Co sa vam snivalo?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
boborko
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boborko »

mne sa casto riadne loloviny snivaju...napriklad pust a dookola strma skaliska...a taka velma linia tankou vojakou atd...utekal som za kamaratmi a za mnou to vsetko buchalo ale samozrejme sa mi nic nestalo...aj s kamaratky sme sa ukryli v takej strbine v skalach...odrazu som si tam vsimol asi 5metrovy vankus...odokril som ho a bola tam chodba...rychlo som ich tam nahnal(kamosou-tiez vojakou)a zase som chodbu zakryl vankusom aby si ju nikto nevsimol :D :D potom sme isli dlho uzuckymi miestami ked odrazu miestnost...ale trt v nej bolo...iba radiator...tak som odokryl radiator a to bola tajna chodba do nemocnice...ako sme vysli v nemocnici tak nas rychlo posadili na lôzka (aj ked nam dokopi nic nebolo)a vdade naokolo prisli take brutal pekne sestricky a zacali skumac co nam je...nanestastie som sa potom zobudil :cry: :cry: skoda

//autoeditácia príspevku ( 14 Jul 2008, 13:13 )
kachna napísal:pred par dnami som mal sen s kamoskou, velmi zaujimavy. pozeral som sa na nu nie ako kamarat ale ako jej priatel. ale co povedal som si ze sen :)...

vcera som mal zase sen s tou kamaratkou. fotil som ju v mojom atelieri na jej vodicak a zvrhlo sa to na jazdu na husenkovej drahe...
..
a dnes bol o5 s nou. aj ked sme dnes lovili mojho uja, polovnika, co sa premenil na medveda lebo chcel utiect "into the wild". a jazdili sme na vojenskom dzipe a strielali z kalasnikova a obklucili nas trpaslici...
NEFETUJ :D :D :D a bud nahoda alebo by si rad bol s nou nieco viac ako iba kamarat :oops: :lol: :?:
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

Mne sa davnejsie snivalo ze som padal z okna a to za par dni tusim 5 krat raz sa mi snivalo ze ma nahanal king kong tunak po ulici a ze som sa schoval pod auto a v tom som sa prebudil mozno o rok dva sa mi to snivalo zase ale teraz v nejakom velkomeste ze som pred nim utekal skoval som sa do zburaneho domu a nemohol na mna dotiahnut rukou potom som sa ocitol v panelaku vyskovom ze som sa schoval vo vytahu a dalej si nepametam ked sa mi nieco sniva tak nic pekne stale len taketo sny aj freddy kruger ma nahanal vyliezol mi s postele a mal nie te jeho drapy ale obicajne niznicky a v tom som sa prebudil ... ale poslednu dobu sa mi toho moc nesniva naposledy tym king kongom heh
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

No dnes to pre zmenu bola tatkovej kolegini dcera :)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

posledne 2 tyzdne si pametam zo svojich snov velke Tudle-Nudle, pricom viem ze sa mi nieco snivalo ale ani za toho boha si neviem spomenut co :lol:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

uz sa mi dlho nesnivala taka kravina ako dnes :D

budik som si dnes dal o hodinu skorej, na 6.00, chcel som si ist nieco kupit, samozrejme som vsak zaspal dalej a o 7.00 sa mi snivalo, ze vstavam na budik o siedmej, otvorim oci a 7.00 :D ale budik som nemal nastaveny :D
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weronyka »

ja som raz zaspala po sediačky na posteli... mamina mi na druhý deň vravela, že sa so mnou rozprávala a ja som jej normálne odpovedala, no potom si všimla, že spím... ja som si samozrejme nič nepamätala, ale keď si predstavím, ako som tam nešťastne sedela a nik sa neunúval riadne ma uložiť do postele, je mi až do plaču... :D
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

2 posledne sny, ktore si pamatam, boli s mojimi spoluziackami.
1. si moc nepamatam, no viem, ze tam figurovala 1 spoluziacka (nebol to ziaden sen so sexualnym podmazom).

2. si pamatam ovela lepsie:
Dovolenka s inou spoluziackou. Boli sme v nejakom dome spolu s jej rodinou. Pamatm si hlavne garaz, kde bolo 6 bicyklov: 5 (rodicia + ona a brat + ja) velkych a jeden maly pre jej maleho braceka.
Na prvy pohlad vyzerali bicykle ako hi-tech horske, trekingove, ci ako sa takym cajkom nadava. V tom sne som sa prizrel blizsie a boli to obycajne ukrajiny.
Tie bicykle doviezol jej otec, cosi povedal, ja som sa zacal citit ako 5. koleso na voze. Otec garaz zatvoril zvonku a mna nechal vo vnutri. Cez dvere som vosiel do domu. Vliezol som do nejakej izby. Nie som si isty, ci to bola kupelna, kde spoluziacka lezala vo vani plnej vody s bohatou penou, alebo nejaka spalna, kde spoluziacka lezala v posteli prikryta bielou dekou.
S blbym pocitom zbytocneho cloveka v dome sa sen skoncil.

