Jesus camp part II? Je toto normalne?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

Vesper, o tom mi musis napist na icq :wink:
krastanstvo a sekta: ano, kazde nabozenstvo ci zaujimova skupina sa da zahrnut pod nazov "sekta" :wink: ale toto je uz nechutne
aaa ehm... preco ta rodina mala v rukach izraelsku vlajku? :roll:
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

napriklad ja verim v Boha <aspon myslim> moje vztahy s nim sa este nevyjasnili....ale neverim v cirkev a vymyvanie mozgov.. Ved chodte teraz do kostola... tie kazne su presne o tom istom ako spred 500rokov... A taky knazi mozno si to neuvedomuju ako dobre im je.
Ziju z nasich dani, nic nerobia, maju armadu fanatickych babiciek. Na vsetko hovoria pan boh zaplat a ofera...

Proste ANO CIRKEV NIE Viera ANO

a k tomu clanku...ALe pokial mi je zname tak ich viera sa zaklada na reinkarnacii...takze nemozes sudit hinduistov pre to co veria...
wikipedia napísal:Hinduizmus verí v reinkarnáciu, večné prevteľovanie teda veriaci ukončia mokšou, ale pravdaže aj dobrými skutkami, teda karmou, ktorá speje k jednému cieľu.
http://sk.wikipedia.org/wiki/Hinduizmus precitaj si toto hinduizmus je to lepsie nabozenstvo ...

Zajtial co kvoli krestanstvu bola vacsina vojen...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Jeremy napísal:. Ved chodte teraz do kostola... tie kazne su presne o tom istom ako spred 500rokov... A taky knazi mozno si to neuvedomuju ako dobre im je.
A com inom by asi tak mali byt? Cele krestanstvo je polozene na jedinej knihe tak co cakas, ze o com budu rozprvat? A az nato ake byvaju tie "poucne pribehy" z kazni trapne a obhajujuce krestanstvo ako keby oni jedini konali dobro nieje na nich nic zle :wink: To podla mna vobec nieje brainwash.
Jeremy napísal:. A taki knazi mozno si to neuvedomuju ako dobre im je.
A Ty vies ako im je? Vies presne ake maju platy, povinnosti a vydavky? Predpokladam, ze nevies, lebo knaz niesi. Strasne mi to pripomina jednu debatu, ktoru som zacul u dvoch asi 70 rocnych panov v autobuse o tom ako sa maju ucitelia dobre, ze kkt robia a len strajkuju... imho je to len predsudok.
Mne na cirvki vadi tiez viacero veci, ale toto zrovna nie.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

turtlak69 napísal:raz na hojku som videl taky nazor, ze "viera ano, cirkev nie". uplna pravda. ma to tak napadlo ked som to videl... prepnutych ludi chodi po svete viac ako by si bezny smrtelnik myslel...
toto je moj nazor , uz som to niekde pisal
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

axXis napísal:Mas pocit, ze krestanska cirkev je sekta?
ano,aj ja si myslim ze v tomto pripade to sekta je

Inac neviem co na to povedat. Asi iba to, ze som zhrozeny a znechuteny.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

fizz napísal:fuj...ani dopozerat sa to nedalo. Snad uz bude viac ludi chapat preco principialne neznasam akekolvek nabozenstvo.
suhlasim s tebou ,ludia dopozerali ste to dakto naozaj? ja som skoncil pri minute 15 sekund :oops:
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

axXis napísal:A Ty vies ako im je? Vies presne ake maju platy, povinnosti a vydavky? Predpokladam, ze nevies, lebo knaz niesi. Strasne mi to pripomina jednu debatu, ktoru som zacul u dvoch asi 70 rocnych panov v autobuse o tom ako sa maju ucitelia dobre, ze kkt robia a len strajkuju... imho je to len predsudok.
Mne na cirvki vadi tiez viacero veci, ale toto zrovna nie.
Poznam par knazov osobne a viem ako im je.... Co taky knaz robi.. O ubytovanie ma postarane. Zije zo statnych penazi stat mu dava plat a k tomu ma armadu fanatickych babiciek...

este povedz ze i myslis ze knazi si ziju zle...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Jeremy napísal:Poznam par knazov osobne a viem ako im je.... Co taky knaz robi.. O ubytovanie ma postarane. Zije zo statnych penazi stat mu dava plat a k tomu ma armadu fanatickych babiciek...

este povedz ze i myslis ze knazi si ziju zle...
Nemyslim si, ze si ziju zle, ale rozhoden si nemyslim, zeby si zili lepsie ako milion uradnikov na Slovensku, ktorych tiez plati stat. Co su knazi jedini kto dostava prachy od statu? Neviem ako tam u vas, ale tu sa rozhodne netvaria zeby boli nejaki extra zazobani a ak aj maju tolko prachov ako vravis tak to asi dobre skryvaju, lebo som si nevsimol ziadyn prehnany luxus.
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

lebo to nepotrebuju a co taky knaz robi mi povedz
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Jeremy napísal:lebo to nepotrebuju a co taky knaz robi mi povedz
Sluzi omse, poriada stretnutia katolikov, vedie kruzky krestanskej mladaze, vybavuje veci okolo kostola (rekonstrukcie...), chodi po domoch davat posledne pomazania a spovedat, sobasi, sluzi zadusne omse, posviaca a celkovo sa stara o duchovny zivot ludi v jeho farnosti.
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

"The global warming doesn't exist. Cut down our tress, use oil a let the war begin."

