Hormonalna antikoncepcia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
dew6
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

:googluj:
-asi ťa tam však neupozornia na to, že sa z horomónov priberá....niekto viac, niekto menej a v ojedinelých prípadoch vôbec
--- ja som však pribrala 6 - 7 kg len od júna doteraz....no veď sa opýtaj Grosaya....hrôza :cry:
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

dew6: jasné, zvláštne že ja mám vo svojom okolí všetky kamošky ktoré nepribrali, asi to bude nejaká anomália, že?

Nemá to určite nič spoločné s tým že máš málo pohybu a chutí ti papať, že?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

dew6: HA by nemala spôsobiť až taký prírastok na váhe, čiastočný môže spôsobiť zadržiavanie vody v tele. Možno je HA zle zvolená alebo ti je pri Grosayovi tak dobre :wink:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

dew6 - kremese nie su antikoncepcia :D
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

neviem co tu riesite to ze ma malo pohybu ale ze je sladkosti ...
ano aj to moze byt problem ale problemom moze byt kludne aj HA nemusi to byt len narast hmotnosti o kilo dve hore ... kludne to moze byt aj viac ...su to hormony co su v HA a tie mozu zblaznit cele telo ...
Doris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Doris »

..veru, to je pravda...mne takto HAK naburala funkciu hormonov stitnej zlazy, no prosto parada..davam sa dokopy este doteraz...
je to naozaj "bezpecna" antikoncepcia
Doris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Doris »

fizz napísal:tak ale radsej tucna bez decka ako stihla s deckom :wink:
..ja som o tucnote nepovedala ani slovo, ja som komentovala stitnu zlazu... a len tak mimochodom, ja som po HAK nepribrala :psssst:

a neodpustim si komentar, zalezi asi od veku aky ma zena nazor na deti, myslim si, ze o par rokov sa zrejme asi vyjadris inak ( neberiem i tvoj nazor, ale vyjadrim aj svoj :winkkiss: )
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

fizzz dobre hovoris..

no poznal som taky pripad ked jedna baba brala hak a pribrala 30kg chudato...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

A ja zas poznam pripad ked 16 rocna baba od nas otehotnela :wink:
Ano HAK ma mnozstvo nevyhod ale ma aj vyhody :idea: , to nevidite alebo to nechcete vidiet?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

ma mnozstvo nevyhod a iba jednu vyhodu ... to ze zabranuje nechcenemu pocatiu ... a to sa da zabezpecit aj inak ...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

okrem ineho (opat spominane akne, upravenie cyklu, vacsi pozitok zo suloze a pod.)
/hm, stale to iste dookola, musim konstatovat ze debata je kontraproduktivna
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Nechcela som sem pôvodne písať, pretože toto je očividne diskusia mi-chau vs. ob3l1x :wink:, ale nedalo mi. Ono existuje veľa druhov antikoncepcie, lenže buď sú málo známe alebo málo používané, čiže vždy ti z toho vyjde buď kondóm alebo hormonálna. HA je strašný humus, fajn, aj keď má strašne veľa výhod, sú to tabletky, je to pre telo cudzie, lenže riziko otehotnenia je minimálne. Na druhej strane s kondómom by som sa nikdy necítila bezpečne, nikdy nevieš, čo sa môže stať a nakoniec v tom lepšom prípade bežíš pre tabletku "po", čím do seba napcháš kopu hormónov alebo to skončí tehotenstvom, kde je voľba, pokiaľ si to dieťa nechceš nechať, istá. Čiže neprichádzam k žiadnemu záveru, len proste som si to potrebovala zosumarizovať do vlastného príspevku, takže pokračujte v diskusii. :wink:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja som sem už tiež prestal písať lebo je to furt to isté dookola...jedna strana aký je to strašný humus tie tabletky a druhá v tom vidí aj plusy ako mi-chau píše:akne,upravenie cyklu,zabranenie počatiu,a večí požitok zo súlože 8)
neviem prečo nechcete vidieť aj tie výhody..ako bolek písal s kondómom to neni istota,furt ti može prasknúť,može byť deravý.nevieš na čom si aj keď ideš s kondómom...a nehovorím o tom že súlož s kondómom :shock:
proste ja som optimista a zase muži sú taký že si aj chcú ten sex vychutnať...čo bodaktorým babám uniká...a s HAK si to možeš vychutnať..bo guma je len guma....a ako fizz písala:radšej budem v takomto veku tlstá(čo absolutne neni pravda že poo požití tabletky hned začneš priberať)ale bez decka ako chudá a s deckom na krku...moja kamarátka(skorej známa)bere hak,fajčí,nemá ani decko ani nepribrala a ani nemá žiadne problémy :idea:
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

HAK su lieky ako kazde ine a samozrejme maju rozne vedlajsie ucinky na organizmus, myslim, ze sa moze aj od nich priberat. Kazdy clovek je jedinecny a funguje to v kazdom inak a tak sa kludne moze stat , ze ked zacne dievca brat HAK tak jednoducho priberie. Moze byt, ze prave dew6 doplatila na to a pribera a dalsich XY zien s tym nema problemy ako ste spominali svoje kamratky .
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

a od toho tu je už gynekológ...
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Ináč výborné sú vraj aj tie krúžky www.nuvaring.com , no je to dosť drahé, takže od toho som pri rozhodovaní upustila - nakoľko to nejde cez krv, nemôže to poškodiť ani pečeň, s ktorou sú pri HA často problémy... :hmm:
Nájde sa tu nejaký sponzor :?:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

dew6, moja priatelka to ma. Dobra vecicka. ;)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

zopar stran dozadu som o tom pisal... je to the best co sa tyka hormonov.. len ta cena
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Doris napísal:..ja som o tucnote nepovedala ani slovo, ja som komentovala stitnu zlazu... a len tak mimochodom, ja som po HAK nepribrala :psssst:

a neodpustim si komentar, zalezi asi od veku aky ma zena nazor na deti, myslim si, ze o par rokov sa zrejme asi vyjadris inak ( neberiem i tvoj nazor, ale vyjadrim aj svoj :winkkiss: )
Ale vacsina ludi co ma problem zo stitnou zlazou zacne priberat alebo sa jej extremne zrychli metabolizmus ... that´s the point
A zalezi od vychovy ... ja mam deti velmi rad kym nezacnu vrieskat lebo si mu nekupil to co on chcel alebo kvoli tomu ze sa snazi zjest Ovladac od TV a ty mu v tom branis.
A neviem ci ma v tomto zmeni vek ... ale uz idem offtopic
BTW ten nuvaring vyzera asi naj ... kopromis medzi funkcnostou a malym neg. vplyvom na telo
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

dew6 napísal:Ináč výborné sú vraj aj tie krúžky www.nuvaring.com , no je to dosť drahé, takže od toho som pri rozhodovaní upustila - nakoľko to nejde cez krv, nemôže to poškodiť ani pečeň, s ktorou sú pri HA často problémy... :hmm:
Nájde sa tu nejaký sponzor :?:
iba add ...
ide to cez krv vid na tvojej stranke :
The hormone release is activated by contact with the vagina. The walls of your vagina absorb the hormones and distribute them into your bloodstream.
a ani som nepredpokladal ze to funguje inak ako inac by to podla teba fungovalo musi to ist cez krv ...
Napísať odpoveď