Dokázali by ste podviesť frajera/frajerku?
podla mna ho naozaj nelubi,ale tak pacit sa jej mozu aj ini chlapci...no a to ze povie ze by mohla podviest toho svojho tak to preco ma taky dovod??? ked jej nestaci ten jej tak potom si ho nezasluzi...no ja neviem,ja svojho chlapca lubim a uplne mi staci a ked niekto povie slovo sexos napadne mi on...proste aj po dvoch rokoch mam na neho stale chut:)
tak toto fakt neviem...s babamy som nikdy problem nemal...mam 20 a si mislim ze podvadzanie neni na mieste ... prave na tie techtle mechtle mam niekoho koho lubim .. a to sa podviest neda. Hovorim to asi preto (ostatny mate iny nazor mozno)ze som prvi krat vazne zalubeny a je to uz 13 mesiacov a to som kedysi podvadzal ale to oproti tomuto nebola laska!a kto povie ze by dokazal podviest to je je***te a keby to mne frajerka spravila ze by povedala "dokazala by som podivest aj keby neviem co..ale dokazla"tak toto by som jej nikdy neodpustil.
som asi dost podstivy
som asi dost podstivy
Ja z pohladu zeny si neviem predstavit ze ked by doslo k takejto situacii ze ani na mikrosekudnu by som nepomyslela na partnera. Akokolvek by mnou lomcovala vasen ta mikrosekunda by tam urcite bola a potom to je uz iba vecou svedomia ci sa pokracuje alebo nie.mi-chau napísal:Vacsina ludi pri nevere vsak nemysli prave na veci o kt. tu vy hovorite ako dovod preco by ste to nespravili. Ked muzovi stopori penis a jeho zalud je drazdeny zaludocnou kyselinou nejakej hrzky, tak jeho mile deticky a lubezna zenicka su posledne na co mysli.
Don't think by your junior.
Ale je pravda ze do blbej situacie sa da dostat velmi lahko uz len ked ta druhy pritahuje ale hrdina je ten co vie cuvat
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Mas penis? Nemas.Janta napísal:Ja z pohladu zeny si neviem predstavit ze ked by doslo k takejto situacii ze ani na mikrosekudnu by som nepomyslela na partnera. Akokolvek by mnou lomcovala vasen ta mikrosekunda by tam urcite bola a potom to je uz iba vecou svedomia ci sa pokracuje alebo nie.
Ale je pravda ze do blbej situacie sa da dostat velmi lahko uz len ked ta druhy pritahuje ale hrdina je ten co vie cuvat
-
midnight_man
Guru
-
skerka
Medium Expert
Toto máš 100% pravdu..stalo sa mi toGothaR napísal:No ono sa to ma skor tak, ze holka nema problem chodit s chalanom v rovnakom veku, pripadne mladsim, ale v momente, ked o nu prejavi zaujem starsi a viac zabezpeceny muz, tak zacne pochybovat a to uz nie je dobre.
To chces povedat ze chlap samozrejme nie ziadny teen, ktory uz co to ma odsexovane nevie sam seba trochu kontrolovat a vacsie slovo ma ten dole...aspon tak to na mna posobi co pises a penis nemam takze prosim objasnitmi-chau napísal:Ja len hovorim o tom ze 60% racionalnych myslienok v takej situlacii vychadza z tes-tes
-
t0m4s3
Admin
Holt niekto ma tak maly mozog, ze ten dole ho hravo "prekrici". Tym nepoukazujem na nikoho konkretneho. Je pravda, ze chlap dost casto rozmysla penisom, ked sa k tomu pridaju nejake omamne latky (kludne staci par piv) a nejaka babenka, ktora zdiela jeho sympatie tak je ohen na streche, ale aj napriek tomu si myslim, ze niekolkokrat si clovek uvedomi co robi a ako to zrejme dopadne.
Tym som chcel povedat nieco taketo:Janta napísal:To chces povedat ze chlap samozrejme nie ziadny teen, ktory uz co to ma odsexovane nevie sam seba trochu kontrolovat a vacsie slovo ma ten dole...aspon tak to na mna posobi co pises a penis nemam takze prosim objasnit
treba si uvedomit ze zenske zbrane su tie najsilnejsie.. nie nadarmo sa to hovori. Je to pravda. Pravdaze zavisi aj od vztahu. Ked niekto preziva tmave obdobie, je pravdepodobnejsie ze bude rozsievat semeno ako clovek v krasnom vztahu v idealnom obdobi. Je mnozstvo faktorov ktore to ovplyvnuju, nielen tlak v semennikoch.t0m4s3 napísal:Holt niekto ma tak maly mozog, ze ten dole ho hravo "prekrici". Tym nepoukazujem na nikoho konkretneho. Je pravda, ze chlap dost casto rozmysla penisom, ked sa k tomu pridaju nejake omamne latky (kludne staci par piv) a nejaka babenka, ktora zdiela jeho sympatie tak je ohen na streche, ale aj napriek tomu si myslim, ze niekolkokrat si clovek uvedomi co robi a ako to zrejme dopadne.
Ako by sa dalo podviest niekoho koho mam rad? Ked niekoho mam naozaj rad tak ani keby aka po mne vystartovala tak ma smolu, stale myslim na moju jedinu osobku a vsetko ide bokom
A skusili ste si predstavit tie smutne ocka priatelky(priatela) keby sa to dozvedel(a) ? Ked Vam verila a Vy ste urobili toto? Nikdy nepochopim niekoho kto podviedol