Nejde o to, či si to pamätá, alebo nie. Celkovo už keď sa niekto chváli, aký je víkendový alkoholik, tak mi je z neho zle.jimino napísal:to hej, lebo bol riadne zrity a ukazkovo si na situaciu pamata
Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?
-
bocian
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna je hlupost povedat ze mlady ked fajcia,piju sa snazia hrat na dospelych,snazia as poukazat ze co robia a byt tym "vacsim" v partii. Z vlastnej skusenosti z davnych dob zakladnej skoly viem ze sme chodili fajcit zo zvedavosti ake to vobec je,potom sa nasiel chlapec ktory mal cigerety "po ruke" a nasli sme si tajne miesta kde sme chodili fajcit kedze "zakazane ovocie najviac chuti" postupne sa to zvrhlo do etapy fajcenia z malej zavislosti az po doby ked si kazdy z nas uz samostatne kazdy den kupoval minimalne desiatky cigerety. A myslim si ze rovnako je to aj s chlastom... Kazdy z dospievajucich si najdi dovod pre prve vyskusanie... Zapaci sa mu to,bude si mysliet ze vsetky jeho problemy sa riesi tym ze nane zabudne a s partiou zacne popijat... Bude ich to bavit a naplnovat natolko ze inu aktivitu si vonku nevedia predstavit. Cize vobec nie z toh oaby sa hrali na dospelych alebo aby vynikli.... proste z jednoducheho dovodu ze si navikli !
Hovorim z vlastnej skusenosti... Neviem si predstavit ze som vonku s kamosom/kamoskou a nemam aspon jedno pivo v sebe

... Co sa mna tika a mojich kamosov neplni to hlavnu rolu v zivote pretoze polka ludi je zamestnanych alebo mame taku nenormalne hoednu vydrz ze si to telo ani nevsima... Ale co ma velmi mrzi je to ze dievcata neako velmi moc piju,... Proste mi to nesedi ked idem nocakom domov a vidim velmi penu povabnu holku ako opita opreta "sedi,lezi" na stolicke a ochka ako jej je zle... k holke mi to proste nesedi aby takto vyzerala
... Co sa mna tika a mojich kamosov neplni to hlavnu rolu v zivote pretoze polka ludi je zamestnanych alebo mame taku nenormalne hoednu vydrz ze si to telo ani nevsima... Ale co ma velmi mrzi je to ze dievcata neako velmi moc piju,... Proste mi to nesedi ked idem nocakom domov a vidim velmi penu povabnu holku ako opita opreta "sedi,lezi" na stolicke a ochka ako jej je zle... k holke mi to proste nesedi aby takto vyzerala
bocian: mne je na tyku ked vidim v takych stavoch aj chalanov ..nechapem preco sa zryt do stavu grcania a neschopnosti chodit ...to predsa nemoze byt nikomu prijemne a dovodov takto sa zryt je len par a to takych s ktorymi teenageri vela do cinenia mat nemozu.. dostat sa do nalady tesne pred hranicu kedy dochadzaju fyzicke nasledky je podla mna naj a o to ide detom dostat sa do nalady..kecat uje**** sa ked kazdemu ide rec:P
a hovoril si ze mladi si navyknu .. no mozno niektori ale ked si vezmem ze by som bol mesiac niekde napr v zahranici a mesiac by som sa nemal ako dostat k chlastu nikdy by mi asi cez den nepreslo hlavou ze "ech, dal by som si dake to deci" ..ale to som mozno ja
a hovoril si ze mladi si navyknu .. no mozno niektori ale ked si vezmem ze by som bol mesiac niekde napr v zahranici a mesiac by som sa nemal ako dostat k chlastu nikdy by mi asi cez den nepreslo hlavou ze "ech, dal by som si dake to deci" ..ale to som mozno ja
-
mad dogg.SK
Medium Expert
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
zase neviem co take hrozne je na tom piti. najst si svoju mieru nieje problem. tiez sa pousmievam z tych vozralov co chodia nocakom domov. niekedy aj mne sa podari ale ta nerobim z toho vedu. doma popijame vsetci. pravidelne sa otvori flasa vina a sedime kym sa nevypije a niekedy sa otvori aj druha. dame si vsetci. ale nikto sa neopije akurat je dobra nalada. tak netusim preco tak brojite proti alkoholu. nesmie sa to prehanat ale s mierou je to ok.a radsej budem pit nez aby som bol nejaky uhundrany jehovista.
Nie alkoholizmus ale navykovost, cize ak napr. tvoj otec pije prvu ligu, u teba sa to moze prejavit zavislostou na nikotine. resp na to na co si navyknes ale nejde o to na co. Ide iba o nachylnost stat sa zavislym.Rammer napísal:To by som nepovedal. Alkoholizmus sa ziskava hlavne dedenim. Takze najviac po rodicoch.
Ked rano vstanes, prve co spravis ze si kopnes do seba borovicku? Ked cakas niekde v cakarni viac ako pol hodiny si nervozny a stale myslis iba na jemnu chut vodky? V penazenke mas sedem korun pretoze zvysok je prechlastany? Posledny mesiac si nepamatas na den kedy si nepil? Alebo hadam nie? Tak nezartuj ze si alkac, ok?R1k1nko napísal:mo j otec pije len bud na firemnej akcii ( to je velmi malo krat ) alebo bud na oslavach doma...
MAMA NEPIJE VOBEC
a preco ja pijem ako Alkoholik prveho stupna ?