Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

El Bastardo napísal:My sme ty mlady takze o "nas" sa tu diskutuje.............a vzy sa pije preto aby si sa zabavil.................a kdo si dava pri hubu flasu zo zamerom opit sa do bezvedomia??
no a? raz za čas ke´d sa hľadajú limity... a neje*e ma že sa na mňa nikto nepozerá ako na boha a nerobím sa zviera že som sa vedel takto opiť- v tom nieje umenie ale niekedy nevydá...
A tí, ktorí tých čo pijú považujú za "trapkov" lebo si myslia že sa chcú len vystatovať, si väčšinou potrebujú stále niečo sami alebo iným dokazovať a toto je najčastejší dôvod prečo sa považujú za správnych- ja nepijem nefajčím, som lepší ako ten vedľa.
Pritom im uniká podstata a upadajú do kretínizmu...
[neškatuľkujem, opísal som len jednu skupinu]
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

El Bastardo napísal:My sme ty mlady takze o "nas" sa tu diskutuje.............a vzy sa pije preto aby si sa zabavil.................a kdo si dava pri hubu flasu zo zamerom opit sa do bezvedomia??
ty sa potrebujes opit aby si sa mohol zabavat? tak to musis mat teda smutny zivot...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Fall napísal:ty sa potrebujes opit aby si sa mohol zabavat? tak to musis mat teda smutny zivot...
Nechytaj za slovíčka ....keď je človek opitý pripadá mu smiešne pomaly všetko a je uvoľnený a pokiaľ si aspoň trochu inteligentný tak si pochopil ako to myslel
Fall
Medium Star
Medium Star

P3Bo napísal:Nechytaj za slovíčka ....keď je človek opitý pripadá mu smiešne pomaly všetko a je uvoľnený a pokiaľ si aspoň trochu inteligentný tak si pochopil ako to myslel
div sa svete pochopil, ale ty si asi nepochopil co som sa snazil naznacit a to, ze pokial si so spravnymi ludmi a dobrymi kamaratmi, nepotrebujes chlast ktomu aby si sa zabaval, teda ason ja nie, ak ty hej, tak ta uprimne lutujem
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Fall napísal:div sa svete pochopil, ale ty si asi nepochopil co som sa snazil naznacit a to, ze pokial si so spravnymi ludmi a dobrymi kamaratmi, nepotrebujes chlast ktomu aby si sa zabaval, teda ason ja nie, ak ty hej, tak ta uprimne lutujem
fuuj smrdi tu klise
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Fall napísal:div sa svete pochopil, ale ty si asi nepochopil co som sa snazil naznacit a to, ze pokial si so spravnymi ludmi a dobrymi kamaratmi, nepotrebujes chlast ktomu aby si sa zabaval, teda ason ja nie, ak ty hej, tak ta uprimne lutujem
Koľko máš rokov a koľko krát si bol opitý ?

//myslím že jediný kto to nepochopil si tu ty . Ja som nepovedal že je nemožné sa zabávať bez chľastu .
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Určite sa dokažeme mi čo občas pijeme zabaviť bez alkoholu , no s alkoholom ovela viac :wink:
Fall
Medium Star
Medium Star

pinacolada napísal:fuuj smrdi tu klise
hej je to cliche, ale cliche to bude zrejme vzdy, lebo zrejme vzdy budu mladi co piju a mladi co nepiju a aj jedna aj druha strana bude argumentovat vzdy rovnako, nie som proti konzumacii alkoholu ako takeho, ale tak prekaza mi ked vecer v meste je 90% mladich napitich...
P3Bo napísal:Koľko máš rokov a koľko krát si bol opitý ?

//myslím že jediný kto to nepochopil si tu ty . Ja som nepovedal že je nemožné sa zabávať bez chľastu .
ja netvrdim, ze si to povedal, len akosi mi pride to cielene chlastanie zvlastne...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Fall: bol by som rád ak by si mi odpovedal na otázku
Fall
Medium Star
Medium Star

P3Bo napísal:Fall: bol by som rád ak by si mi odpovedal na otázku
moj vek zostane v anonymite, povedzme rozmedzie 15-20 a opity som bol len velmi malo krat, stacili by ti prsty jednej ruky aby si to spocital
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Fall napísal:moj vek zostane v anonymite, povedzme rozmedzie 15-20 a opity som bol len velmi malo krat, stacili by ti prsty jednej ruky aby si to spocital
15-20 je veľmi široký pojem typujem 16 ..... no ale dajme tomu že na tom nezáleži ....čo teda robíš keď si vonku a o koľkej sa vraciaš domov . Hodnotíš večer pozitívne ? Alebo odchádzate znudený ? (asi si to necháme na inokedy ...idem spať ...zajtra treba do práce :( )
Fall
Medium Star
Medium Star

