Co chces ja neviem y murgasky nicSyfon napísal:tak to si pisza chvilu matura a ja si nepamatam co sme brali v skole minuly rok
bude sranda
Co treba na prijatie na murgasku??
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
murgaska je vlastne o tom , ze ju musis mat uplne na salame a bude dobrexXPAINKILLERXx napísal:Co chces ja neviem y murgasky nic![]()
![]()
![]()
Ale ved naco to vediet? Ja som predsa hrdy murgasak a mne to netreba
![]()
![]()
![]()
Kámo tak to máš v pohode len ja nechápem ako som mohol vykryť som bol asi tak na jedných max dvoch meraniach za polrok a do školy som chodil dpc tak všelijako ako som sa vyspal dpc a som mal iba 4x4ky na vysvedčení takže celkom v pohodke nie??m1s0 napísal:murgaska je vlastne o tom , ze ju musis mat uplne na salame a bude dobre..tento rok tiez nechapem ako som mohol prejst s tym pristupom k skole aky som mal- dokopy som sa ucil asi hodinu za polrok. a napr take merania(elaboraty ) som ani tento rok neodovzdal- sice ich najpr pitali odomna, ale potom ich to dako prestalo bavit
//autoeditácia príspevku ( 21 Aug 2008, 9:03 )
ak chcete vidieť haluz tak si kuknite na pokeci http://pokec.azet.sk/papek26?i9=9c2c2d5 ... ideo=52000 alebo ak by vám to nešlo tak si dajte vyhladať videjko EVKA SOLO sa utrtkáte
-
Sphinx
Addict
na tu maturu som zvedavyM3lm@n napísal:Kámo tak to máš v pohode len ja nechápem ako som mohol vykryť som bol asi tak na jedných max dvoch meraniach za polrok a do školy som chodil dpc tak všelijako ako som sa vyspal dpc a som mal iba 4x4ky na vysvedčení takže celkom v pohodke nie??milujem murgašku
![]()
![]()
![]()
![]()
a čo sa týka matury tak že vraj to je ako plot
![]()
ked neprelezieš tak ťa prehodia tak som zvedavý
//autoeditácia príspevku ( 21 Aug 2008, 9:03 )
ak chcete vidieť haluz tak si kuknite na pokeci http://pokec.azet.sk/papek26?i9=9c2c2d5 ... ideo=52000 alebo ak by vám to nešlo tak si dajte vyhladať videjko EVKA SOLO sa utrtkáte![]()
som to natáčal vlastnoručne takže sa posmejte no
Gajdy napísal:chlapci ,ate to jedno aladar vas zabije ked le dvere otvorite pit mozte vsade lebo vsetci piju vsade muzika a karty su v kazdej triede takze taka normalna skola podla mna
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Martinka je bicykel? Dobre si ju pamätám z videnia. Také dievča - zasnené, ľahkovážne, s veľkými očami (aj obrazne povedané).
Ale vy sa na nej vozíte? Prasce ...
A učte sa, žiačikovia. Lebo po maturite Vás nebude nikto v zamestnaní školiť. Gymnazistov na pracovných pohovoroch hádžu cez palubu, pokiaľ ide o nejakú technickú pozíciu, tak si vážte príležitosť nadobudnúť technické vzdelanie.
Teda pokiaľ už teraz nemáte miesto isté v tatkovej firme
.
Ale vy sa na nej vozíte? Prasce ...
A učte sa, žiačikovia. Lebo po maturite Vás nebude nikto v zamestnaní školiť. Gymnazistov na pracovných pohovoroch hádžu cez palubu, pokiaľ ide o nejakú technickú pozíciu, tak si vážte príležitosť nadobudnúť technické vzdelanie.
Teda pokiaľ už teraz nemáte miesto isté v tatkovej firme
-
existpierre
Medium Star
jaaaaj murgaska, tento thread som si prezrel cely a zaspominal
dl lash nema chybu, tak ho teraz volate ?
