čo všetko treba zariadiť pred samovraždou

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Grim-Reaperka napísal:tak sorry, pockam este mesiac a potom sem zacnem pisat :cry:
Z toho si nic nerob, Sheep je tu uz tri roky a co niekedy z neho pada ...

mi-chau: imho je "sikana" a sikana
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Sheep napísal:ked je to pre nich sucast cti a vychovy tak ich uprimne lutujem ale co uz vsade su idioti, ale tam kde si spomenul je ich asi privela
Samozrejme,ten tvoj postoj k zivotu,tvoja kultura je najlepsia...A kto sa nejako odlisuje od"tej spravnej cesty"(tvojej) je idiot :roll:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

t0m4s3 napísal:Z toho si nic nerob, Sheep je tu uz tri roky a co niekedy z neho pada ...
ty lolenc :lol: este ma nikto nezabil aby zomna daco padlo :D
dudo02 napísal:Samozrejme,ten tvoj postoj k zivotu,tvoja kultura je najlepsia...A kto sa nejako odlisuje od"tej spravnej cesty"(tvojej) je idiot :roll:
Ak povazujes to ze sa zabijaju za normalne tak si tiez idiot.
A to co si myslis o mne je tvoj problem. Najlepsi moj zivot nebude, resp. najlepsi zivot neexistuje, ale opat to zavisi len od uhla pohladu, takze pokial ta bavi drbat do osieho ulu len pokracuj... :roll:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Sheep, ty si fakt pripad. Neni vsetko co pada loot :roll:
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Sheep napísal:Ak povazujes to ze sa zabijaju za normalne tak si tiez idiot.
A to co si myslis o mne je tvoj problem. Najlepsi moj zivot nebude, resp. najlepsi zivot neexistuje, ale opat to zavisi len od uhla pohladu, takze pokial ta bavi drbat do osieho ulu len pokracuj... :roll:
Nikde som nepisal,ze to povazujem za normalne..Avsak ked nie je ich kultura pre mna normalna,to ete neznamena,ze su idioti..Aj o tebe si niekto mozno mysli,ze si idiot a obaja vieme,ze nie si :wink: .
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

dudo02 napísal:Nikde som nepisal,ze to povazujem za normalne..Avsak ked nie je ich kultura pre mna normalna,to ete neznamena,ze su idioti..Aj o tebe si niekto mozno mysli,ze si idiot a obaja vieme,ze nie si :wink: .
A ja si myslím že qwerty-xyz idiot je, pretože... ale to nić nemení na veci, že sa kce zamordovať
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

Môj názor, iba nerozhodný človek sa dokáže spýtať , či ma vykonať samovraždu, a iba debil čaká, že mu niekto napíše, aby tak aj spravil.
Ale ja nikomu svoj názor, že život je krásny a dlhý brať nebudem , preto ...
veselo sa podrež, zapi liehom tabletky, skoč z mosta, obes sa, skoč pod vlak či napumpuj do seba 10K Voltov ....a nezabudni odkázať ako je tam hore, či dole ... či sa tam ponáhlať ako ty , alebo sa tu zdržať najdlhšie jak to ide :wink: :roll:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

dudo02 napísal:Nikde som nepisal,ze to povazujem za normalne..Avsak ked nie je ich kultura pre mna normalna,to ete neznamena,ze su idioti..Aj o tebe si niekto mozno mysli,ze si idiot a obaja vieme,ze nie si :wink: .
no hej ale aj tak ja taku kulturu neuznavam, myslim ze ani ty nie, takze ked to chcu robit nech robia

Fabo, sak sranda co sa rozculujes
Napísať odpoveď