A sem - tam sa mi snivalo, ze som s niekym sulozil, bolo to velmi realisticke, ani zobudit sa mi nechcelo. Dokonca mam pocit, ze som aj pohyboval panvou v rytme suloze zo sna. Ked som sa zobudil, mal som prijemnu stojku a dojem, ze som vazne kefoval...

Posmech za posledny odstavec si nechajte pre seba. Na tom nie je nic smiesne! :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

tom.tom11 napísal:No posledne som trochu viac rozmýšľal nad vodičákom a tak sa mi opäť snívalo o mojom novom aute, a konečne som ho aj prevetral. V ostatné dni niekto do mňa buchol hneď na prvej križovatke. Len škoda že som musel ráno vstávať :)
presne to iste ibaze ja som narazil do tanku :D a potom namna vybehol clovek s tanku bol to bezdomovec ale uz som zabudil :(
Kakashi Hatake
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kakashi Hatake »

Mne sa snívalo ze sa žením a nevesta je taká krásna baba a potom svadobná noc a up :D zobudil som sa ..... . :lol:
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Kakashi Hatake napísal:Mne sa snívalo ze sa žením a nevesta je taká krásna baba a potom svadobná noc a up :D zobudil som sa ..... . :lol:
aj ja som mal taký sen a v tom najlepšom sa zobudíš to nieje možne :D a potom sa snazis naspat zaspat aby sa ten sen vrátil :D
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

vzdy, ked sa zobudim a vonku je uz svetlo, tak sa kuknem na mobil, aky je cas, a ked uz bolo 9, tak vstanem (aj ked sa mi nechce) :) no a tak sa mi snivalo, ze som sa pozrel, aky je cas, a bolo tam 6:33, a potom som sa zobudil, pozrel na cas, a bolo 9:40 :roll:
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

dnes sa mi snivalo ze som na koncerte Twinsiek.:D:D:D a najpr som do nich hadzala keksy..akoze naprotest ..potom ked spievali zrazu sa tam objavila taka cernosska gospelova skupina ako vokaly.:D a twinsky pri mne tancovali a pritom sa bavili o tom ze by mali schudnut.:D heh a vsade koopec ludi..nechapem co za haluska.:D
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

Dneska som mal taky sen ze som kukal do zrkadla a len som kukal a kukal a dost dlho ani som slovo nepovedal len som sa kukal a potom som sa zobudil!! Super sen nie? :lol: :lol: :lol: skoro som ho aj pochopil
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

heh mne sa dnes snivale že som vyliezol na dajaku veľku sochu a ma začalo nahaňať take komando:D potom ma chytili a toho najvyšieho fizla som sa pytal či to videl a ako sa mu to pačilo:D
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

sa mi snivalo,ze si kontrolujem emaily myslou...akoze som si uvedomoval,ze spim/snivam ale nejak som veril,ze moje vedomie sa dokaze napojit do elektroniky a skontrolovat si emaily :lol: a ten sen sa mi opakuje castejsie...raz som dokonca cekoval myslou hojka :roll: 8)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Je mozne, ze sa mi uz dlhsi cas nic nesnivalo. Mozno je tomu aj pol roka, ak nie rok a ja si nikdy rano nepamatam na ziadny sen, nebudim sa v noci kvoli zlemu snu, nechapem tomu.
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

hojko napísal:Je mozne, ze sa mi uz dlhsi cas nic nesnivalo. Mozno je tomu aj pol roka, ak nie rok a ja si nikdy rano nepamatam na ziadny sen, nebudim sa v noci kvoli zlemu snu, nechapem tomu.
nechcelby som byt na tvojom mieste.ja si pamatam v podstate vsetko.a niektory ma volaju aj dreammaster
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

hojko napísal:Je mozne, ze sa mi uz dlhsi cas nic nesnivalo. Mozno je tomu aj pol roka, ak nie rok a ja si nikdy rano nepamatam na ziadny sen, nebudim sa v noci kvoli zlemu snu, nechapem tomu.
U mna je to presne tak isto, mal som obdobie kedy sa mi nic nesnivalo snad dva roky, ked sa mi nieco prisnije tak si to pamatam, takze tym to urcite nebolo. Teraz mam sem-tam sen ale povacsinou aj tak len nejaku nocnu moru. Chvalabohu ze nie casto. :?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Mne sa stale nieco sniva ale vzdy po tom ako vstanem pozrem z okna a zabudnem na to ... Viem ze to bol celkom v pohode sen ale pamatam si z neho asi tak 1sekundu deja :)
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

mne sa daco snivalo len uz newiem co....ale zase ten skluuceny pocit a ze ma niekto nahana.... :?
Napísať odpoveď