Žitný zrazil 5 ročného chlapčeka s otcom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mystique
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Mňa zasa zarážajú príspevky tohoto typu. Vykonštruoval si tu niečo nad čím sa mi rozum zastáva. Vieš čo je podstatné? Zabil človeka. Ak by išiel normálne ako normálny človek nestalo by sa to.
ako mozes povedat ze by sa to nestalo v 60tke ked si tam nebol, poznas okolnosti ??? nie ?? tak preco hlasas nieco takeho... Zabit mozes aj v 40tke a zapametaj si, ty nemusis mat na tom vobec podiel viny.... Nestastie sa stane velmi lahko... bohuzial si vrah...
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

mystique napísal:ako mozes povedat ze by sa to nestalo v 60tke ked si tam nebol, poznas okolnosti ??? nie ?? tak preco hlasas nieco takeho... Zabit mozes aj v 40tke a zapametaj si, ty nemusis mat na tom vobec podiel viny.... Nestastie sa stane velmi lahko... bohuzial si vrah...
presne tak ako hovoríš..

a ako viete že telefonoval??? to ho videla tá babička čo bola v 20 metrov vzdialenej záhradke s hlavou dole a trhala si zelinku??? to ona povedala že telefonoval??
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

ProfionQQ napísal:presne tak ako hovoríš..

a ako viete že telefonoval??? to ho videla tá babička čo bola v 20 metrov vzdialenej záhradke s hlavou dole a trhala si zelinku??? to ona povedala že telefonoval??
Preco stale vytahujes tento wannabe argument ? Uz sa mi zda, ze to je niekolko stran dozadu furt o tom, ze ho niekto odsudil ako telefonoval a isiel 180 aj ked to tu snad ani nikto netvrdi.

Asi najlepsie na tychto 10 stran trashtalku je to, ze ak by to bol niaky nic clovek (teda osobne niak ani tieto wannabe showbiz celebrity neuznavam, ale budis), tak uz je odsudeny a na gilotine, ale kedze je to teraz PAN MODERATOR !!! tak je to bud, ze je totalne nevinny, alebo vinny z previnenia bytim debilnym moderatorom.
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa RainbowSix »

No ak to zobereme zo strany policie a zakona Neprimerana rychlost telefonovanie ktore sa nepotvrdilo neberem do uvahy a pritom neumiselne zabitie cloveka a ublizenie na zdravy porusil minimalne 3 zakony.No urcite bude sud ale ako poznam nase sudnictvo tak dokym to dojde na najvyssi sud a potvrdi rozsudok tak aspon tych 10 rokov prejde .A podialsie ak by si erytrocyt studoval zakon tak vies ze zakon nerozoznava ci obet je nezletila,cierna biela alebo ine odlisnosti odlisuje sa sposob zabitia a to je neumiselne takze to najnisie ak sa nedokaze na sude ze to spravil naschval co je pi.. dalej zabudate nato podstatne funguje vtejto zemi zakon prezumcia nevini co hovori ze obzalovany je nevinni dokym ho sud neobvini a tak sa kunemu musi pristupovat.
A moj osobny nazor nato ze zabil dieta?No pravdupovediac je smutne ze zrazil dieta ale neviem preco robite stoho humbuch dnesnom svete je to normalne kazdi den zomru na nasich cestach vela ludi a nik sa stym nezaobera takties je to smutne ale podla tvojho zakona by mali bit seci co dakoho zabili zavreti do vezenia tak aj ty urcite si zabil daku muchu alebo hmiz tak do lochu snim !!! Nezastavam si ho ale urcite dozivotie tak to nie aj tak hlavni trest vinesie ten nahore nie my .
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

mystique napísal:ako mozes povedat ze by sa to nestalo v 60tke ked si tam nebol, poznas okolnosti ??? nie ?? tak preco hlasas nieco takeho... Zabit mozes aj v 40tke a zapametaj si, ty nemusis mat na tom vobec podiel viny.... Nestastie sa stane velmi lahko... bohuzial si vrah...
Rýchlo sa ťa opýtam protiotázkou? A ty si tam bol, že tvrdíš že takto nešiel? Ja len súdim zdravím sedliackym rozumom, že nemohol ísť normálne.
RainbowSix napísal:A podialsie ak by si erytrocyt studoval zakon tak vies ze zakon nerozoznava ci obet je nezletila,cierna biela alebo ine odlisnosti odlisuje sa sposob zabitia a to je neumiselne takze to najnisie ak sa nedokaze na sude ze to spravil naschval co je pi.. dalej zabudate nato podstatne funguje vtejto zemi zakon prezumcia nevini co hovori ze obzalovany je nevinni dokym ho sud neobvini a tak sa kunemu musi pristupovat.
Mne sa snáď z teba niečo stane. Povedz mi, kde som napísal že zákon rozoznáva, či je obeť biela, čierna, červená, zelená, modrá, alebo fialová?
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa RainbowSix »

erytrocyt napísal:Mne sa snáď z teba niečo stane. Povedz mi, kde som napísal že zákon rozoznáva, či je obeť biela, čierna, červená, zelená, modrá, alebo fialová?
Nenapisal ale viznieva to z tvojich prispevkoch ze si zaujaty vekom obete.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

