Co treba na prijatie na murgasku??

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

Syfon napísal:tak to si pis :D za chvilu matura a ja si nepamatam co sme brali v skole minuly rok :smt117 bude sranda :smt023
Co chces ja neviem y murgasky nic :lol: :lol: :D :D Ale ved naco to vediet? Ja som predsa hrdy murgasak a mne to netreba :lol: :lol: :D :D
m1s0
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m1s0 »

xXPAINKILLERXx napísal:Co chces ja neviem y murgasky nic :lol: :lol: :D :D Ale ved naco to vediet? Ja som predsa hrdy murgasak a mne to netreba :lol: :lol: :D :D
murgaska je vlastne o tom , ze ju musis mat uplne na salame a bude dobre :) ..tento rok tiez nechapem ako som mohol prejst s tym pristupom k skole aky som mal- dokopy som sa ucil asi hodinu za polrok. a napr take merania(elaboraty ) som ani tento rok neodovzdal- sice ich najpr pitali odomna, ale potom ich to dako prestalo bavit 8)
M3lm@n
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa M3lm@n »

m1s0 napísal:murgaska je vlastne o tom , ze ju musis mat uplne na salame a bude dobre :) ..tento rok tiez nechapem ako som mohol prejst s tym pristupom k skole aky som mal- dokopy som sa ucil asi hodinu za polrok. a napr take merania(elaboraty ) som ani tento rok neodovzdal- sice ich najpr pitali odomna, ale potom ich to dako prestalo bavit 8)
Kámo tak to máš v pohode len ja nechápem ako som mohol vykryť som bol asi tak na jedných max dvoch meraniach za polrok a do školy som chodil dpc tak všelijako ako som sa vyspal dpc a som mal iba 4x4ky na vysvedčení takže celkom v pohodke nie?? :) milujem murgašku :D :D :D :) :idea: a čo sa týka matury tak že vraj to je ako plot :D :D ked neprelezieš tak ťa prehodia tak som zvedavý :D

//autoeditácia príspevku ( 21 Aug 2008, 9:03 )
ak chcete vidieť haluz tak si kuknite na pokeci http://pokec.azet.sk/papek26?i9=9c2c2d5 ... ideo=52000 alebo ak by vám to nešlo tak si dajte vyhladať videjko EVKA SOLO sa utrtkáte :D :D som to natáčal vlastnoručne takže sa posmejte no :D
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

M3lm@n napísal:Kámo tak to máš v pohode len ja nechápem ako som mohol vykryť som bol asi tak na jedných max dvoch meraniach za polrok a do školy som chodil dpc tak všelijako ako som sa vyspal dpc a som mal iba 4x4ky na vysvedčení takže celkom v pohodke nie?? :) milujem murgašku :D :D :D :) :idea: a čo sa týka matury tak že vraj to je ako plot :D :D ked neprelezieš tak ťa prehodia tak som zvedavý :D

//autoeditácia príspevku ( 21 Aug 2008, 9:03 )
ak chcete vidieť haluz tak si kuknite na pokeci http://pokec.azet.sk/papek26?i9=9c2c2d5 ... ideo=52000 alebo ak by vám to nešlo tak si dajte vyhladať videjko EVKA SOLO sa utrtkáte :D :D som to natáčal vlastnoručne takže sa posmejte no :D
na tu maturu som zvedavy :D kks evka nema chybu 4.b RulezzzZz
M3lm@n
Light Expert
Light Expert

Sphinx napísal:na tu maturu som zvedavy :D kks evka nema chybu 4.b RulezzzZz
ou jeee muzika ťa dostane to si pííš kámo :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

chlapci ,ate to jedno aladar vas zabije ked le dvere otvorite pit mozte vsade lebo vsetci piju vsade muzika a karty su v kazdej triede takze taka normalna skola podla mna
M3lm@n
Light Expert
Light Expert

Gajdy napísal:chlapci ,ate to jedno aladar vas zabije ked le dvere otvorite pit mozte vsade lebo vsetci piju vsade muzika a karty su v kazdej triede takze taka normalna skola podla mna
:D :D :D a ked si tam aj ty gajdy tak je svet hned ľahší :) :) normálne sa začínam tešiť na tú ulieváreň :D :D :D síce skôr na tie vypečené xsichty :D ale to je jedno nie?? :D :D
Gajdy
Medium Star
Medium Star

no ono celkom gajdy niesom ale to je jedno
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Martinka je bicykel? Dobre si ju pamätám z videnia. Také dievča - zasnené, ľahkovážne, s veľkými očami (aj obrazne povedané).

