Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Ja som skúšal piť ale nechutilo mi a tak nechápem a nerozumiem čo iní na tom vidia a z akého dôvodu im to chutí.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

ja zas nechapem tych ludi, co musia pravidelne v piatok/soboru vecer skoncit s kamosmi v meste a do rana sa ozrat na mol... a kvoli tomuto mojmu postoju mam par nepriatelov, co si o mne myslia, ze nie som normalny preto ze nechlastam. Ja nie som normalny len preto, ze sa nespravam ako vacsina... to je mi pekny pristup... :?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

to su znacne stredoveke nazory, ze kto sa opije je hrdina, kto sa opija je gangsta v kolektive
.. v mojom okoli nieje na nikoho vyvyjany natlak aby pil. ked sa aj niekto ozere, tak mu vzdy spravime komentar ako od rodicov a mame s nim len starosti a hanbu takze kto sa opija, opija sa pre seba nie pre okolie ak to robi je debil ak som tu niekoho kto sa opija aby bol in urazil vopred sry.

na ujasnenie opity som bol 1x
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

no podla mna preto, lebo chcu (chceme) skusit zakazane ovocie. ked sa clovek opije raz za rok tak to sa da tolerovat, ale ked kazdy piatok, tak to je dost extremne. ked sa mlady clovek (15-17) spije kazdy piatok, je to dost zarazajuce: sam sebe skodi, mozno aj hodi sablu a aky je to vyznam? :-P ja som sa este nikdy neopil, jedine do "nalady" a zistil som, ze zabava je aj bez alkoholu. co tak si zabafkat vodnu fajku, opekat (ale fakt opekat bez alkoholu :lol: ), porozpravat sa so super ludmi?

btw aj nasi dedkovia a babky ked boli mladi taketo veci skusali :-P

//media prezentuju to, ze deti maju malo pozornosti od rodicov, mozno je natom nieco pravdive
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Digital napísal:Rád sa spíjam... ale nejako necítim hanbu 8)
Neviem kto mi dal negativnu karmu ale no sak jak stes :lol: Ja si to priznám , vzdy sa tesim ked sa ideme s partiou na chatu alebo do mesta rozbit , niekedy aj viac jak sme chceli ale zabava je stále.Samozrejme ze nespavam po lavickách ogrcaný a negrcam kade chodim.. take jemne motkanie + brutalna zabava !
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

:roll: aach....vy vobec neviete o čom to je..."iba raz mi bolo zle a vracala som, no a stacilo mi"...vieš ono to opiť predsa neznamená, že musíš všade vracať a ledva chodiť.Keď neviete piť tak je jasné, že vám to nebude chutiť.

"Ja som skúšal piť ale nechutilo mi a tak nechápem a nerozumiem čo iní na tom vidia a z akého dôvodu im to chutí."
-zas...to že to nechutí tebe neznamená, že je to hneď blbosť...Proste musíte pochopiť, že niekomu proste nestačí športovať na odreagovanie :D ...

"Ešte sa vždy zasmejem, ked počujem jaký kto bol sťatý a nevie jak sa domov dostal resp. nevie o svete ale pameta všetko čo vypil - to sú podľa mna obyčajní chválenkari, ktorí nepiju preto, že chcú ale pre uznanie kolektívu, že sa jedna o frajera."
-a zas mimo...No čo niekedy to nikto preženie, stane sa mu nejaká vtipná príhoda tak ju povie...ok možno na zakladnej to tak je, že sa chvália ale myslím že vyššie sa to už tak moc neberie...ľudí, ktorých opisuješ sú malý infantilný kkti ale nie sú taký všetci, ktorý si rozprávajú čo zažili vďaka alkohole...