A kde si to vyčítal, nože mi to ukáž. :roll:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Zbytocne pitvanie situacie. Keby si to bol nedajboze ty alebo ja, bolo by to mozno v TV a dalej by to nikto neriesil. Tym, ze je to Zitny, rozobera sa to vsade.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

p4ra ma pravdu, nechcem byt necitlivy, ale stava sa to kadekomu a dost casto.

erytorcyt, dozivotie sa kolkorazy nedava ani vrahom, kt. brutalne zabili cloveka (Petlus), ale ty by si dal dozivotie tomu chlapovi, kt. neumyselne zrazil chlapca. Preco ? Lebo je medialne znamy ? Lebo obetou bol maly chlapec ? Alebo preto, lebo isiel prilis rychlo ? Asi reagujes privelmi emotivne, mne toho chlapceka bolo tiez luto, ale na dozivotie som ani raz nepomyslel

Marky, kludne, nech si tych 5 odsedi
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Je uplne jedno ci isiel 30 000 m/s alebo to auto len tlacil ale zabil coveka z vlastnej nepozornosti...
Prajem mu 5 rokov bezpodmienecne. Iste by ste mu najradsej dali rok a po 2 mesiacoch ho pustili von sak co on nemoze zato ze zabil cloveka...
Ci je to Zitny alebo to nieje Zitny, je to jeho chyba a mal si davat vacsi pozor.
Myslim ze najmudrejsie bude pockat na vysledky policajnej analyzy.
Dalsia vec je ze to jeo auto sa urcite nemohlo rozbit o 2 biky ale potom este asi napalil do stromu alebo niecoho. Dlasia vec je ze sa to stalo v zakrute, ktory normalny clovek predbieha do ostrej zakruty?

// Keby isiel 180 a telefonoval nedal by som mu dozivotie. Stacilo by mu 20 rokov na psychiatrii.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nadeo: Odavam sa, ze tej odpovede sa od erytrocyta nedockas.

erytrocyt: Tie tvoje prispevky maju fantaziu, to musim uznat. Tak ako si ty v teme chytal za slovicka, tak ta chytim teraz ja. Pises, ze keby si siel o 10 km/h viacej, tak to dieta zrazis. Ja tvrdim, ze nezrazis, pretoze by si siel urcity usek rychlejsie a presiel by si ho skor, cize by si tam bol skor mozno o 10 sekund, mozno o minutu... a tak by sa ta situacia nebola stala. V tomto tvojom pripade je to obycajne filozofovanie na urovni KEBY. Cyklistov ci dochodcov stretavam na ceste vsade, ci v meste, mimo mesta, na sidliskach ale i na chodnikoch, pesej zone (aj ked by tam nemali byt) a aj na poliach, lukach ci lesoch. Tvoje argumenty su maximalne ubohe, nepoznas fakty a tak nedokazes posudit co sa stalo, nedokazes vyvratit technicku poruchu auta, nedokazes vyvratit mikrospanok, nedokazes vyvratit ci isiel 80 km/h alebo 180 km/h a ani to, ci telefonoval alebo nie. Takze nechapem tvoje rozhorcenie a tresty, ktore tu davas. Bez ohladu na to co sa stalo a ako sa to stalo, tak Zitny je vinny a mal by niest vinu, ale nemienim nikoho odsudzovat len na zaklade domienok a na zaklade bulvaru, ktory si viac ako polovicu veci mohol kludne vymysliet, pretoze ich nikto nemoze vyvratit. Aky bude trest a ako cela kauza dopadne, tak na to si pockam, zatial vsak nemienim nikoho staviat pod gilotinu a nadavat mu do hovad a kadejakych zvierat, tak, ako tomu bolo v tejto teme najma od teba a tebe podobnych zakomplexovanych jedincov.

RainbowSix: Ty sa radsej venuj pocitacovym hram a nepis ku veciam o ktorych nemas ani len paru, najma nie k sudnictvu.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

No predstavivosť máš, o tom niet pochýb. Každý normálny človek pochopil, čo som myslel tým, že ak by som šiel o desať kilometrov za hodinu rýchlejšie. To čo si napísal, je číri nezmysel. Všetkým je myslím jasné, že bola myslená okamžitá rýchlosť 50 km/h. V prípade žeby som mal okamžitú rýchlosť 60 km/h by som neubrzdil. Niekto to pochopil na prvý krát, niekomu to treba vysvetliť, všetci sme nejaký. To žeby som pri vyššej rýchlosti prešiel istý úsek skôr a táto situácia nenastala je teraz tak irelevantné, až strach. Bavíme sa o okamžitej rýchlosti v danom momente, je absolútne bezpredmetné, či som pred týmto okamihom šiel 60, 50, 180 alebo 30.
Ja osobne som ho neodsúdil na základe bulváru, ale na základe správ v televízii, na základe fotografií z miesta činu. Počkáme si na vyjadrenie polície, a uvidíme, čo prinesie. Inak je výsostná drzosť, aby administrátor dával svojmu moderátorovi do zakomplexovaných jedincov len kvôli opačnému názoru. Ale poslúž si, ja znesiem veľa. Určite tvoja veľkosť stúpla a stúpne.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

