Hormonalna antikoncepcia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

ob3l1x napísal:mi-chau k tebe nemam co dodat proste nemas co povedat a tak trepes blbosti ...
murphy ... ako sorry ale si myslis ze z coho by mali firmy ktore vyrabaju lieky prachy kebyze sa nepredavaju aj lieky ktore su skodlive zdraviu ? preco to gynekologicka predpisuje ? pride ku nej dealer liekov a porozprava jej o tom ake je to super a ze to vobec neskodi a podobne prkotinky a na konci jej nezabudne povedat ze ked bude predpisovat dany liek dostane nejake peniaze ... myslis ze to nebude predpisovat ?
si myslis ze gynekologicka je co king ? ako podla teba predpisuje antikoncepciu ? skusi jednu ak skodi predpise druhu a takto to ide az kym nenajde nejaku ktora je najmenej agresivna k organizmu danej zeny ...
mimochodom kazda antikoncepcia naplaste, HAK, ... dostavaju do tela hormony ... alebo si myslis ze naplaste dostavaju do tela malickych cloviecikov ktori sa dostanu do vaginy a zabijaju spermie ?
ako som uz pisal na potlacenie urciteho deja je potrebna urcita davka hormonov nie je mozne predpisat menej proste musi byt urcite mnozstvo daneho hormonu ...
no snad uz pochopili aj ti menej inteligencne vyspeli ludia (ti ktorych myslim urcite vedia ze sa jedna o nich ... ze murphy a mi-chau (hovno o tom viete a pisete blbosti ...))
preco sa to predava aj ked je to skodlive ? pretoze ludia su hlupi a nevedia co za svinstvo do seba davaju ...
mi-chau otvoril som ti temu aby si sa mohol vyjadrit som straaasne zvedavy na tvoju inteligentnu odpoved ...
ach..vsetci su hovna.. len obelix a asterix su mafiany..
akoze sorry.. gynekologicka ma dost slusny plat a urcite k jej dojde dealer a hovori jej ze ehm.. atd.. lol si naivny si myslis ze naco vystudovala vysku ? aby pochopila dealerovi recickam..
ne gynekologicka neni KING TY SI TEN KING... si mal byt gynekologom ked sa tak dobre do toho rozumies.. urcite by si ziadne nic nepredpisal a chodili by s usmevom od teba..
hm pretoze ludia su hlupi..PRETOZE LUDIA SU HLUPI A CHCU OTEHOTNIET... to je strasne sprost ze nekdo si nechce kazit mladost boha tie ludia su tak drbnuty.. faaakt..
dakujem ze si mi ukazal pravdu obelix..odteraz nebudem sulozit..budem cakat na manzelsku noc,poviem frajerka nech neberie tie svinstva.. a nech pockame kym sa ozeni a potom ked budeme chcet deti tak si zasukame.. a ja v tom nevidim problem ty hej ?

Fakt mi pripadas druhy pripad tutkovej..
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

neodsudzuje antikoncepciu... on odsudzuje HORMONALNU antikoncepciu tak bacha
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

jaaaaj murphy ... precitaj si nazov tejto temy ...
MurphY
Professional
Professional

no ehm.. povies mi ktora antikoncepcia je ucinejsia nez hormonalna ? sice to budu percenta.. ale vzdy je to tak..

no dobre antikoncepcnich metod je dost
Tabletky, vnútromaternicové telieska, náplasti, krémy, globule, prezervatívy

Lenze tabletky to je ta tvoja znama HAK..
vnutromaternicove teliesko.. cital som o tom sa stacilo mi..2 mesiace stale krvacanie a 2 mesiace bez sexu + poranenie genitali u muza
naplasti > ako bolo spomenute tie tiez neake hormony vypustaju cize tiez to nie je zdrave..
Globule.. wtf? no je to podobne ako kremy..
Kondomy.. no stary dobry kondom..lenze stale je tam moznost zosmiknutia a este k tomu aj prasknutia.. a nekomu fakt ver ci never ten kondom nesedi..
kremy > Lokálna kontracepcia: táto metóda významne znižuje možnosť nežiaduceho otehotnenia, ale neodstraňuje ju úplne.
mi-chau
Darca
Darca