Zaujímavé. Poďme sa zabíjať však Boh sa o nás postará
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Knazi si ziju zo statnych a maju sa vyborne a navyse nic nerobia...hmm...zaujimavy nazor..Ako uz niekto pisal knazi toho robia az az...Narozdiel od drvivej vacsiny politikov,ktory robia masny ***** a beru za to nehumanne prachy!!! :x :twisted:
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

JCM01 napísal:Knazi si ziju zo statnych a maju sa vyborne a navyse nic nerobia...hmm...zaujimavy nazor..Ako uz niekto pisal knazi toho robia az az...Narozdiel od drvivej vacsiny politikov,ktory robia masny ***** a beru za to nehumanne prachy!!! :x :twisted:
je to tak a knaz nemoze byt hocikto...prezit 6 rokov v seminari nie je sranda a knazi maju naozaj dost povinnosti...

to jeremy: poznam jedneho knaza, ktory mi povedal kolko dostava mesacne, bolo to okolo 9000 mesacne v cistom a to mal na vsetko, chod fary, zivobytie, atd....takze si neziju nejako extra honosne

//ale inak to video je fakt hard-core...to ma od pravej viery a zdraveho rozumu velmi velmi daleko
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

to violator moja matka ma 8000cisteho ato maka ako vol...tot na to...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Jeremy napísal:to violator moja matka ma 8000cisteho ato maka ako vol...tot na to...
Aha, takze tvoja matka ma 8k, takze kazdy kto ma viac je darmozrac, nemakacenko a nezasluzi si? Nehovorim ze taki niesu, ale nepausalizujme.

Inak k tomu videu - no masaker. Toto nie je cirkev, toto je nejaka fanatisticka sekta. Sa stavim ze su jak Jehovisti, omielaju si dookola svojich par biblickych versov ale ak sa v knihe clovek len trochu vyzna strci ich v priebehu 2-3 minut do vacka aj s hladanim konkretnych citatov (na jehovistoch mam odskusane, heč!)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

lol ta fat lady to vedie?
a co znamena to ich blabotanie : " arabaka sikbaraka .... " po akom?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

kachna napísal:lol ta fat lady to vedie?
to ani boh nevie :) Neznamena to daco naopak? :)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Re: Jesus camp part II? Je toto normalne?

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

axXis napísal::roll:

nemam silu to komentovat
boha ja z toho nemožem, toto je moc, vesmirny ludia su proti tymto typkov hovienka.. najväčšia pecka bola "nešetrime prostriedkami, nešetrime olejom, prirodou, musime všetko spotrebovať, pre koho to ostane, ked nas aj tak ježiš odvezie na svoju planetu" :) total brutal :D
a tie mlade deti ktore tie prije*** kur*y vychovavaju v tom sku**** presvedčeni že ježiš je mimozemšťan a maju počkať na jeho oslobodenie? no to je moc.. postrielat ich všetkych..
a prejav tej tlstej.. kriste pane.. že harry potter je nepriatel ježiša, no ja nemožem.. šulam sa tu a ledva dopisujem tento post.. dufam že budem schopny odoslať prispevok :lol:
//trebalo by ich poriadne prefackať aby sa spomätali trtkovia..
//najviac ma aj tak seru tie zmagorene deti ktore žiju v tom stupidnom presvedčeni a o par rokov budu dalšich hlupych kktov regrutovať na tu svoju "vieru"
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

mne sa paci ta cast co take male divca pred hodenim gule prosi jezisa zeby jej pomohol aby dobre trafila a potom nezhodila ani jednu gulu :lol: :lol: :lol:
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

kachna napísal:lol ta fat lady to vedie?
myslim ze je to tzv. dar jazykov ... pise sa o tom v biblii a je to nieco ako ze sa modlis inym jazykov, ktoremu ani nerozumies, proste to z teba vychadza. potom existuje aj dar vykladu jazykov (alebo ako sa to vola) - teda tomu aj rozumies, resp. rozumies niekomu kto sa takto modli.
imho zaujimavy ukaz

inac k videu - podla mna nie je spravne konfrontovat deti so zasadnymi otazkami ako je otazka viery, kedze aj dospeli s tym maju problem... brainwashing
Napísať odpoveď