Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
peace
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa peace »

jimino napísal:to hej, lebo bol riadne zrity a ukazkovo si na situaciu pamata :P
Nejde o to, či si to pamätá, alebo nie. Celkovo už keď sa niekto chváli, aký je víkendový alkoholik, tak mi je z neho zle.
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

opijaju sa podla mna preto lebo si nevedia vytvorit zabavu inak a to je smutne :(
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Ked si clovek vypije aspon vidis aky v skutocnosti je :) A to je celkom dolezite
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

Podla mna je hlupost povedat ze mlady ked fajcia,piju sa snazia hrat na dospelych,snazia as poukazat ze co robia a byt tym "vacsim" v partii. Z vlastnej skusenosti z davnych dob zakladnej skoly viem ze sme chodili fajcit zo zvedavosti ake to vobec je,potom sa nasiel chlapec ktory mal cigerety "po ruke" a nasli sme si tajne miesta kde sme chodili fajcit kedze "zakazane ovocie najviac chuti" postupne sa to zvrhlo do etapy fajcenia z malej zavislosti az po doby ked si kazdy z nas uz samostatne kazdy den kupoval minimalne desiatky cigerety. A myslim si ze rovnako je to aj s chlastom... Kazdy z dospievajucich si najdi dovod pre prve vyskusanie... Zapaci sa mu to,bude si mysliet ze vsetky jeho problemy sa riesi tym ze nane zabudne a s partiou zacne popijat... Bude ich to bavit a naplnovat natolko ze inu aktivitu si vonku nevedia predstavit. Cize vobec nie z toh oaby sa hrali na dospelych alebo aby vynikli.... proste z jednoducheho dovodu ze si navikli ! :) Hovorim z vlastnej skusenosti... Neviem si predstavit ze som vonku s kamosom/kamoskou a nemam aspon jedno pivo v sebe :roll: :( :) :wink:
... Co sa mna tika a mojich kamosov neplni to hlavnu rolu v zivote pretoze polka ludi je zamestnanych alebo mame taku nenormalne hoednu vydrz ze si to telo ani nevsima... Ale co ma velmi mrzi je to ze dievcata neako velmi moc piju,... Proste mi to nesedi ked idem nocakom domov a vidim velmi penu povabnu holku ako opita opreta "sedi,lezi" na stolicke a ochka ako jej je zle... k holke mi to proste nesedi aby takto vyzerala
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

bocian: mne je na tyku ked vidim v takych stavoch aj chalanov ..nechapem preco sa zryt do stavu grcania a neschopnosti chodit ...to predsa nemoze byt nikomu prijemne a dovodov takto sa zryt je len par a to takych s ktorymi teenageri vela do cinenia mat nemozu.. dostat sa do nalady tesne pred hranicu kedy dochadzaju fyzicke nasledky je podla mna naj a o to ide detom dostat sa do nalady..kecat uje**** sa ked kazdemu ide rec:P

a hovoril si ze mladi si navyknu .. no mozno niektori ale ked si vezmem ze by som bol mesiac niekde napr v zahranici a mesiac by som sa nemal ako dostat k chlastu nikdy by mi asi cez den nepreslo hlavou ze "ech, dal by som si dake to deci" ..ale to som mozno ja
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

Vám poviem prečo sa opíjajú ...
50% sa opija preto ze videli ich rodicov sa opijat a tak si podvedome prevzali navyk
25% sa opija preto lebo vidia ich spoluziakov opitych a ich spoluziaci ich na to nabadaju
25% sa neopija
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

to je hlupost a sam to dobre vies linkman ked uz tak tych 50% kvoli kamaratom a 25 kvoli rodicom ale aj tak je to blud :?
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

To by som nepovedal. Alkoholizmus sa ziskava hlavne dedenim. Takze najviac po rodicoch.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Rammer : to by som až tak zaujato netvrdil , keďže deti , ktoré si " užijú " rodičov alkoholikov , majú k tomu chľastu najväčší odpor
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Rammer napísal:To by som nepovedal. Alkoholizmus sa ziskava hlavne dedenim. Takze najviac po rodicoch.
mo j otec pije len bud na firemnej akcii ( to je velmi malo krat ) alebo bud na oslavach doma...
MAMA NEPIJE VOBEC

a preco ja pijem ako Alkoholik prveho stupna ?
:D
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

schw33k napísal:Rammer : to by som až tak zaujato netvrdil , keďže deti , ktoré si " užijú " rodičov alkoholikov , majú k tomu chľastu najväčší odpor
Naozaj sa to neda povedat naisto, dokonalym priladom som ja a moj brat, co sa tyka pitia alhokolu, sme ako den a noc.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

schw33k napísal:Rammer : to by som až tak zaujato netvrdil , keďže deti , ktoré si " užijú " rodičov alkoholikov , majú k tomu chľastu najväčší odpor
presne...kamarátova mama dosť pije, tak k tomu chytil taký odpor, že mu je zle už keď ho cíti...
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

neriesme! vzdy to tak bolo a aj bude :-) zakazane ovocie chuti najlepsie... aj za komunizmu upijali nase mamy a otcovia z alkoholu nasim starym rodicom, ale nie zas vzdy, pretoze komunizmus neposkytoval take "alkoholicke moznosti"... :wink:
mad dogg.SK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mad dogg.SK »

pochvalte ma.ja nepijem ani nefajcim :D

Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

maddogg nechval sa neni si sam :lol:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

zase neviem co take hrozne je na tom piti. najst si svoju mieru nieje problem. tiez sa pousmievam z tych vozralov co chodia nocakom domov. niekedy aj mne sa podari ale ta nerobim z toho vedu. doma popijame vsetci. pravidelne sa otvori flasa vina a sedime kym sa nevypije a niekedy sa otvori aj druha. dame si vsetci. ale nikto sa neopije akurat je dobra nalada. tak netusim preco tak brojite proti alkoholu. nesmie sa to prehanat ale s mierou je to ok.a radsej budem pit nez aby som bol nejaky uhundrany jehovista.
BlaDey
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BlaDey »

1vec: chcu byt cool
2vec: im to chuti

co je na tom zvlasne?? :smt003
BlaDey
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BlaDey »

Rammer napísal:To by som nepovedal. Alkoholizmus sa ziskava hlavne dedenim. Takze najviac po rodicoch.
ak by to bola pravda..tak uz nemam pecen ani obličky ani nic :D
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

S tým "chcú byť cool" nesúhlasím... Chcú byť cool akurát tak tý ktorý vypijú vela a potom sa válajú po zemi.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Nie alkoholizmus ale navykovost, cize ak napr. tvoj otec pije prvu ligu, u teba sa to moze prejavit zavislostou na nikotine. resp na to na co si navyknes ale nejde o to na co. Ide iba o nachylnost stat sa zavislym.
R1k1nko napísal:mo j otec pije len bud na firemnej akcii ( to je velmi malo krat ) alebo bud na oslavach doma...
MAMA NEPIJE VOBEC
a preco ja pijem ako Alkoholik prveho stupna ?
Ked rano vstanes, prve co spravis ze si kopnes do seba borovicku? Ked cakas niekde v cakarni viac ako pol hodiny si nervozny a stale myslis iba na jemnu chut vodky? V penazenke mas sedem korun pretoze zvysok je prechlastany? Posledny mesiac si nepamatas na den kedy si nepil? Alebo hadam nie? Tak nezartuj ze si alkac, ok?
Napísať odpoveď