http://www.cas.sk/zitny

nehorazne :roll:
tu mi pride trefne: urobit z komara somara
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

erytrocyt: Urcite ti hovori nieco pojdem zrychlenie, rovnomerny zrychleny pohyb, rychlost a podobne. Na zakalde toho ti musi byt jasne, ze okamzita rychlost neskoci len tak z 50 mna 60km/h, takze tvoj pribeh o tom je proste sci-fi.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ja sa nebavím o priebehu celej mojej jazdy z PP do KE. Ja sa bavím o tom, že ak by som v danom mieste šiel 60 km/h, nestihol by som to dobrzdiť.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Tomasko napísal:http://www.cas.sk/zitny

nehorazne :roll:
tu mi pride trefne: urobit z komara somara
dobre kur*y. akoze chcel by som vidiet, ako by sa citilo vedenie portalu, ak by sa nieco podobne stalo im
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

By ma tak zaujímalo, koľko Žitný nakoniec dostane.......... Jedna reakcia v novinách ma veľmi zaujala...... Voľne citujem..... Žitný dostane podmienku a pokutu, TV Markíza urobí nadáciu na pomoc rodine, a nakoniec sa bude ako obeť prezentovať on sám a o skutočných obetiach sa už hovoriť nebude......

By to bolo na mne...... tak by som počkal až sa uzdraví a potom by som ho tak na hodinu zavrel do miestnosti s otcom a matkou toho chlapca..... Ktohovie, možno by mu odpustili.......... a možno nie.......... :roll:
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

erytrocyt napísal:Inak je výsostná drzosť, aby administrátor dával svojmu moderátorovi do zakomplexovaných jedincov len kvôli opačnému názoru. Ale poslúž si, ja znesiem veľa. Určite tvoja veľkosť stúpla a stúpne.
potom je asi normalne ked moderator tohto fora nadava mne do kretenov, len na zaklade opacneho nazoru. Tak aspon nerob teraz zo seba chudacika...
je krasne vidiet ako bulvar okrasluje tuto "udalost"

Ked som si cital jeden z prvych postov ohladom toho co sa stalo, docital som sa ze zitny siel 150km/h.
O den na to bola rychlost 150-180Km/h s mobilom v ruke, dnes po prezreti portalu noveho casu uz je 200Km/h... Pozrite si to video ako vypada zakruta, pochybujem ze zitny prekrocil 130km/h.
Dalsia vec ktora ma zaraza je, ze ako moze niekto prezit naraz dvojtonoveho auta ktore ho zmetie v rychlosti dajme tomu 180km/h. Videli ste co s clovekom narobi taka supa ? Keby to tak bolo tak obete niesu v kope... ale zbierali by ich do igelitovych vriec po celej ceste...
Ja neberiem vinu zitnemu, len poukazujem na fakt, ze vela z vas odsudzuje cloveka iba na zaklade "Zábery, ktoré trhajú srdce! Rasťo, tohto anjelika si zabil!" BULVARU, ktory len tapa a ani nevie kolko zitny siel a ani ostatne okolnosti, len prikraslili fakty ktore su doteraz verejne zname... To ze niekto niekoho zabil sa da napisat na X roznych sposobov a bulvar si vybral presne taky aby zitneho uplne potopil...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

kurna uz nech to skonci...
Očití svedkovia odhadujú, že moderátor sa po ceste rútil rýchlosťou 180 až 200 km/h.
Nie je to žiadny chudáčik, veď len čo vyšiel z dediny, už mal na tachometri 150-ku.
jasne dal nitro a zaradil dvojku :roll: zachvilu povedia, ze letel nizko nad zemou... boze ti ludia nemaju zdravy rozum :roll:

vsade na nete pindaju na markizu, ze mlci a nic nedava v spravach o tejto udalosti. ja sa necudujem, preco nekydali na jojku ked sa vyrubala kusnirova a zvysni a tiez mlcali? no preco asi.
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

mystique: Seriozne, fakt tu niekto obhajuje nazory tych bulvarov? Nechcem tymto siahat do sporu ohladne erytrocita, len jeho posty necitam (fakt no offense, do tohoto sa vobec miesat nechcem) ale uz niekolko stran tu kazdy len do bulvaru nadava znova a zas a pritom sa ich nikto nezastava.

Zajtra to ale bude v novom case, ako Rasto Zitny letel nadzvukovou rychlostou v jeho audi-lietadle a nielen ze telefonoval, ale este aj pil a jedol naraz a strihal si nechty na lavej nohe, ked zrazu uvidel mladeho chlapca, do ktoreho to nielenze surovo napalil aby sa pomstil vsetkym malym detom, ale este do neho zacal aj strielat a hadzat bomby s nechtami z lavej nohy.
Napísať odpoveď