Čínske obchody

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Momo46
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Momo46 »

SchYzo napísal:od cinanov, vietnamcov atd kupovat je horsie nez zo sekaca...a nenakupujem ani v jednom ani v druhom
Neni to dosť podobnéé??? :D :D
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

peace napísal:Zafúka vietor a môžeš sa s ním rozlúčiť pri prvom koši. :)
Mozno sa pokazi uz pred roztvorenim... ;)
Neexie
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Neexie »

no ja u cinana nenakupujem ale tak napriklad dost som sa odrbal ked som si kupil boty do vody do chorvatska za 320sk a jedna pani mi potom povedala ze take kupila na milde za 100sk xX

ale tak co som ukradol par triciek mojmu dedkovi tak neboli zase az take zle akurat ze som sa v nich dost potil :) alebo mam teplaky dake adidas ale zrejme su to fejky ale su stale dost dobre a urcite maju uz cez 5rokov a dakedy na trhu je vidiet celkom peknu polokoselu za 120sk

ale inak sa obliekam do gati hip hopovych napr. jedny mam znacky joker za tri litre ale teraz som bol v londyne som si kupil dve za 50libier co je dost slusna cena na to ako vyzeraju. Tricka nosim cherokee popr. Supercrooo(tymto trickom som bol dost prekvapeny kuoval som ho s netu -- macka vo vrecy stalo ma asi liter ale je velmi kvalitne prijemny materiala vsetko) ale takcitak som najviac prekvapeny ked som bol v londyne tak tam bola siet obchodov nespomeniem si ako sa vola ale maly tam znacky typu british knights, lonsdale, everlast, umbro a tak velmi pekne to tam bolo boli tam strasne zlavy a kupil soms i tam zimne boty zo 130libier na 30 by som povedal ze velmi vyhodne(podobne boty v AEW(u negra) na obchodnej stoja asi 5 litrov a takcitak su take iste) potom umbro polokoselu som kupil za 4libry a je tiez dost kvalitna. Ale jedno som videl ze v tom londyne sa s tym neseru maly v tom strasny bordel veiaky na zemy , tricka na zemi a plna prdel ludi. Potom uz len chodila predavacka a zhrabuvala vecy takym velkym mopom ci co to bolo(vyzeralo to jako taka ta stierka na okna ale asi tak 4krat vacsia)

No a to co som videl u cinanov ked si stryko isiel kupovat mikinu. Mal jasnu predstavu chcem modru mikinu na zips. Tak si vyskusal nejako Mko a to mu bolo male samozrejme ine ako Mko v tej farbe nemalia ona mu zacala ponukat nejake zelene maskacove. To sa mi moc nepacilo hlavne ze tam maju vypisane SX- 3XL :)

takze radsej ked uz tak do toho londyna na masovy nakup za dvadsat tisic(videl som tam pani co si tam rovno kupila obrovsku sportovu tasku a do nej hadzala vecy a vyhadzovala ich)
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

fizz napísal:a mozno nebude uz nikdy prsat :roll:
Moj vyrok je pravdepodobnejsi ;)..
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

prednedávnom som si všimla,že tam odkiaľ pochádzam ovládli trh čínske obchody.skoro nikde inde si nemôžte nič kúpiť.ja nemám nič proti čínskym obchodom,ale čo je moc to je moc.
radšej si kúpim kvalitnú vec,ale tu si už nemôžte byť istý ničím.
kedysi som si na miletičke kúpila debré teplé rukavice za 100 sk a tie isté(s tou istou značkou)som videla v kenvele za 400 sk.
tak to je už niečo
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

niekedy mam pocit ze predavaju kvalitnejsie tovar nez "normalne obchody". minule som si kupil v optime mancestraky za 1500 a po prvom prani som zistil ze su vysuchane, tak isto aj znackove topanky mi vydrzia jednu sezonu. drahym veciam uz neverim, znackovym tiez nie. ked nieco kupujem tak pozeram nato, aky je to material, ako to vyzera a aj tak mfp lebo vsetko robia v cine.
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

zelovoc:mas pravdu ze kvalitna vec nemusi byt znackova ale vela znackovych veci je aj kvalitnych....samozrejme ze niektore veci su aj nekvalitne....ja napriklad mam Nike topanky su kozene a kupil som ich minule leto a doteraz v nich chodim a vydrzali mi celu zimu(aj ked nebola nejaka dlha ani tvrda)....samozrejme nevyzeraju tak ako ked som ich kupil ale este stale su cele a da sa v nich chodit...zas mal som adidasi ktore sa mi po mesiaci rozpadli.....podla mna to vsetko zavisi od modelu
a btw.daval som priklady na topanky ale plati to aj pri obleceni...
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