Ako chápem vás, že možno v tom vy nevídite zmysel, ale to neznamená, že je to zlé a že ostatný čo ho majú radi sú frajery a idioti...

btw. Digital k+ :D super názor
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ja som pijaval,ale dajak ma to preslo po jednej grcacke.som si spomenul na jeden nazor typka z kapely Toy Pistols(ktoru nemam rad,ale..) ze alkohol nikdy nikomu nepomohol.tak som prestal.necitim potrebu sa znova ozrat.akurat si dam sem tam jedno,dve,tri,styri,pet pivka.
holt som pozer :roll:
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

pinacolada napísal:ja som pijaval,ale dajak ma to preslo po jednej grcacke.som si spomenul na jeden nazor typka z kapely Toy Pistols(ktoru nemam rad,ale..) ze alkohol nikdy nikomu nepomohol.tak som prestal.necitim potrebu sa znova ozrat.akurat si dam sem tam jedno,dve,tri,styri,pet pivka.
holt som pozer :roll:
no tu sa tie rozhovory rozchádzajú...jasné, že som porobil pár nehoráznych hlúpostí, ale zato som spoznal koli alcu veĺa super ľudí s ktorými by sme sa určite nezoznámili, keby sme boli na triezvo...aj sa tým dosť utužujú vzťahy...Niekedy v nie práve triezvom stave(nehovorím že rozšrotený) toho dokážeš povedať oveĺa viac ako v triezvom...

Hm ale názor nepije= je to pozer neznášam.Nemám ale rád ľudí, ktorý za to že nepijú odsudzujú tých, ktorý pijú...a ešte jedno mi nedá...stav sa, že sa k tomu ešte niekedy vrátiš :wink:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

M142 napísal:no tu sa tie rozhovory rozchádzajú...jasné, že som porobil pár nehoráznych hlúpostí, ale zato som spoznal koli alcu veĺa super ľudí s ktorými by sme sa určite nezoznámili, keby sme boli na triezvo...aj sa tým dosť utužujú vzťahy...Niekedy v nie práve triezvom stave(nehovorím že rozšrotený) toho dokážeš povedať oveĺa viac ako v triezvom...

Hm ale názor nepije= je to pozer neznášam.Nemám ale rád ľudí, ktorý za to že nepijú odsudzujú tých, ktorý pijú...a ešte jedno mi nedá...stav sa, že sa k tomu ešte niekedy vrátiš :wink:
no ja viem ze sa vratim,ale myslim ze som odbocil zo zlej cesty v spravnom smere.a ked hovorim ze sa k tomu vratm tak myslim tym ze na nejakej oslave si pripijem s niekym ale urcite nie tak ze prideme na chatu o 11 tej na poludnie a o 3 poobede som uz aj poopici...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

