PREKLADY - "Prosim Pomoc!!!"
napis do googla define: nada a mas tam toho vela staci si vybrat co sa ti hodi do kontextu.qwe91 napísal:2 brm: aj na to som myslel![]()
chlapci dakujem..
a je to trosku OT ale ake mate slovniky?... ja mam na PC, v mobile a 2 poriadne a ani jednom to nebolo.. odpoved asi cez PM...
-
XtremeQTXX
Expert
vsetkim odporucam : http://translate.google.com/translate_t
-
Earl_Simmons
Light Star
potreboval by som prelozeit jeden text pesnicky ... pre priatelku PROSIM POMOZTE MI
Ide o pesnicku Jay Sean - Cry
text pesnicky je tu :
vopred dakujem ... dufam ze niekomu sa bude chciet
text pesnicky je tu :
Kód: Vybrať všetko
http://www.supermusic.sk/skupina.php?idpiesne=192158-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Uf kur*a to bolo dlhe : ) btw text co si dal suxx v prvom versi som si myslel ze sa hadaju o bratranca ; DEarl_Simmons napísal:potreboval by som prelozeit jeden text pesnicky ... pre priatelku PROSIM POMOZTE MI
text pesnicky je tu :vopred dakujem ... dufam ze niekomu sa bude chcietKód: Vybrať všetko
http://www.supermusic.sk/skupina.php?idpiesne=192158
za preklad uplne nerucim ak sa najde borec co mi to opravi nenahnevam sa
Presveciala si ma ze som jednoducho nebol dost, ja a ty zmeteny a bojujuci pre vsetko tie veci
teraz viem ze som ti mohol ublizit , nevedel som ze [zato] budem platit tak dlho ,pokial si ty nespravila to iste
ja viem , ze som ti ublizil , nechaval som to na tebe , ospravedlnil som sa milion krat ale myslel som ze to bolo to , ale ja som si myslel ze ma mas spat , nevediac ze to bude take , ale ty si spravila to iste
Teraz sme chyteny v kruhu
Nepretrzitej bitke
V ten den si ma zranila
Mraky na nas zoslali tien
A ja dufam ze si stastna az teraz , tak plac baby plac
Dovol mi pozriet sa ako places places ...
Potrebujem vidiet ako places places places ....
Dokial tvoje slzy nevyschnu nevyschnu nevyschnu ....
Ako pust potrebuje dazd
Chcem aby tvoje slzy padali na mna
Predtym nez sa laska obrati v nenavist
Predtym nez ta popytam aby si zostala
a tesne predtym nez odides prec
Co je toto ? co sa stalo so vztahmi , odstartovali sme tak dobre a skoncili tak zle ,
Baby ja len chem vediet , Oh povedz mi vies baby predtym nez sme to vedeli sme v tom boli zase , nie nie nie , njako si myslim ze nemozeme byt priatelmi,
Prajem si aby to tak nebolo
Prajem si aby to tak nebolo , ale ty si spravila zas to iste
A tak ideme dalej to stastie ide okolo snaziac sa chytit lasku ktora nikde nemoze byt najdena,
cas povedat zbohom a odstupit ,
je koniec dievcatko je koniec
Dovol mi vidiet ta plakat plakat plakat
I ta chcem vidiet plakat plakat plakat
Dokial nase slzy nevyschnu
Ako puste potrebuju dazd
Chcem aby tvoje slzy padali na mna
predtym nez sa laska obrati v nenavist
predtym nez ta popytam zostat
a tesne predtym nez odkracas prec
-
Earl_Simmons
Light Star
-
manager666
Star
Zdravim vas... potreboval by som napisat jeden e-mail po anglicky,ale som len zaciatocnik, tak by som potreboval od vas pomoc.
e-mail:
Dobry den.
Objednal som si od vasej firmy Rechargeable USB Emergency Power Backup Pack 2400mAh a dalsie veci. Vsetko doslo v poriadku, funkcne. Ale v baleni toho Power backupu chyba rozdvoka z usb-na taky maly kolik(vid obrazkova priloha), do ktoreho by som mohol zapojit rozne pribalene redukcie(mini usb atd.).
A chcel by som sa vas spytat, ci by ste neboli taky dobry a neposlali mi ho, pretoze na obale vyrobku je aj nakreslena tato redukcia, cize by mala byt pobsiahnuta v baleni.
vdaka za odpoved
s pozdravom
dik za prelozenie... K+
//autoeditácia príspevku ( 07 Sep 2008, 8:43 )
nenajde sa nikto, kto by mi pomohol ? verim, ze ano
e-mail:
Dobry den.
Objednal som si od vasej firmy Rechargeable USB Emergency Power Backup Pack 2400mAh a dalsie veci. Vsetko doslo v poriadku, funkcne. Ale v baleni toho Power backupu chyba rozdvoka z usb-na taky maly kolik(vid obrazkova priloha), do ktoreho by som mohol zapojit rozne pribalene redukcie(mini usb atd.).
A chcel by som sa vas spytat, ci by ste neboli taky dobry a neposlali mi ho, pretoze na obale vyrobku je aj nakreslena tato redukcia, cize by mala byt pobsiahnuta v baleni.
vdaka za odpoved
s pozdravom
dik za prelozenie... K+
//autoeditácia príspevku ( 07 Sep 2008, 8:43 )
nenajde sa nikto, kto by mi pomohol ? verim, ze ano
-
Earl_Simmons
Light Star
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
snad by to mohlo byt...manager666 napísal:Dobry den.
vdaka za odpoved
s pozdravom
Kód: Vybrať všetko
Dear Sir od Madam,
I have bought the Rechargeable USB Emergency Power Backup Pack 2400mAh and other things from you. Everything came allright, but the Power backup. There is missing an usb-to a little plug adapter (see picture enclosure), which I could use for connecting various enclosed adapters (mini usb, etc). I would like to ask you if you would be so nice and could send me it, because the adapter is depicted on the product cover, so it should be included.
Thank you.
Yours Faithfully,
tvoje meno.Prosim, pouzi linky nizsie na odkazovanie uzivatelov na "Linkadage Brokerage" a ziskaj $25 za kazdeho aktivneho vydavatela alebo inzerenta, na ktoreho si odkazal.Earl_Simmons napísal:prelozi mi to niekto ?
Please use the links below to refer users to the Linkadage Brokerage and receive $25 for each active publisher or advertiser referred.
-
Earl_Simmons
Light Star
From 10. September 2008 , we implementing new quality control modules into system core , this change makes some important changes in payments. FROM THIS DATE WE REDUCING YOUR PAYMENTS [ NOT IN STATS ] ALL REVENUE GENERATED VIA PROXY , BOT AND LOOPSCRIPTS ! All users who generate in one payment period more than 25% of traffic with illegal methods ( proxy , bot .. ) is go into suspendation process without any way to get generated revenue from balance !