krastanstvo a sekta: ano, kazde nabozenstvo ci zaujimova skupina sa da zahrnut pod nazov "sekta"
aaa ehm... preco ta rodina mala v rukach izraelsku vlajku?
http://sk.wikipedia.org/wiki/Hinduizmus precitaj si toto hinduizmus je to lepsie nabozenstvo ...wikipedia napísal:Hinduizmus verí v reinkarnáciu, večné prevteľovanie teda veriaci ukončia mokšou, ale pravdaže aj dobrými skutkami, teda karmou, ktorá speje k jednému cieľu.
A com inom by asi tak mali byt? Cele krestanstvo je polozene na jedinej knihe tak co cakas, ze o com budu rozprvat? A az nato ake byvaju tie "poucne pribehy" z kazni trapne a obhajujuce krestanstvo ako keby oni jedini konali dobro nieje na nich nic zleJeremy napísal:. Ved chodte teraz do kostola... tie kazne su presne o tom istom ako spred 500rokov... A taky knazi mozno si to neuvedomuju ako dobre im je.
A Ty vies ako im je? Vies presne ake maju platy, povinnosti a vydavky? Predpokladam, ze nevies, lebo knaz niesi. Strasne mi to pripomina jednu debatu, ktoru som zacul u dvoch asi 70 rocnych panov v autobuse o tom ako sa maju ucitelia dobre, ze kkt robia a len strajkuju... imho je to len predsudok.Jeremy napísal:. A taki knazi mozno si to neuvedomuju ako dobre im je.
Poznam par knazov osobne a viem ako im je.... Co taky knaz robi.. O ubytovanie ma postarane. Zije zo statnych penazi stat mu dava plat a k tomu ma armadu fanatickych babiciek...axXis napísal:A Ty vies ako im je? Vies presne ake maju platy, povinnosti a vydavky? Predpokladam, ze nevies, lebo knaz niesi. Strasne mi to pripomina jednu debatu, ktoru som zacul u dvoch asi 70 rocnych panov v autobuse o tom ako sa maju ucitelia dobre, ze kkt robia a len strajkuju... imho je to len predsudok.
Mne na cirvki vadi tiez viacero veci, ale toto zrovna nie.
Nemyslim si, ze si ziju zle, ale rozhoden si nemyslim, zeby si zili lepsie ako milion uradnikov na Slovensku, ktorych tiez plati stat. Co su knazi jedini kto dostava prachy od statu? Neviem ako tam u vas, ale tu sa rozhodne netvaria zeby boli nejaki extra zazobani a ak aj maju tolko prachov ako vravis tak to asi dobre skryvaju, lebo som si nevsimol ziadyn prehnany luxus.Jeremy napísal:Poznam par knazov osobne a viem ako im je.... Co taky knaz robi.. O ubytovanie ma postarane. Zije zo statnych penazi stat mu dava plat a k tomu ma armadu fanatickych babiciek...
este povedz ze i myslis ze knazi si ziju zle...
Sluzi omse, poriada stretnutia katolikov, vedie kruzky krestanskej mladaze, vybavuje veci okolo kostola (rekonstrukcie...), chodi po domoch davat posledne pomazania a spovedat, sobasi, sluzi zadusne omse, posviaca a celkovo sa stara o duchovny zivot ludi v jeho farnosti.Jeremy napísal:lebo to nepotrebuju a co taky knaz robi mi povedz
je to tak a knaz nemoze byt hocikto...prezit 6 rokov v seminari nie je sranda a knazi maju naozaj dost povinnosti...JCM01 napísal:Knazi si ziju zo statnych a maju sa vyborne a navyse nic nerobia...hmm...zaujimavy nazor..Ako uz niekto pisal knazi toho robia az az...Narozdiel od drvivej vacsiny politikov,ktory robia masny ***** a beru za to nehumanne prachy!!!![]()
Aha, takze tvoja matka ma 8k, takze kazdy kto ma viac je darmozrac, nemakacenko a nezasluzi si? Nehovorim ze taki niesu, ale nepausalizujme.Jeremy napísal:to violator moja matka ma 8000cisteho ato maka ako vol...tot na to...
boha ja z toho nemožem, toto je moc, vesmirny ludia su proti tymto typkov hovienka.. najväčšia pecka bola "nešetrime prostriedkami, nešetrime olejom, prirodou, musime všetko spotrebovať, pre koho to ostane, ked nas aj tak ježiš odvezie na svoju planetu"axXis napísal:![]()
nemam silu to komentovat
myslim ze je to tzv. dar jazykov ... pise sa o tom v biblii a je to nieco ako ze sa modlis inym jazykov, ktoremu ani nerozumies, proste to z teba vychadza. potom existuje aj dar vykladu jazykov (alebo ako sa to vola) - teda tomu aj rozumies, resp. rozumies niekomu kto sa takto modli.kachna napísal:lol ta fat lady to vedie?
a co znamena to ich blabotanie : " arabaka sikbaraka .... " po akom?