Dokázali by ste podviesť frajera/frajerku?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Dokázali by ste podviesť frajera/frajerku?

Áno
52
22%
Nie
140
60%
Nerozmýšľal/a som nad tým
40
17%

Celkom hlasov: 232

Jake44
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Jake44 »

Ja by som to neurobil prave kvoli tej bolesti, ktoru by som sposobil. Vztah to nemusi nejak vyrazne porusit ak si to dvaja dotycni vydiskutuju a ak bol pekny, moze byt pekny aj nadalej (aj ked urcite nie rovnaky) no najprv sa musi zahojit ta rana, ktora ostala.
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

podla mna ho naozaj nelubi,ale tak pacit sa jej mozu aj ini chlapci...no a to ze povie ze by mohla podviest toho svojho tak to preco ma taky dovod??? ked jej nestaci ten jej tak potom si ho nezasluzi...no ja neviem,ja svojho chlapca lubim a uplne mi staci a ked niekto povie slovo sexos napadne mi on...proste aj po dvoch rokoch mam na neho stale chut:)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Vacsina ludi pri nevere vsak nemysli prave na veci o kt. tu vy hovorite ako dovod preco by ste to nespravili. Ked muzovi stopori penis a jeho zalud je drazdeny zaludocnou kyselinou nejakej hrzky, tak jeho mile deticky a lubezna zenicka su posledne na co mysli.
Don't think by your junior.
brumik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa brumik »

tak toto fakt neviem...s babamy som nikdy problem nemal...mam 20 a si mislim ze podvadzanie neni na mieste ... prave na tie techtle mechtle mam niekoho koho lubim .. a to sa podviest neda. Hovorim to asi preto (ostatny mate iny nazor mozno)ze som prvi krat vazne zalubeny a je to uz 13 mesiacov a to som kedysi podvadzal ale to oproti tomuto nebola laska!a kto povie ze by dokazal podviest to je je***te a keby to mne frajerka spravila ze by povedala "dokazala by som podivest aj keby neviem co..ale dokazla"tak toto by som jej nikdy neodpustil.
som asi dost podstivy :D
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

mi-chau napísal:Vacsina ludi pri nevere vsak nemysli prave na veci o kt. tu vy hovorite ako dovod preco by ste to nespravili. Ked muzovi stopori penis a jeho zalud je drazdeny zaludocnou kyselinou nejakej hrzky, tak jeho mile deticky a lubezna zenicka su posledne na co mysli.
Don't think by your junior.
Ja z pohladu zeny si neviem predstavit ze ked by doslo k takejto situacii ze ani na mikrosekudnu by som nepomyslela na partnera. Akokolvek by mnou lomcovala vasen ta mikrosekunda by tam urcite bola a potom to je uz iba vecou svedomia ci sa pokracuje alebo nie.
Ale je pravda ze do blbej situacie sa da dostat velmi lahko uz len ked ta druhy pritahuje ale hrdina je ten co vie cuvat 8)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

zatial som ziadnu svoju holku nepodviedol.proste to nie je v mojej povahe.ked mam holku tak ju mam rad a myslim na nu.ak by sa nasla lepsie ako spomenul t0m4s3 tak by som sa s holkou rozisiel ale urcite by som jej takto neublizil.to si neviem predstavit
mi-chau
Darca
Darca

Janta napísal:Ja z pohladu zeny si neviem predstavit ze ked by doslo k takejto situacii ze ani na mikrosekudnu by som nepomyslela na partnera. Akokolvek by mnou lomcovala vasen ta mikrosekunda by tam urcite bola a potom to je uz iba vecou svedomia ci sa pokracuje alebo nie.
Ale je pravda ze do blbej situacie sa da dostat velmi lahko uz len ked ta druhy pritahuje ale hrdina je ten co vie cuvat 8)
Mas penis? Nemas.
xivo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xivo »

mi-chau napísal:Mas penis? Nemas.
Odkial vieš :D (ale nie) ....
Pravdu povediac nie, nepodviedol by som kedby som bol pri zmysloch ... inac keby som bol ako delo ... netusim radsej ani nechcem vediet ... vtedy asi používam namiesto mozgu niečo iné :?
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

mi-chau napísal:Mas penis? Nemas.
Mi-chau, vsetci vieme ake to je, ale myslim, ze nie je az take tazke tomu odolat ked ma clovek dovod :wink:
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

NIE !!!
neni o com...
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skerka »

