-asi ťa tam však neupozornia na to, že sa z horomónov priberá....niekto viac, niekto menej a v ojedinelých prípadoch vôbec
--- ja som však pribrala 6 - 7 kg len od júna doteraz....no veď sa opýtaj Grosaya....hrôza
..ja som o tucnote nepovedala ani slovo, ja som komentovala stitnu zlazu... a len tak mimochodom, ja som po HAK nepribralafizz napísal:tak ale radsej tucna bez decka ako stihla s deckom
Ale vacsina ludi co ma problem zo stitnou zlazou zacne priberat alebo sa jej extremne zrychli metabolizmus ... that´s the pointDoris napísal:..ja som o tucnote nepovedala ani slovo, ja som komentovala stitnu zlazu... a len tak mimochodom, ja som po HAK nepribrala![]()
a neodpustim si komentar, zalezi asi od veku aky ma zena nazor na deti, myslim si, ze o par rokov sa zrejme asi vyjadris inak ( neberiem i tvoj nazor, ale vyjadrim aj svoj)
iba add ...dew6 napísal:Ináč výborné sú vraj aj tie krúžky www.nuvaring.com , no je to dosť drahé, takže od toho som pri rozhodovaní upustila - nakoľko to nejde cez krv, nemôže to poškodiť ani pečeň, s ktorou sú pri HA často problémy...![]()
Nájde sa tu nejaký sponzor
a ani som nepredpokladal ze to funguje inak ako inac by to podla teba fungovalo musi to ist cez krv ...The hormone release is activated by contact with the vagina. The walls of your vagina absorb the hormones and distribute them into your bloodstream.