J.O.S.E napísal:Mne sa zdá, že dnes je najväčšia frajerina spiť sa do nemoty. Zbožnujem, ked počúvam tie drísty kto koľko vypil - dnešna mládež pije preto aby sa mohla chváliť medzi rovesníkmi.
Ešte sa vždy zasmejem, ked počujem jaký kto bol sťatý a nevie jak sa domov dostal resp. nevie o svete ale pameta všetko čo vypil - to sú podľa mna obyčajní chválenkari, ktorí nepiju preto, že chcú ale pre uznanie kolektívu, že sa jedna o frajera. Chce sa mi pľuť ked už len takých ľudí počúvam.
Ja si zas naopak myslim ze dnes vela z tych co nepiju, nepije len preto aby si to mohol v spolocnosti povedat a odsudzuje ostatnych len naoko, aby vyzeral ako mudry a inteligentny clovek ktoremu sa maju ostatni klanat. Mudry clovek by povedal ze to nieje prenho a siel by dalej, a nie zacat vraviet ake je to ubohe a detske. Ja mam spoluziaka ktory nikdy k alkoholu nepricuchol ale nema potrebu to nikde rozpravat a ked sa pije tak nikomu nevravi aky je idiot a ze sa ma zabavat bez alkoholu. Je ticho, pije si nejake nealko a zabava sa s nami/na nas. Ja osobne sa tak isto ako digital ci kto to pisal, tesim na kazdu chatu, lebo co vsetko sa vyvedie za taky vikend sa nevyvedie za mesiac ked sme triezvy. Ak niekdo hodi sablu tak je to jeho vec, ak nie tak je to len dobre. Vzdy bola, je a bude vacsia sranda ked je partia pripita nez ked je na kofole, a ten co tvrdi opak asi este pripity nebol. Alebo si myslel ze je majster sveta, nagrcal si aj na chrbat a teraz na pitie zanevrel. Dalej k tym alko-prihodam. Iste, ked pocujem ak sa niekdo rozprava kolko toho vypil a snazi sa hrat geroja, tak mi je ho luto. Ale ked sa ludia bavia o veciach co sa stali im/ich priatelom ked boli pripiti tak sa o tom bavia kvoli tomu ze im to pride vtipne a nie preto aby to nejaky abstinentny nemam-rad-debilov-co-piju-lebo-je-to-kktina trtko za nimi pocul. Iste, cloveku co nikdy nebol s partiou niekde na chate opity asi nepridu smiesne historky o tom ako niekdo vypil flasu vodky a sablou uhasil ohen, alebo sa vytr*kal do krikov a tam spal do rana, ale nikdo ich nenuti smiat sa. Aj mna seru male deti co nepoznaju mieru a ozrate ogrcavaju vsetko okolo seba a behaju v piatok vecer vsade naokolo ako nadrzana fretka. Ja som bol v meste opity len raz, ked som to neodhahol, inak sa spravidla opijem len na chate alebo niekde na private. Nepotrebujem sebe alebo ostatnym robit hanbu, nepotrebujem aby ma niekdo opiteho videl, pijem preto lebo to pre mna je zabava, mozno nie priamo to pitie ale nalada a vystrajanie pri nom.

Chcete mi povedat ze som ubohy? Kludne... :roll:

//
M142 napísal:spoznal som koli alcu veĺa super ľudí s ktorými by sme sa určite nezoznámili, keby sme boli na triezvo...aj sa tým dosť utužujú vzťahy...Niekedy v nie práve triezvom stave(nehovorím že rozšrotený) toho dokážeš povedať oveĺa viac ako v triezvom...
Tak tak, ked je niekdo pripity tak je vacsinou velmi uprimny a otvoreny, rovno ta posle do prdele ak ta nema rad, alebo ti povie ze ta rad ma a to ta prijemne zahreje. Co sa tyka zoznamovania a "utuzovania vztahov" (ja by som to nazval skor objasnovanie) tak je to asi najvacsie plus. Prave pri nejakom tom drinku som sa zoznamil s kopou skvelych ludi ktorych by som inak akurat tak mozno pozdravil, dobre sme si pokecali o vsetkom moznom a tak nejak sa mentalne zblizili. A na druhy den sme sa citili ako keby sme sa poznali uz roky :wink:
J.O.S.E
King
King

správa

Tak ty si teda na veľkom omyle, žiaľ. Stalo sa ti už niekedy, že človek ktorý nepije je v kolektíve braný za inteligentného a múdreho - mne sa to nikdy nestalo. Praveže človek ako ja čo sa nezrije je terčom posmiešok, čiže to je opačný pohľad na vec ako si tu prezentoval ty.

Ale to je tvoj pohľad na vec ako toho kto pije za každú cenu, ale sa nedívaš na vec z pohľadu apstinentova ako som ja. A preto aj ten odlišný názor na danú problematiku.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

lebo si myslia ze ked si vypiju ze su uz dospeli a snazia sa byt zaujimavi. Vidim to aj na okoli ked idem s ihriska v piatok kolo pol 10 tak vidim ako uz tiahnu do mesta ze si :smt039
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

jj detváke krepé :D Ale už sa mi páči že aspoň tu v Brezne si začali niektoré podniky hádzať vstup len 18r+ po 21:00 a niektoré celý deň
SRneC
Addict
Addict

Re: správa

Príspevok od používateľa SRneC »