GothaR napísal:No ono sa to ma skor tak, ze holka nema problem chodit s chalanom v rovnakom veku, pripadne mladsim, ale v momente, ked o nu prejavi zaujem starsi a viac zabezpeceny muz, tak zacne pochybovat a to uz nie je dobre.
Toto máš 100% pravdu..stalo sa mi to :? a v jednej chvíli ma presvedčil(neviem ako to dokázal) o tom,že starší chlapi sú skúsenejší..a poviem vám je to pravda,ale ľutujem,že som to urobila...ale videla som za tým takú blbosť akou je zvedavosť...doplácam na ňu stále :cry: takže áno dokázala by som podviesť :(
mi-chau
Darca
Darca

midnight_man napísal:Mi-chau, vsetci vieme ake to je, ale myslim, ze nie je az take tazke tomu odolat ked ma clovek dovod :wink:
Ja len hovorim o tom ze 60% racionalnych myslienok v takej situlacii vychadza z tes-tes
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

mi-chau napísal:Ja len hovorim o tom ze 60% racionalnych myslienok v takej situlacii vychadza z tes-tes
To chces povedat ze chlap samozrejme nie ziadny teen, ktory uz co to ma odsexovane nevie sam seba trochu kontrolovat a vacsie slovo ma ten dole...aspon tak to na mna posobi co pises a penis nemam takze prosim objasnit :roll:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Holt niekto ma tak maly mozog, ze ten dole ho hravo "prekrici". Tym nepoukazujem na nikoho konkretneho. Je pravda, ze chlap dost casto rozmysla penisom, ked sa k tomu pridaju nejake omamne latky (kludne staci par piv) a nejaka babenka, ktora zdiela jeho sympatie tak je ohen na streche, ale aj napriek tomu si myslim, ze niekolkokrat si clovek uvedomi co robi a ako to zrejme dopadne.
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Svoju momentálne priatelku by som nedokázal podviesť svedomie a ani srdce mi to nedovolí...Veľmi ju ľúbim tak asi preto...no a tak vseobecne by som nevedel babu podviest...
BTW:Az teraz som si vsimol ze zakladatel temy je moja laska. :aasmile6:
mi-chau
Darca
Darca

Janta napísal:To chces povedat ze chlap samozrejme nie ziadny teen, ktory uz co to ma odsexovane nevie sam seba trochu kontrolovat a vacsie slovo ma ten dole...aspon tak to na mna posobi co pises a penis nemam takze prosim objasnit :roll:
Tym som chcel povedat nieco taketo:
t0m4s3 napísal:Holt niekto ma tak maly mozog, ze ten dole ho hravo "prekrici". Tym nepoukazujem na nikoho konkretneho. Je pravda, ze chlap dost casto rozmysla penisom, ked sa k tomu pridaju nejake omamne latky (kludne staci par piv) a nejaka babenka, ktora zdiela jeho sympatie tak je ohen na streche, ale aj napriek tomu si myslim, ze niekolkokrat si clovek uvedomi co robi a ako to zrejme dopadne.
treba si uvedomit ze zenske zbrane su tie najsilnejsie.. nie nadarmo sa to hovori. Je to pravda. Pravdaze zavisi aj od vztahu. Ked niekto preziva tmave obdobie, je pravdepodobnejsie ze bude rozsievat semeno ako clovek v krasnom vztahu v idealnom obdobi. Je mnozstvo faktorov ktore to ovplyvnuju, nielen tlak v semennikoch.
lew1s
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lew1s »

..no ja urcite nie .. mal som ich dost a ani jednu som nepodviedol.. myslim ze by to nebolo voci tej osobe pekneee ..

.. a keby mna podvedie .. ja neviem asi zabijem ju aj jeho :D
fakt.. neakceptujem podvod ..nijak.. vobec
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

nikdy
netolerujem to ani z opacnej strany...
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

Ako by sa dalo podviest niekoho koho mam rad? Ked niekoho mam naozaj rad tak ani keby aka po mne vystartovala tak ma smolu, stale myslim na moju jedinu osobku a vsetko ide bokom :smt050 A skusili ste si predstavit tie smutne ocka priatelky(priatela) keby sa to dozvedel(a) ? Ked Vam verila a Vy ste urobili toto? Nikdy nepochopim niekoho kto podviedol :smt097
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

pochopíš ked budeš podvedený :cry:
Napísať odpoveď