P3Bo napísal:15-20 je veľmi široký pojem typujem 16 ..... no ale dajme tomu že na tom nezáleži ....čo teda robíš keď si vonku a o koľkej sa vraciaš domov . Hodnotíš večer pozitívne ? Alebo odchádzate znudený ? (asi si to necháme na inokedy ...idem spať ...zajtra treba do práce :( )
no, typujes zle, vonku som nudu nikdy nezazil, hodnotim pozitivne, vraciam sa podla okolnosti, niekedy o osmej niekedy o polnoci, suhlasim, pripadne mozme riesit cez sukromne spravy aby sme to tu nespamovali, tak pokial chces rad si podiskutujem...to stym spanim nie je zly napad, tiez zajtra vstavam do prace :wink:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Fall napísal:hej je to cliche, ale cliche to bude zrejme vzdy, lebo zrejme vzdy budu mladi co piju a mladi co nepiju a aj jedna aj druha strana bude argumentovat vzdy rovnako, nie som proti konzumacii alkoholu ako takeho, ale tak prekaza mi ked vecer v meste je 90% mladich napitich...
ved ich to prejde neboj sa.na slovensku sa pilo,pije aj bude pit a ty s tym nic nenarobis
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

"moj otec pije jeho otec pije ja tak isto pijem":D kolko krat som v meste a tam opiy coraz mladsi ludia ..mam 18 nevravim ze som nejaky dospelak abo neco podobne..ale ja ked som mal 12-14 rokov nechodil som do mesta opijat sa.. je to dobou..imho
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

s čistým svedomím môžem povedať, že CEZ VÍKEND V MESTE bez chlastu sa nedokážem ani z polovice zabaviť tak dobre ako s chlastom. Samozrejme nie aby ma niesli domov, ale primerané množstvo na podporu dobrej nálady a ten kto tvrdí opak, sa musí bohovsky nudiť a ľutujem ho :)
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no pinco ma pravdu.. ked nekdo nevie pit tak dopadne ako dopadne ze to odsudzuje,, napr. ja sa citim lepsie v spolocnosti kde je neaky ten poharik,samozrejme teraz hovorim o chatach,rozjebavaciek atd.. nie v neakych spolocenskych pomeroch ako je skola atd.. nejsom alkoholik
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

pinco napísal:s čistým svedomím môžem povedať, že CEZ VÍKEND V MESTE bez chlastu sa nedokážem ani z polovice zabaviť tak dobre ako s chlastom. Samozrejme nie aby ma niesli domov, ale primerané množstvo na podporu dobrej nálady a ten kto tvrdí opak, sa musí bohovsky nudiť a ľutujem ho :)
No podla mna sa da zazit perfektna zabava aj bez alkoholu... Ale samozrejme s alkoholom to ide ovela lahsie :) len samozrejme treba vediet kedy prestat :) len fakt nechapem tych co nevypiju ani glg piva :-/ to ze sa nechcu opit sa este pochopit da ...
El Bastardo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa El Bastardo »

pinco napísal:s čistým svedomím môžem povedať, že CEZ VÍKEND V MESTE bez chlastu sa nedokážem ani z polovice zabaviť tak dobre ako s chlastom. Samozrejme nie aby ma niesli domov, ale primerané množstvo na podporu dobrej nálady a ten kto tvrdí opak, sa musí bohovsky nudiť a ľutujem ho :)
moje slova :D
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

no neviem, kto považuje alkohol za diabla...
včera sme začali piť, kamaráti pokope, pekne sme sa zabavili, rozprávali sme sa o úplne že všetkom, úprimní každý ku každému, baby nemysleli na ženské kraviny a bavili sa tiež, proste čistý entuziazmus, neviem ako ináč to mám opísať, preto budem piť
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

krupica_dnb napísal:no neviem, kto považuje alkohol za diabla...
včera sme začali piť, kamaráti pokope, pekne sme sa zabavili, rozprávali sme sa o úplne že všetkom, úprimní každý ku každému, baby nemysleli na ženské kraviny a bavili sa tiež, proste čistý entuziazmus, neviem ako ináč to mám opísať, preto budem piť
Baby nemajú chybu keď sú opité :smt023 a teraz nehovorím o tom žeby som ich zneužíval ...ale vedia byť v niektorých prípadoch oveľa otvorenejšie a to sa cení ;)
Napísať odpoveď