Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?
Si ma chcel nejako uraziť? ale sa ti to nepodarilo pretože občas si vypijem aj ja pre lepšie trávenie ale nie tak aby ma záchranka do špitalu vozila.Rammer napísal:Dnesni ludia naozaj skor dospievaju. A je to spojene aj s tym. Nepiju, nefajcia a nesexuju skor len ti "degesi", ale aj inteligentnejsi ludia.
fajčiť som tiež skúšal, ale niejako mi to nechutilo - ved predsa každý v puberte niečo nové vyskúša s tým súhlasím.
Ja som narážal nato, že vekova hranica sa znižuje u deti, ktoré začínajú fajčiť, piť a sexovať a uviedol som tam aj príklady.
Podľa mna je to spôsobené dobou aká v súčasnosti je.
Re: správa
??? Ty si naslapany? Kde som napisal nieco o meneni nazorov?J.O.S.E napísal:a ukáž mi tu niekde kde mením názory?
Tema o piti a ty sem pises ozraty, pekne
Re: Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?
Ja nejak nechlascem (mam 19 a asi v zivote som nebol opity)Martelli napísal:Mám takú otázku na vás všetkých, mohli ste si ju prečítať v predmete správy. Prečo všetci mladí stále len slopú? Si pamätám, že tak pred pár rokmi to také ešte nebolo. A som si myslela, že to robia len chalani, ale teraz pijú aj baby a mám taký pocit, že len preto, aby sa zapáčili chalanom, lebo sa im chcú vyrovnať a zamachrovať, že aj oni môžu a veľa znesú
viem sa zabavit, kamosov mam plno... a poznam vela ludi co su na tom podobne
proste ti co to zo zvedavosti skusia a zapaci sa im, tak piju
ja v tom nevidim vedu
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?
Nikdy som po nicom netuzil viac ako po zenskej co vela znesie a je notorickaMartelli napísal:Mám takú otázku na vás všetkých, mohli ste si ju prečítať v predmete správy. Prečo všetci mladí stále len slopú? Si pamätám, že tak pred pár rokmi to také ešte nebolo. A som si myslela, že to robia len chalani, ale teraz pijú aj baby a mám taký pocit, že len preto, aby sa zapáčili chalanom, lebo sa im chcú vyrovnať a zamachrovať, že aj oni môžu a veľa znesú
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Mám 14 a myslim ze narazate najme na takych ako som ja . V nasej triede vacsina pije a fajci a neviem co v tom vidia . Ja by som to do huby v zivote nedal . no mozno az po 18 . mozno si o sebe myslia ze su zaujimavy ale ja ich berem iba ako blbcov
a este ze co mam kamaratov fakt ze kamaratov tak jeden absolutne nic take nechce ani pocut a druhy prisiel z mesta a odnaucil som ho
a este ze co mam kamaratov fakt ze kamaratov tak jeden absolutne nic take nechce ani pocut a druhy prisiel z mesta a odnaucil som ho
-
yamahaMiso
Star
Tiez patrim k tejto kategorii... a ze sa pije kvoli tomu, aby sme boli "frajery" ci "in" je dobra blbost... Skorej mi je blbe, ak sa ukazujem s alkoholom.
Raz za cas dobre padne sa uvolnit, stracaju sa zabrany atd...
A ked uz si mam vybrat, ci pol litra piva za 25.- alebo 0.2l koly za 28.- , po ktorej mam len vacsi smad, tak pivo je jasna volna
A ked uz si mam vybrat, ci pol litra piva za 25.- alebo 0.2l koly za 28.- , po ktorej mam len vacsi smad, tak pivo je jasna volna
-
El Bastardo
Light Star
jj presne tak........te patky sa nepije zo zamerom strasne sa naje*at nech nevim ani chodit.........ide o to uvolnenie o tu sranduSkorocel napísal:Tiez patrim k tejto kategorii... a ze sa pije kvoli tomu, aby sme boli "frajery" ci "in" je dobra blbost... Skorej mi je blbe, ak sa ukazujem s alkoholom.
-
El Bastardo
Light Star
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
suhlasim, vcera sme boli na opekacke s byvalymi spoluziakmi, no a tak sa trochu aj piloEl Bastardo napísal:sa nepije zo zamerom strasne sa naje*at nech nevim ani chodit.........ide o to uvolnenie o tu srandu
ale zabavicka bola aj predtym, hlavne ze sme sa po dlhom case o5 videli
-
El Bastardo
Light Star
My sme ty mlady takze o "nas" sa tu diskutuje.............a vzy sa pije preto aby si sa zabavil.................a kdo si dava pri hubu flasu zo zamerom opit sa do bezvedomia??nErD. ' z napísal:Samozrejme, ale tema je o tom, preco sa mladi opijaju resp. ozieraju.
O "vas" sa tu nediskutujeale o tych co nepiju za ucelom mať "naladicku"