MurphY napísal:no ehm.. povies mi ktora antikoncepcia je ucinejsia nez hormonalna ? sice to budu percenta.. ale vzdy je to tak..
kastracia
MurphY
Professional
Professional

Preto odporúčame uložiť ejakulát pred vazektómiou do spermabanky..
no hm kolko ludi o tom vie? inac toto nie je zly napad.. len je to take troska divne..budme si uprimny michau dal by si si to ?
Pred samotným výkonom pacient podpisuje informovaný súhlas s operáciou, ktorý je priložený do lekárskej dokumentácie spolu s operačnou správou.

moze sa ti aj stat ze uz deti nebudes mat..

uff len ked si to tak citam zacina ma to odradzovat
Vazektómia je zákrok, ktorý sa môže robiť v celkovej anestézii formou hospitalizácie, zvyčajne sa vykonáva ambulantne a to v lokálnej anestézii, čo znamená , že miesto zákroku je znecitlivené miestnym anestetikom, muž nepociťuje bolesť , je plne pri vedomí ,spolupracuje a po výkone odchádza domov. Výkon trvá približne 15 - 20 minút. Pri vazektómii muž leží v polohe na chrbte, po dezinfekcii genitálu a okolitej kože lekár vyhmatá prstami na pohmat tuhý semenovod, urobí nad ním krátky rez cez kožu a obaly semenného povrazca a opatrne semenovod vypreparuje tak, aby neprerušil krvné zásobenie semenníka. Lekár semenovod na dvoch miestach podviaže a pretne tak, aby sa odstránila aj časť semenovodu v dĺžke aspoň 2 cm. Kožu zašije zvyčajne dvomi stehami zo vstrebatelného materiálu, ktoré po čase sami vypadnú. Rovnaký postup sa vykoná aj na druhej strane .

Priechodnosť semenovodov sa dokáže chirurgicky obnoviť aj po mnohých rokoch, preťaté konce semenovodov sa musia k sebe prišiť . Táto operácia sa robí v celkovej anestézii a môže trvať aj niekoľko hodín. Úspech operácie je nízky a obnovenie plodnosti je otázne.

No takze.. co je stale najlepsie ??
mi-chau
Darca
Darca

no dik, moj frantik a scalpel nejdu dohromady..
MurphY
Professional
Professional

no cakam na obelixa co odpise.. velmi ma zaujima aky da argument..
mi-chau
Darca
Darca

na co? na kastraciu? ti hrabe?
kto uz by len na to mohol mat kladny nazor.. :roll:
aby si bol v obraze on odsudzuje HAK a to je vsetko, neviem preco by mal argumentovat ci obhajovat kastraciu..
MurphY
Professional
Professional

mi-chau napísal:na co? na kastraciu? ti hrabe?
kto uz by len na to mohol mat kladny nazor.. :roll:
aby si bol v obraze on odsudzuje HAK a to je vsetko, neviem preco by mal argumentovat ci obhajovat kastraciu..
kladny nazor.. no zle som sa vyjadril mna zaujima co by obelix poradil ako "gynekolog" dajme tomu neakej holke co nechce otehotniet..

On odsudzuje HAK to som pochopil len nech mi povie neaku nahradu a ja dam do rozhlasu..chcem vedet co by on poradil..

samozrejme ze tych zakrokov na vajca je strasne malo sa ani necudujem.. vajca prevratit o 180stupnov a potom s nimi mozes hrat jedine pentague..
mi-chau
Darca
Darca

MurphY napísal:On odsudzuje HAK to som pochopil len nech mi povie neaku nahradu a ja dam do rozhlasu..chcem vedet co by on poradil...
poradi ti prezervativy, ja to nejako tusim... neviem ako asi som medium
//a je offline tak sa nacakas..
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

murphy ty uz radsej nic nepis lebo pises sprostosti ...
toto co napisal mi-chau ti odporucim ... to ze sa zvlieka ok je tu viac druhov ak mas maleho tak si kup mensiu velkost ak mas velkeho ze ho ani nenatiahnes su tu aj vacsie velkosti ...
ze sa roztrhne ... ak nie si schumacher nemal by si ho roztrhnut ak nie si uplny dement co do neho picha spendlikom ... a ak sa tak velmi bojis ze je roztrhnuty tak si ho predtym nafukni ...
s prezervativom mozes holke dopriat lepsi pocit zo sexu uz len tym ze mas viac druhov (vrubkovany, chladivy, hrejuci, predlzujuci vydrz, ultra tenky, ...) je to lacnejsie ako lubrikant a ked sa to holke nebude pacit nemusis plakat ze si za to vyhodil tolko penazi a uz to nevyuzijes ...
kto tu co rozpraval o kastracii neviem ...
staci ? alebo chces este nieco vediet ?
mi-chau
Darca
Darca