by ste sa divili kolkokrat maju tovar vo vasom "znackovom obchode" od vietnamcov atd.... niesom zastancom ich tovaru ale niektore veci maju fajn..a iba preto ze je niekde napis adidas, puma atd..dat 10x viac? a ked som raz v adidase videl "akciu" v jednej skatuli nahadzane botasky za super cenu 1000sk s ktorych vyseli nitky, bolo vytecene lepidlo naboku podrazky atd....tak ee diky
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

cinsky obchod dobre posluzi hlavne na topanky na telesnu, tie moje maju uz sice 3 roky a zacinaju byt hladne, ale stale sa v nich da chodit :) ...btw ked chcem pekne a kvalitne oblecenie obratim sa na UAX!
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

peace napísal:Zafúka vietor a môžeš sa s ním rozlúčiť pri prvom koši. :)
tak skončil i maminin značkový dáždnik. Pri silnom vetre je to úplne jedno, preto nevidím význam dávať za dáždnik vyše tisícky...môj od vietnamcov je už pamätník, chýba mu jedna spružla, ale keď ho vyvráti, pôjde do koša za pár drobných kúpim nový.
r2nger
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa r2nger »

ja osobne činky nekupujem, davam prednosť kvalitnému oblečeniu. Tenisky Nike, Adidas, zvyšok obl. ako Tommy Hilfiger, Mustang, Porsche design, atd. na oblečení si dávam záležať
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Co vy viete :lol: pocul som ze niektory predajci su taki vydzubany ze kupuju lacne tricka a nasiju ti na neho adidas a kup si za nevem kolko len preto ze je tam nasite adidas ...

K teme: Boty kupujem iba znackove rifle tiez tricka mikiny kedy ako ked najdem nejake pekne triko tak si ho kupim aj ked je v cinskom :roll:
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

toto vase pocul som, niekto mi hovoril, znamy mi hovoril.....a vsetko vymyslene blaboly.....predsa jeden obchod na urovni si nedovoli take nieco robit :roll:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

r2nger napísal:ja osobne činky nekupujem, davam prednosť kvalitnému oblečeniu. Tenisky Nike, Adidas, zvyšok obl. ako Tommy Hilfiger, Mustang, Porsche design, atd. na oblečení si dávam záležať
uzivaj si kym ti to plati mama :)

cina vyraba uz vsetko nie ?:) tak sa poddajme
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

botasky - Slovensko - znackove
slipy,ponozky (pre mna jedno z najhlavnejsich :D :wink:)- Slovensko - znackove
Nohavice, Rifle - Slovensko,Ukrajina - znackove (rifle nikdy od cinanov) ukrajinske rifle su proste perfktne 1. "znackove" 2. dost vela toho vydrzia
Tricka - Ukrajina - pre mna druhe najdolezitejsie oblecenie (triciek z UA mam momentalne okolo 20) a to mi zatial konci len jedno (btw: kto nekupi tricko v ktorom sa citi perfektne za par korun??)
MIKINY - Slovensko, Ukrajina - to skor Slovensko ale i ked sa najde na UA dobry kusok
violator
Star
Star

Filipito napísal:botasky - Slovensko - znackove
slipy,ponozky (pre mna jedno z najhlavnejsich :D :wink:)- Slovensko - znackove
Nohavice, Rifle - Slovensko,Ukrajina - znackove (rifle nikdy od cinanov) ukrajinske rifle su proste perfktne 1. "znackove" 2. dost vela toho vydrzia
Tricka - Ukrajina - pre mna druhe najdolezitejsie oblecenie (triciek z UA mam momentalne okolo 20) a to mi zatial konci len jedno (btw: kto nekupi tricko v ktorom sa citi perfektne za par korun??)
MIKINY - Slovensko, Ukrajina - to skor Slovensko ale i ked sa najde na UA dobry kusok
ehm, toto nie je nahodou tema o cinskych obchodoch?
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

nohavice mam vecssinou od sikmookych mne stacia ku stastiu dajake cierne mencestraky vzdy pripadne kapsace dajake :P ale tricka vecssinou z e-shopov, taky tak aj mikiny, boty - tazke boty - polsko alebo dr. martens, na pobehovanie mi stacia od sikmookeho.. cinany rulezz, za leto ide aj 6 parov :D no nekup to ket to stoji 90 korun a dobre to vyzera :D
r2nger
Light Star
Light Star

SRneC napísal:uzivaj si kym ti to plati mama :)

cina vyraba uz vsetko nie ?:) tak sa poddajme
jaaaahahaha vraj mama OMG :lol:
violator
Star
Star

r2nger napísal:jaaaahahaha vraj mama OMG :lol:
chces povedat, ze si to platis sam? :)
r2nger
Light Star
Light Star

violator napísal:chces povedat, ze si to platis sam? :)
asi by bolo dobre pisat k teme, a nie ci si platim oblecenie sam alebo rodicia. Uz nemam 5 rokov, pracujem a kupujem a platim si vsetko sam. S rodicmi nebyam
Napísať odpoveď