2 posledne sny, ktore si pamatam, boli s mojimi spoluziackami.
1. si moc nepamatam, no viem, ze tam figurovala 1 spoluziacka (nebol to ziaden sen so sexualnym podmazom).
2. si pamatam ovela lepsie:
Dovolenka s inou spoluziackou. Boli sme v nejakom dome spolu s jej rodinou. Pamatm si hlavne garaz, kde bolo 6 bicyklov: 5 (rodicia + ona a brat + ja) velkych a jeden maly pre jej maleho braceka.
Na prvy pohlad vyzerali bicykle ako hi-tech horske, trekingove, ci ako sa takym cajkom nadava. V tom sne som sa prizrel blizsie a boli to obycajne ukrajiny.
Tie bicykle doviezol jej otec, cosi povedal, ja som sa zacal citit ako 5. koleso na voze. Otec garaz zatvoril zvonku a mna nechal vo vnutri. Cez dvere som vosiel do domu. Vliezol som do nejakej izby. Nie som si isty, ci to bola kupelna, kde spoluziacka lezala vo vani plnej vody s bohatou penou, alebo nejaka spalna, kde spoluziacka lezala v posteli prikryta bielou dekou.
S blbym pocitom zbytocneho cloveka v dome sa sen skoncil.
A sem - tam sa mi snivalo, ze som s niekym sulozil, bolo to velmi realisticke, ani zobudit sa mi nechcelo. Dokonca mam pocit, ze som aj pohyboval panvou v rytme suloze zo sna. Ked som sa zobudil, mal som prijemnu stojku a dojem, ze som vazne kefoval...
Posmech za posledny odstavec si nechajte pre seba. Na tom nie je nic smiesne!