ja som us videl parkrat nackov robit bordel , bitky a tak, ja stretam pankáčov ale tí su uplne v pohode nerobia neaky extra bordel oproti ostatným, je to dost individualne. Videl som us aj diskofilov co povalali smetiaky...pinco napísal:prečo práve náckovia? Robia to všetci a konkrétne ja som sa ešte nikdy nestretol s tým, že by náckovia robili bordel. Možno mesto, kde bývam ja je výnimočné. A s tými pankáčmi je to pravda, viac je vidieť ich v porovnaní s náckami.
Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?
-
metallista
Medium Expert
OT: punkacov vidno viac robit bordel ako nackov v nasom meste, u nas nazi ti starsi uz vymizli a behaju len nejaki baby-nazi, ale stare punk socky este existuju a robia bordel...metallista napísal:ja som us videl parkrat nackov robit bordel , bitky a tak, ja stretam pankáčov ale tí su uplne v pohode nerobia neaky extra bordel oproti ostatným, je to dost individualne. Videl som us aj diskofilov co povalali smetiaky...
alkoholu sa holduje a bude:
1,lahka dostupnost
2,mozno si tym presli viaceri ja urcite- a to je ze to dava pocit ochutnat zakazane ovcie
3,a dava to "pocit dospelosti" sopliakom
4,"ked sa ozere kamarat preco ja nie?"
no blbosť...možno sa ti to zdá koli tomu, že ich si proste vždy všimneš...robia presne taký istý bordel ako všetci ostatný ľudia...konkretne my ešte menšínapalm napísal:..najviac ma seru pankaci ktory iba robia bordel po meste a odhadzuju flase z prazdneho vina...robia to aj iny ale ich som si vsimol najviac
a k tým náckom...to záleží individualne od mesta...niekde sú v pohode, niekde robia výtržnosti...u nás ich pred časom robili dosť, vlastne najvačší bordel zo všetkých, vždy ste vedeli, že tu boli nejaký baby-nazi, keď ste niekde išli...všade porozbíjané fĺaše, smetníky...ale už to chalanov asi prestalo baviť, navliekli svoje staré xxxl hip hop rifle a ostali tu už len starší, ktorý majú rodiny, ženy, prácu a tak to je asi posledná vec, čo by ich asi napadlo robyť...
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
vo stvrtok vecer sme mali taku mensiu party na intraku
(to bola moja prva), pilo sa a bavili sme sa a tak, bolo nas tam asi 10 a fakt len pre tu naladicku tam bol alkohol. pravda zrusil moje zabrany a tak som spoznal novych ludi a fajnovo sme si pokecali
a ja si myslim, ze tak to ma byt, ked uz pit, tak s mierou, treba vediet, kedy prestat 
jj presne z mierou aj ja sa k tomu priklanam , ze alkohol je pre ludi , ale treba ho pit z mierou , ja ho sice nepijem vobec ,ale vsetko z mierouMek napísal:vo stvrtok vecer sme mali taku mensiu party na intraku(to bola moja prva), pilo sa a bavili sme sa a tak, bolo nas tam asi 10 a fakt len pre tu naladicku tam bol alkohol. pravda zrusil moje zabrany a tak som spoznal novych ludi a fajnovo sme si pokecali
a ja si myslim, ze tak to ma byt, ked uz pit, tak s mierou, treba vediet, kedy prestat
-
pinacolada
Guru wannabe
no a ked idu taky "hooligans" vykrikuju osem osem osemdesiatosem a rozbijaju vsetko co im skrizi cestu.pinco napísal:prečo práve náckovia? Robia to všetci a konkrétne ja som sa ešte nikdy nestretol s tým, že by náckovia robili bordel. Možno mesto, kde bývam ja je výnimočné. A s tými pankáčmi je to pravda, viac je vidieť ich v porovnaní s náckami.
no a co sa tyka panakcov tak to iste.ti stari sa dakde zasiju,v klude vypiju a idu vypit inam
-
pinacolada
Guru wannabe