ach..vsetci su hovna.. len obelix a asterix su mafiany..ob3l1x napísal:mi-chau k tebe nemam co dodat proste nemas co povedat a tak trepes blbosti ...
murphy ... ako sorry ale si myslis ze z coho by mali firmy ktore vyrabaju lieky prachy kebyze sa nepredavaju aj lieky ktore su skodlive zdraviu ? preco to gynekologicka predpisuje ? pride ku nej dealer liekov a porozprava jej o tom ake je to super a ze to vobec neskodi a podobne prkotinky a na konci jej nezabudne povedat ze ked bude predpisovat dany liek dostane nejake peniaze ... myslis ze to nebude predpisovat ?
si myslis ze gynekologicka je co king ? ako podla teba predpisuje antikoncepciu ? skusi jednu ak skodi predpise druhu a takto to ide az kym nenajde nejaku ktora je najmenej agresivna k organizmu danej zeny ...
mimochodom kazda antikoncepcia naplaste, HAK, ... dostavaju do tela hormony ... alebo si myslis ze naplaste dostavaju do tela malickych cloviecikov ktori sa dostanu do vaginy a zabijaju spermie ?
ako som uz pisal na potlacenie urciteho deja je potrebna urcita davka hormonov nie je mozne predpisat menej proste musi byt urcite mnozstvo daneho hormonu ...
no snad uz pochopili aj ti menej inteligencne vyspeli ludia (ti ktorych myslim urcite vedia ze sa jedna o nich ... ze murphy a mi-chau (hovno o tom viete a pisete blbosti ...))
preco sa to predava aj ked je to skodlive ? pretoze ludia su hlupi a nevedia co za svinstvo do seba davaju ...
mi-chau otvoril som ti temu aby si sa mohol vyjadrit som straaasne zvedavy na tvoju inteligentnu odpoved ...
akoze sorry.. gynekologicka ma dost slusny plat a urcite k jej dojde dealer a hovori jej ze ehm.. atd.. lol si naivny si myslis ze naco vystudovala vysku ? aby pochopila dealerovi recickam..
ne gynekologicka neni KING TY SI TEN KING... si mal byt gynekologom ked sa tak dobre do toho rozumies.. urcite by si ziadne nic nepredpisal a chodili by s usmevom od teba..
hm pretoze ludia su hlupi..PRETOZE LUDIA SU HLUPI A CHCU OTEHOTNIET... to je strasne sprost ze nekdo si nechce kazit mladost boha tie ludia su tak drbnuty.. faaakt..
dakujem ze si mi ukazal pravdu obelix..odteraz nebudem sulozit..budem cakat na manzelsku noc,poviem frajerka nech neberie tie svinstva.. a nech pockame kym sa ozeni a potom ked budeme chcet deti tak si zasukame.. a ja v tom nevidim problem ty hej ?
Fakt mi pripadas druhy pripad tutkovej..