Akurat s tym zenskym nazorom na prezervativy nemozem suhlasit... z mojich skusenosti (zasa nie som cassanova) to zeny skor nemaju radi. Skor je to individualne..
Hrejuce? o takych som nepocul :shock:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

mi-chau napísal:Akurat s tym zenskym nazorom na prezervativy nemozem suhlasit... z mojich skusenosti (zasa nie som cassanova) to zeny skor nemaju radi. Skor je to individualne..
Hrejuce? o takych som nepocul :shock:
jj hrejuce Durex :-) teda oprava chladivy sa holke nepacil a hrejuci sme este neskusili :) ale coskoro napravim :)

add murphy : HAK nechrani pred prenosnymi pohl chorobami ... kondom ano ...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Hej hej Durex Max Pleasure ... znamy to strasne ospevuje a jeho priatelka este viac :D
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

ob3l1x napísal: s prezervativom mozes holke dopriat lepsi pocit zo sexu uz len tym ze mas viac druhov (vrubkovany, chladivy, hrejuci, predlzujuci vydrz, ultra tenky, ...) je to lacnejsie ako lubrikant a ked sa to holke nebude pacit nemusis plakat ze si za to vyhodil tolko penazi a uz to nevyuzijes ...
kto tu co rozpraval o kastracii neviem ...
A co ked proste holke kondom nesedi, skusili sme zo zaciatku dost druhov, proste jej to bolo neprijemne...Teraz berie HAK... sa mi zda ze som do tejto temy uz svoj nazor na HAK pisal niekedy davno...tak sa nebudem opakovat
MurphY
Professional
Professional

ob3l1x napísal:jj hrejuce Durex :-) teda oprava chladivy sa holke nepacil a hrejuci sme este neskusili :) ale coskoro napravim :)

add murphy : HAK nechrani pred prenosnymi pohl chorobami ... kondom ano ...
hm s kondom sulozit..je ako ked sa bozkavas cez gumu..vies ako nie kazdemu ten kondom spravne sadne a nie vzdy si dobry vybere myslim znacku..vzdy ked som mal kondom musel som pozerat nato ci tam je alebo ci nie a poviem ti neni to sranda stale sa tam pozerat ma krk bolel..
takze kondomy a hak je rozdiel.. ale to je ina tema.. o sexe sa tu uz temu rozoberat nemozu..

obelix a uz mi radsej nic nehovor.. tvoj nazor ti neberem.. ani s nim nesuhlasim to je vse.. co som ti chcel povedat
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

hej ludia a co hovorite na tie ultra tenke durexy? lebo ja som zatial pouzival len tie extra safe a tie su hrubsie ako normalne a moc toho som teda necitil myslite ze tie tenke by to napravili? ale dufam ze nie su zase take tenke ze to hned praskne:D
MurphY
Professional
Professional

miso2911 napísal:hej ludia a co hovorite na tie ultra tenke durexy? lebo ja som zatial pouzival len tie extra safe a tie su hrubsie ako normalne a moc toho som teda necitil myslite ze tie tenke by to napravili? ale dufam ze nie su zase take tenke ze to hned praskne:D
vies co ja som moc v tom rozdiel necitil.. ja som pocitil az rozdiel ked som isel bez kondomu to je fajn..vies co ja som zo zaciatku najviac pouzila extra safe..
ffnatic
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ffnatic »

musíš isť ku gynekologovi...ten ti zoberie krv..spraví pečenové testy..a podľa toho ti určí druh antikoncepcie...
ceny su rozne tuším od 200 do 1500 za jedno balenie :)
Napísať odpoveď