NA dejepise sa nam skvele spalo. Rad by som si nahral aspon 3-4 hodiny jeho vyucovania, je to vynikajuce sedativum ;D A Shagy tam este uci? tusim sa vola tiez rusnak a uci merania, cisty tip, ale pohodak, proste cisty shagy
Kto je tam teraz riaditel? Matikarka, jak sa volala po 4 rokoch si uz nepamatam: Durajova ?
imo najlepsia profka ever a som velmi rad ze nas ucila matiku. Len je dost narocna, teda aspon na nasu eFku bola, co je fajn
ale taketo moresy ako citam teraz sa este za mojich cias az tak nerobili, teda o nich neviem, ale ta skola je cim viac tym skazenejsia
mne bola triedna juhasova. Tiez pohodacka. Najhorsie spomienky mam na tu kravu co ucila excel, neviem ci tam je este teraz, nervy som mal na nu 
-
existpierre
Medium Star
jej meno si uz nepamatam, bola to taka nizka blondata striga, dala ti 15 sekund na to aby si daco v exceli spravil a ked si nespravil mal si za 5, pisomky, mal si tam 5 prikladov a na kazdy si mal povedmze minutu a pol, proste hroza. Jej meno som asi zabudol preto ze keby som ho terz vedel sposoboal by mi nocne mory
Inak ja ked som zistil ze na tej skole neboli ziadne baby som dostal depky a zacal som v prvaku skolu flakat, proste na prvy polrok som prepadal z asi 5-6 predmetov, zo strojnictva som mal 13 patiek
a tyzden som chodil poza skolu
ale nakoniec som sa spamatal a mal som tie predmety za 3 a tusim aj strojnictvo sa mi podarilo za 2 ked som odovzdal vsetky vykresy. a ostatne rocniky PVD
este mam dobre spomienky na debug ovladanie tanku a tak 
hh:D:D DURAJOVA?:D:D nie Ďurišová je riaditeľka chlapci mená viem:D ale to je jedno a onééé shagy je kkt prvotriedny prvú peťku čo som na tej škole dostal tak od neho bo som mal pi*i zastupovanú hodinu som nič nerobil a jeeeb je*ol my peťku:D:D a ten excel nebude náhodou onáá fábryová?? ale ona učí acces teraz databázu pokiaľ viem teda aspon mna učila acces a excel učí lárdž (krááľ), a juhasová je super:)existpierre napísal:jaaaaj murgaska, tento thread som si prezrel cely a zaspominaldl lash nema chybu, tak ho teraz volate ?
NA dejepise sa nam skvele spalo. Rad by som si nahral aspon 3-4 hodiny jeho vyucovania, je to vynikajuce sedativum ;D A Shagy tam este uci? tusim sa vola tiez rusnak a uci merania, cisty tip, ale pohodak, proste cisty shagy
Kto je tam teraz riaditel? Matikarka, jak sa volala po 4 rokoch si uz nepamatam: Durajova ?
imo najlepsia profka ever a som velmi rad ze nas ucila matiku. Len je dost narocna, teda aspon na nasu eFku bola, co je fajn
ale taketo moresy ako citam teraz sa este za mojich cias az tak nerobili, teda o nich neviem, ale ta skola je cim viac tym skazenejsia
mne bola triedna juhasova. Tiez pohodacka. Najhorsie spomienky mam na tu kravu co ucila excel, neviem ci tam je este teraz, nervy som mal na nu
-
existpierre
Medium Star
Vzdy som hovoril ze mam spatnu pamat na mena
jopa dikes, jj bola to fabryova, striga jedna
:D a durisova jasne, neviem preco som myslel ze durajova
ale tak ja som ju mal rad, ale este vtedy nebola riaditelkou, mozno jej stupla moc do hlavy
Na durisku mam fajn spomienky a vdacim jej za to co som sa naucil, ale je to sekera to je pravda
my sme mali riaditela hetflaischa. Ludia kto tu pozna Zorvana? chudak, ten si toho vytrpel, ale jeho hlasky.. 
-
xXPAINKILLERXx
Star