Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
mastermind
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mastermind »

Frco napísal:Tuto temu musela zakladat nejaka 40 rocna baba, ktora si mysli, ze za Stalina bolo uplne po*ici! A chleba za 5 korun rulezz! Nechapem co vsetci riesia o piti, hlavne niektori stari rozpravaju aki su dnesni mladi alkoholici a sami daju denne 5-6 piv len tak medzi recou. Akoze ja som v maturitnom rocniku a vzdy ked je cez vikend prilezitost tak ideme niekam nieco popit a potom niekde na disco. Nikdy sa neozieram tak aby som si nic nepamatal, proste vacsinou takych 7-8 poldecakov do nalady a hotovo. Je to len o tom ako sa kto bavi, ja napriklad neriesim ked niekto nepije, alebo si so mnou nechce dat drink, proste mfp.
7-8 poldecakov do nalady? ee mas problem amigo.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

mastermind napísal:7-8 poldecakov do nalady? ee mas problem amigo.
V com vidis problem?Ze znesie o nieco viac?Kazdy ma iny organizmus
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

Holubar napísal:V com vidis problem?Ze znesie o nieco viac?Kazdy ma iny organizmus
Presne tak suhlasim. Niekomu stacia 2 - 3, niekomu 8 a niekto si potrebuje dat aj 12 do nalady (ale tak to sa moc ludi asi netyka, to len tak btw)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Holubar napísal:V com vidis problem?Ze znesie o nieco viac?Kazdy ma iny organizmus
Ale 7-8 je uz moc..to uz nieco v organizme je nieco v neporiadku. Alebo uz navyk potom :?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

jin153 napísal:Ale 7-8 je uz moc..to uz nieco v organizme je nieco v neporiadku. Alebo uz navyk potom :?
ani nie 7-8 je tak akurat :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

jin153 napísal:Ale 7-8 je uz moc..to uz nieco v organizme je nieco v neporiadku. Alebo uz navyk potom :?
blbost... na stuzkovej som vazil okolo 95 kg , nepijaval som , a za vecer om vypil 1,5L konaku 30% a vlastne som ani nebol opity ... iba v nalade :) ako kto , to je v tom
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Švíík napísal:blbost... na stuzkovej som vazil okolo 95 kg , nepijaval som , a za vecer om vypil 1,5L konaku 30% a vlastne som ani nebol opity ... iba v nalade :) ako kto , to je v tom
no ale zase je rozdiel medzi pitim a pitim :) ine je ked v ten vecer co pijes napr tancujes pohybujes sa a pod to zo seba dostanes a tiez je rozdiel ked pri piti jes/prejedas to robime na chatach ked mame chlastu vyse hlavy..... aby sme to vladali popit :lol:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Az si to dotiahol na Prednu horu :lol:

//srry za OT
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

To je zasa pravda ze zalezi na okolnostiach. Ked napr tancujes, alebo nieco aktivne robis, tak ani moc nic necitis. Na dakej chate som mal asi tak 10, a veru mi nebolo najlepsie potom :P
schw33k
Guru
Guru

No dobre chcel som tym proste povedat , ze dost zalezi , na vydrzi cloveka , vahe a pod.
Iny pripad zas : teraz nedavno kamarat oslavoval narodeniny , tak som vypil 0,5L borovicky , 0,2 deci Ginu a 2 piva = pohoda , smiech , farebne oci ale nie opitost - som tym padom alkoholik ?

kinjeril :D ta a ne ?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Jasne zalezi na postave. Ja mam 65Kg, 186cm, ale strasne rychly metabolizmus, ked som vo fyzickom zatazeni. Vazne na tom ako zaslape zalezi hlavne od okolnosti.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Ja by som skor povedal, ze zalezi moc, ako zapasuje. Uz som zazil aj situaciu, kedy som po dvoch slivkach bol "like an undead" :D ... proste nesadli mi, ale zazil som aj to, ze po pol litri fernetu by som mohol udelovat pozehnanie. Proste nic nebolo. :)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Dost spravi telesna hmotnost, ked som bol 60kilove pierko, dal som 4-5 a siel som vracat, ked mam 80kg na piatich sa zacinam bavit, 8 je fajn opitost,10 je uz taky mierny vypadok pamate...ale zase je tam aj viac faktorov, niekedy si dam aj teraz 4-5 a viem, ze staci,ale 6 je taky standard, ze este dojdem domov, zjem tvaroh a idem spat, rano v pohode do posilky alebo do prace, prip do skoly bez akejkolvek ujmy
schw33k
Guru
Guru

Vravis tvaroh pomaha?
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Holubar napísal:Dost spravi telesna hmotnost, ked som bol 60kilove pierko, dal som 4-5 a siel som vracat, ked mam 80kg na piatich sa zacinam bavit, 8 je fajn opitost,10 je uz taky mierny vypadok pamate...ale zase je tam aj viac faktorov, niekedy si dam aj teraz 4-5 a viem, ze staci,ale 6 je taky standard, ze este dojdem domov, zjem tvaroh a idem spat, rano v pohode do posilky alebo do prace, prip do skoly bez akejkolvek ujmy
Heh ja mam 86 Kilov , 17 rokov a 3 poldecaky zapijem pivom a už som na stupni fajn opitosti :D (Asi slaby organizmus) :)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Švíík napísal:Vravis tvaroh pomaha?
Nie, on to zhorsuje, kym zjem tych 250g musim to par krat rozdychat,ale tvaroh proste pred spanim musi byt :)
schw33k
Guru
Guru

Holubar napísal:Nie, on to zhorsuje, kym zjem tych 250g musim to par krat rozdychat,ale tvaroh proste pred spanim musi byt :)
aha tak si to myslel , ja ze nejaky novy trick na opicu :)
Digital napísal:Heh ja mam 86 Kilov , 17 rokov a 3 poldecaky zapijem pivom a už som na stupni fajn opitosti :D (Asi slaby organizmus) :)
no tak ale take mišungy rozrobia kazdeho , mna vedel rozbit rum s pivom
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

hh 7-8 panakov to je fakt pre niektorych fakt len do nalady...osobne uprednutnujem vinko/pivo ale ked sa zadary aj 15, ale to neni dobre :smt018

a preco mladi piju?? dovodov je myslim vela ale hlavne je vzdy fajna sranda :)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

a co takto zorganizovat nejaky hojko fest, ze by sme kazdy popili co vladzeme?Povedzme niekedy v novembri, asi v BA kedze vacsina je odtialto;)
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

vážim 50kg, po dvoch poldecakoch by som bol "mrtvy" :) asi začnem piť aby som mohol prestať a rodičia na mňa budú hrdý "moj syn pije od 13 a prestal" :lol:
Holubar napísal:Nie, on to zhorsuje, kym zjem tych 250g musim to par krat rozdychat,ale tvaroh proste pred spanim musi byt :)
OT: to by si mal byť tvarohar a nie holubar :D
Napísať odpoveď