J.O.S.E napísal:Tak ty si teda na veľkom omyle, žiaľ. Stalo sa ti už niekedy, že človek ktorý nepije je v kolektíve braný za inteligentného a múdreho
tebe nie? :shock:
J.O.S.E napísal:Praveže človek ako ja čo sa nezrije je terčom posmiešok.
to si nemyslel vazne... vsak? :o
J.O.S.E
King
King

SRneC napísal:to si nemyslel vazne... vsak? :o
ale myslel a určite si to nevymýšľam ale to že so mnou asi nesúhlasíš je vec mentality, kto kde žije
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

J.O.S.E napísal:Tak ty si teda na veľkom omyle, žiaľ. Stalo sa ti už niekedy, že človek ktorý nepije je v kolektíve braný za inteligentného a múdreho - mne sa to nikdy nestalo. Praveže človek ako ja čo sa nezrije je terčom posmiešok, čiže to je opačný pohľad na vec ako si tu prezentoval ty.

Ale to je tvoj pohľad na vec ako toho kto pije za každú cenu, ale sa nedívaš na vec z pohľadu apstinentova ako som ja. A preto aj ten odlišný názor na danú problematiku.
Tak sa potom nauc vyberat kolektiv, ak sa obklopujes imbecilmi tak sa ti nedivim. Ja som zas v mojom kolektive nevidel, aby sa abstinent bral ako menejcenny.
rockonhustla
Light Star
Light Star

mm

Príspevok od používateľa rockonhustla »

Lepsie pit ako eckovat a peckovat. Hulenie je vec nazoru.
J.O.S.E
King
King

Gangy napísal:Tak sa potom nauc vyberat kolektiv, ak sa obklopujes imbecilmi tak sa ti nedivim. Ja som zas v mojom kolektive nevidel, aby sa abstinent bral ako menejcenny.
a ukáž mi tu niekde kde mením názory?
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

V tejto dobe sa skor zacina so vsetkym. So sexom, alkoholom, cigaretami a drogami (dufam, ze to najmenej). Ludia skor dospievaju.
J.O.S.E
King
King

Rammer napísal:V tejto dobe sa skor zacina so vsetkym. So sexom, alkoholom, cigaretami a drogami (dufam, ze to najmenej). Ludia skor dospievaju.
Prepač ale budem ti oponovať to, že ľudia začínajú skôr so sexom, alkoholom, cigaretami a drogami je podľa teba naozaj tým, že skôr dospievajú ? S tým jednoznačne nesúhlasím!!!!!

Podľa mna to, že mladí už tak skoro začínajú piť, fajčiť je zrkadlom výchovy akú mladým poskytujú ich rodičia. Teraz nehovorím, že rodičia sa vo všetkých prípadoch o svoje deti nestarajú.

V dnešnej dobe musia rodičia ťažko pracovať, aby svojim deťom zabezpečili to, aby si deti mali čo dať do úst, aby im zabezpečili vzdelania a všetko na čo si ich deti spomenú - a práve preto majú deti mnohokrát pocit, že sa o nich nickto nestara a nikomu na nich nezáleží, a tak bez rozmýšľania a často na naliehanie a navádzanie starších začíanajú fajčiť, húliť atd / zdá sa ti, že je to tým, že deti dospievajú skôr, ked vidim po meste desať ročného chalana s cigaretou v ústach - ved ten chalan nema predstavu o živote, to nie je proste spojene s rozumovým napredovaním./
Rovnako je to zo sexom. Nezamyslel si sa nad tým, že mať pohlavný styk je vec jedná a čo ak tvoja partnerka otehotnie? - toto je tiež podľa teba rozumové napredovanie? Podľa mna nie.

Toto všetko nie je spojené s rýchlym dospievaním ako si napísal ale s pokročilou dobou a tým, že niektorí nedokážu držať s dobou krok a dostavjú sa do stresu a pod stresom fajčia, drogujú a iné.

Toto je môj názor na danú problematiku.
Napísať odpoveď