Z toho si nic nerob, Sheep je tu uz tri roky a co niekedy z neho pada ...Grim-Reaperka napísal:tak sorry, pockam este mesiac a potom sem zacnem pisat
mi-chau: imho je "sikana" a sikana
ty lolenct0m4s3 napísal:Z toho si nic nerob, Sheep je tu uz tri roky a co niekedy z neho pada ...
Ak povazujes to ze sa zabijaju za normalne tak si tiez idiot.dudo02 napísal:Samozrejme,ten tvoj postoj k zivotu,tvoja kultura je najlepsia...A kto sa nejako odlisuje od"tej spravnej cesty"(tvojej) je idiot
Nikde som nepisal,ze to povazujem za normalne..Avsak ked nie je ich kultura pre mna normalna,to ete neznamena,ze su idioti..Aj o tebe si niekto mozno mysli,ze si idiot a obaja vieme,ze nie siSheep napísal:Ak povazujes to ze sa zabijaju za normalne tak si tiez idiot.
A to co si myslis o mne je tvoj problem. Najlepsi moj zivot nebude, resp. najlepsi zivot neexistuje, ale opat to zavisi len od uhla pohladu, takze pokial ta bavi drbat do osieho ulu len pokracuj...
A ja si myslím že qwerty-xyz idiot je, pretože... ale to nić nemení na veci, že sa kce zamordovaťdudo02 napísal:Nikde som nepisal,ze to povazujem za normalne..Avsak ked nie je ich kultura pre mna normalna,to ete neznamena,ze su idioti..Aj o tebe si niekto mozno mysli,ze si idiot a obaja vieme,ze nie si.
no hej ale aj tak ja taku kulturu neuznavam, myslim ze ani ty nie, takze ked to chcu robit nech robiadudo02 napísal:Nikde som nepisal,ze to povazujem za normalne..Avsak ked nie je ich kultura pre mna normalna,to ete neznamena,ze su idioti..Aj o tebe si niekto mozno mysli,ze si idiot a obaja vieme,ze nie si.