem vsetko... a ucitelky maju asi v prdeli.. takze si to v pohode opisem... taktiez aj tahak pod pisomku.. pod papier kde mam pisat odpovede tak tam mam tahak :P
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

zasadne papier medzi nohy, zatial 100% metoda, pripade ceruzkov popisane tahaky na okolite lavice, stolicky, steny...
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

mam mobil se w 810i a tak napisem do txt suboru a dam do nho alebo si dam pod papier zosit a samozrejme tiez word
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Nino napísal:Noo taháky môj život...dneska sme mali písomku z dejepisu,prilepil malý papierik na pero a všetko prečítal.. :) :) :)
Ja ked som ešte chodil do skoly som si to vytlačim mensim pismom a dal to donutra priesvitneho obalu pera ...
Napísať odpoveď