Ale vy sa na nej vozíte? Prasce ... :roll:

A učte sa, žiačikovia. Lebo po maturite Vás nebude nikto v zamestnaní školiť. Gymnazistov na pracovných pohovoroch hádžu cez palubu, pokiaľ ide o nejakú technickú pozíciu, tak si vážte príležitosť nadobudnúť technické vzdelanie.
Teda pokiaľ už teraz nemáte miesto isté v tatkovej firme :wink: .
M3lm@n
Light Expert
Light Expert

noooooo ved my su to váážime zatiaľ síce max tak na váhe ale vážime :) :)
Gajdy
Medium Star
Medium Star

no neviem preco ju tak volate ked ste si nezabicyklovali
M3lm@n
Light Expert
Light Expert

:D:D:D
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

jaaaaj murgaska, tento thread som si prezrel cely a zaspominal :D dl lash nema chybu, tak ho teraz volate ? :D NA dejepise sa nam skvele spalo. Rad by som si nahral aspon 3-4 hodiny jeho vyucovania, je to vynikajuce sedativum ;D A Shagy tam este uci? tusim sa vola tiez rusnak a uci merania, cisty tip, ale pohodak, proste cisty shagy :D Kto je tam teraz riaditel? Matikarka, jak sa volala po 4 rokoch si uz nepamatam: Durajova ? :) imo najlepsia profka ever a som velmi rad ze nas ucila matiku. Len je dost narocna, teda aspon na nasu eFku bola, co je fajn :D ale taketo moresy ako citam teraz sa este za mojich cias az tak nerobili, teda o nich neviem, ale ta skola je cim viac tym skazenejsia :D mne bola triedna juhasova. Tiez pohodacka. Najhorsie spomienky mam na tu kravu co ucila excel, neviem ci tam je este teraz, nervy som mal na nu :twisted:
Gajdy
Medium Star
Medium Star

fuuu shegy to je iny tipek mna uci elektroniku riaditelka je Durajova vymysla same p.coviny juhasova je ina pohodacka mna ucila C++ ale neviem ktoru myslis na ten exel
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

jej meno si uz nepamatam, bola to taka nizka blondata striga, dala ti 15 sekund na to aby si daco v exceli spravil a ked si nespravil mal si za 5, pisomky, mal si tam 5 prikladov a na kazdy si mal povedmze minutu a pol, proste hroza. Jej meno som asi zabudol preto ze keby som ho terz vedel sposoboal by mi nocne mory :D Inak ja ked som zistil ze na tej skole neboli ziadne baby som dostal depky a zacal som v prvaku skolu flakat, proste na prvy polrok som prepadal z asi 5-6 predmetov, zo strojnictva som mal 13 patiek :D a tyzden som chodil poza skolu :D ale nakoniec som sa spamatal a mal som tie predmety za 3 a tusim aj strojnictvo sa mi podarilo za 2 ked som odovzdal vsetky vykresy. a ostatne rocniky PVD :D este mam dobre spomienky na debug ovladanie tanku a tak :D
M3lm@n
Light Expert
Light Expert

existpierre napísal:jaaaaj murgaska, tento thread som si prezrel cely a zaspominal :D dl lash nema chybu, tak ho teraz volate ? :D NA dejepise sa nam skvele spalo. Rad by som si nahral aspon 3-4 hodiny jeho vyucovania, je to vynikajuce sedativum ;D A Shagy tam este uci? tusim sa vola tiez rusnak a uci merania, cisty tip, ale pohodak, proste cisty shagy :D Kto je tam teraz riaditel? Matikarka, jak sa volala po 4 rokoch si uz nepamatam: Durajova ? :) imo najlepsia profka ever a som velmi rad ze nas ucila matiku. Len je dost narocna, teda aspon na nasu eFku bola, co je fajn :D ale taketo moresy ako citam teraz sa este za mojich cias az tak nerobili, teda o nich neviem, ale ta skola je cim viac tym skazenejsia :D mne bola triedna juhasova. Tiez pohodacka. Najhorsie spomienky mam na tu kravu co ucila excel, neviem ci tam je este teraz, nervy som mal na nu :twisted:
hh:D:D DURAJOVA?:D:D nie Ďurišová je riaditeľka chlapci mená viem:D ale to je jedno a onééé shagy je kkt prvotriedny prvú peťku čo som na tej škole dostal tak od neho bo som mal pi*i zastupovanú hodinu som nič nerobil a jeeeb je*ol my peťku:D:D a ten excel nebude náhodou onáá fábryová?? ale ona učí acces teraz databázu pokiaľ viem teda aspon mna učila acces a excel učí lárdž (krááľ), a juhasová je super:)
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Vzdy som hovoril ze mam spatnu pamat na mena :D jopa dikes, jj bola to fabryova, striga jedna :D:D a durisova jasne, neviem preco som myslel ze durajova :D ale tak ja som ju mal rad, ale este vtedy nebola riaditelkou, mozno jej stupla moc do hlavy :D Na durisku mam fajn spomienky a vdacim jej za to co som sa naucil, ale je to sekera to je pravda :) my sme mali riaditela hetflaischa. Ludia kto tu pozna Zorvana? chudak, ten si toho vytrpel, ale jeho hlasky.. :lol:
M3lm@n
Light Expert
Light Expert

no ved aj ja ked som prišiel na školu tak bol riaditeľ hetflajš ale teraz je už durišová a tak ona neni zlá len trošku preafektovaná no ale tak nevadí :D :D
inak som rád že som išiel na tú školu neľutujem to aj ked nadávam že sa my nechce učiť ale to by sa my nechcelo na žiadnej takže fajn :D :D
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

Len taka jedna otazka: Kedy sa ide v utorok do skoly? :-D
M3lm@n
Light Expert
Light Expert

xXPAINKILLERXx napísal:Len taka jedna otazka: Kedy sa ide v utorok do skoly? :-D
No ja som počul že vraj v utorok ale na koľkú to nemám páru ja pôjdem na dáku 9 rovno do triedy lebo nepotrebujem počuť príhovor ten istý každý rok :D :D :D :D
Napísať odpoveď