Čínske obchody

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
den333
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

naj znacka je NIKEDAS(najkydas) :lol:
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

jo jo, Yebao rules.
Ale aby som len nehanil - mal som raz jedny topánky na zimu a vydržali mi tri roky. Po tých troch rokoch sa mi ale odsrali nadmieru vyberavým spôsobom - bola zima, a išiel som ku kamarátovi. No a keďže som im nechcel do domu nasrať sneh tak som tie topánky chcel obiť o stenu pred panelákom aby sneh z nich opadal. Buchol som raz, druhýkrát a vtom sa z tých topánok usmievali moje ponožky :lol: Tá sviňa sa vpredu roztrhla tak, že mi to pri chôdzi tak štýlovo čaptalo a potom som išiel domov asi jeden kilometer s týmto "tuningom". No jo, aj nabudúce kúpim topánky značky Ding Da Pai...
Jo a ešte som zabudol, niekde som čítal že je jedna značka elektroniky z Ázie, a to QCP - Quality Cheap Products :D
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

kupim si tam akurat tak nejake lacne tricko :lol: alebo botasky,ked nikde inde nenajdem...no strasne nekvalitne su tie vyrobky :? napriklad nikdy by som si tam nekupila zimne topanky alebo vetrovku.takze to zhrniem:kupujem si len take veci,ktorymi sa neda nic pokazit
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

ano mas pravdu. ceruzky v ktorych nie je tuha, ponozky, ktore na pohlad vyzeraju dobre, napodobeniny adidas superstar, ktore sa duju pouzit ako plnohodnotne gumaky a vela dalsich kvalitnych produktov.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

fizz napísal:mne sa pacia aj tenisky znacky henGtai :lol:
skor Lin Shi alebo kamarat ma JOHNSON LINA , potom rifel co som videl na blsaku - yufileang jeans, a plllno dalsich
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

Nike 4EWER...nemám rád nekvalitné oblečenie ktoré aj tak za tú cenu tlačí zle ušité a pod. :)
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Nino napísal:Nike 4EWER...nemám rád nekvalitné oblečenie ktoré aj tak za tú cenu tlačí zle ušité a pod. :)
ale podla mna je adidas aj tak lepsie ako nike.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

alfonz napísal:jo jo, Yebao rules.
Ale aby som len nehanil - mal som raz jedny topánky na zimu a vydržali mi tri roky. Po tých troch rokoch sa mi ale odsrali nadmieru vyberavým spôsobom - bola zima, a išiel som ku kamarátovi. No a keďže som im nechcel do domu nasrať sneh tak som tie topánky chcel obiť o stenu pred panelákom aby sneh z nich opadal. Buchol som raz, druhýkrát a vtom sa z tých topánok usmievali moje ponožky :lol: Tá sviňa sa vpredu roztrhla tak, že mi to pri chôdzi tak štýlovo čaptalo a potom som išiel domov asi jeden kilometer s týmto "tuningom". No jo, aj nabudúce kúpim topánky značky Ding Da Pai...
Jo a ešte som zabudol, niekde som čítal že je jedna značka elektroniky z Ázie, a to QCP - Quality Cheap Products :D
To si mi hovoril. :lol: Ale to už všetko sa vyrába v číne, aj na ukrajine máte značkové veci - sú horšie ako čínske. ;-)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Mna na tychto cinskych "znackach" vytaca len to, ze opakuju. Napriklad ADIDAS : ADIDASA,ADDIDAS,ADIDASS, AIAIDIAI...ale to co ma rozculilo najviac, ked prislo ADIO, tak som si myslel ze je to cinska odroda... INAC? mam odtial nejake veci aj ja, hlavne take na partys, TURBO KRIKLAVO ORANZOVE TRICKA, alebo take vyrazne farby ktore nikde nemozem zohnat, Minule som zhanal fosforove triko, a nasiel som aj tak len NIKE ..... co uz :)
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

Neznasam cinske obchody, raz som si tam kupila botasky znacky Aiaidiai s 5 pasikami :D... a nemam ich rada uz len preto, ze tam fakt nechutne smrdi... :)
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

.I.LoVe.lOvE. napísal:Neznasam cinske obchody, raz som si tam kupila botasky znacky Aiaidiai s 5 pasikami :D... a nemam ich rada uz len preto, ze tam fakt nechutne smrdi... :)
Cim viac pasik tym viac adidas ;)
Prílohy
adidas.gif
(7.02 KiB) 1117 stiahnutí
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Sweety napísal:To si mi hovoril. :lol: Ale to už všetko sa vyrába v číne, aj na ukrajine máte značkové veci - sú horšie ako čínske. ;-)
Ale veď botasky za 15 korún nemôžu byť zlé, pravda? :D
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

matko888 napísal:ale podla mna je adidas aj tak lepsie ako nike.
každý sa cíti v inom lepšie...
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Minule mi kamos zahlasil ze ma Aj Ajky :) znacka AI AI samozrejme nejaka cinska , a ze to ma aj do vody aj na súš :D
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

sa smejete, ale ja mám doma kraťasové plavky značky AIAIDIAI. Tie plavky majú vyše 5 rokov, voňajú históriou a prežili toho veľmi veľa a ani dierka, ani vyťahaná nitka...
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Tak niektore vecy vydzrzia :) , ale to je asi chyba od vyroby :D ja mam tiez doma asi 5 rocne slabky adldas :)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

kde su v ba nejake cinaky? potrebujem kupit dazdnik :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

kachna napísal:kde su v ba nejake cinaky? potrebujem kupit dazdnik :)
na kazdej ulici su aspon 2 :-D

a k teme nece sa mi citat seckych milion stran takze mozno to uz dakto povedal "niesom taky bohaty aby som si kupoval lacne veci" volakedy som kupoval veci hore dole tenisky vydrzali co ja viem pol roka ted kupujem vacsinou adidas veci a drzia jak drak aj 2 roky. Jedine co nemam su spodare a par triciek kedze nemam rad tricka z bilbordom :-) najradsej ciste pripadne s dakou funny potlacou
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

kachna napísal:kde su v ba nejake cinaky? potrebujem kupit dazdnik :)
Zafúka vietor a môžeš sa s ním rozlúčiť pri prvom koši. :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

od cinanov, vietnamcov atd kupovat je horsie nez zo sekaca...a nenakupujem ani v jednom ani v druhom
Napísať odpoveď